lelka aciu uz info
Nuotraukos po iseiginiu
as cia su tokiu klausimeliu. o kaip ykelto leliuko foto?
Sveikutes mamytes,as del to maitinimo naktimis,o jus pabandykit ir neduokit iki 3 naktu ,vaikutis paverks ir daugiau nesikels,nes mes taip pirma karta bandem 6men. ir nesekmingai neistveriau nei 2 naktu to vaiko verksmo,na o va pries savaite vel pabandem,nors jis dabar tik keldavosi 1-2kartus,tai paverke 2 naktis ir jau savaite kai mazius ismiega visa nakti nuo 8val vakaro iki 7val.ryto.Super.Tai biski ziauroka bet manau kad sitas budas geras atpratinti nuo naktino valymo,nes jie kelesi is iprocio .
Norejau paklausti ar jau bandot sodinti ant puoduko,nes mes jau pradejom ir sekasi neblogai,o kaip jums?
Norejau paklausti ar jau bandot sodinti ant puoduko,nes mes jau pradejom ir sekasi neblogai,o kaip jums?
Labutis mamytės la_bamba ir kitos mamytės butinai ir aš parodysiu mažiuka ,tik užmiršau kaip nuotraukas reikia persiūsti į forumą la_bamba
buk gera,parašyk man info į AŽ kaip man foto idieti į forumą
O mes gyvenam neblogai,miega irgi gerai (tfiu,tfiu,tfiu) ,bet visko būna ir keliasi ir pravirksta,ir žaisti pradeda 4 ryto Pasiekimai tokios pačios, dar vaiksčioti nepradejom,bet labai jau norim O jau ropuoja tai labai gerai ir greitai Dar labai megsta apgaudineti mama,labai patinka verkšlenti tam,kad mamyte paimtu ant ranku ir pagailietu. Išmoko taip gražiai ir jokingai daryti ežiuką.Pasakau : o kur ežiukas,tai pradeda prunkšti.
Augam gerai,linksmai ,tikrai jau negaliu pasakyti,kad neprotingas vaikas
Geros visoms nuotaikos ir savaitgalio
buk gera,parašyk man info į AŽ kaip man foto idieti į forumą
O mes gyvenam neblogai,miega irgi gerai (tfiu,tfiu,tfiu) ,bet visko būna ir keliasi ir pravirksta,ir žaisti pradeda 4 ryto Pasiekimai tokios pačios, dar vaiksčioti nepradejom,bet labai jau norim O jau ropuoja tai labai gerai ir greitai Dar labai megsta apgaudineti mama,labai patinka verkšlenti tam,kad mamyte paimtu ant ranku ir pagailietu. Išmoko taip gražiai ir jokingai daryti ežiuką.Pasakau : o kur ežiukas,tai pradeda prunkšti.
Augam gerai,linksmai ,tikrai jau negaliu pasakyti,kad neprotingas vaikas
Geros visoms nuotaikos ir savaitgalio
QUOTE(sirdele99999 @ 2008 07 12, 09:25)
Sveikutes mamytes,as del to maitinimo naktimis,o jus pabandykit ir neduokit iki 3 naktu ,vaikutis paverks ir daugiau nesikels,nes mes taip pirma karta bandem 6men. ir nesekmingai neistveriau nei 2 naktu to vaiko verksmo,na o va pries savaite vel pabandem,nors jis dabar tik keldavosi 1-2kartus,tai paverke 2 naktis ir jau savaite kai mazius ismiega visa nakti nuo 8val vakaro iki 7val.ryto.Super.Tai biski ziauroka bet manau kad sitas budas geras atpratinti nuo naktino valymo,nes jie kelesi is iprocio .
va mes būtent taip ir darėme. ir tikrai pirmą naktį laaaabai rėkė, o kitas jau žymiai ramiau miegojo, tačiau vistiek dar pora kartu per nakti keliasi, o dabar kai dančiai dyksta tai dar daugiau kartu keliasi ir tikrai nei gerti nei valgyti, nieko negauna vakšiukas nu bet kol naktinis davėm gerti tai keldavosi kokius 8 kartus ir dagiau, tai kai tik pora kartu reikia atsikelti mums jau rojus
labas ir viso ,nes mums rytoj minigimtadienis 10 menesiuku ,issikraustom i kita temele
QUOTE(lendra @ 2008 07 11, 15:27)
la_bamba,, na iki metu jau nedaug ir liko , tikrai istversim .Bet iki 2 tikrai nenoriu maitint, nusibodo tie papai Papas kairen - papas desinen
jjurgius, ot jau paguodei gaus i kakta jei po metu nemiegos
lelka, siandien supomes ant supiniu ir salia ant kitu atejo suptis berniukas kokiu 10 metu, o kojos jo buvo teptos zelenke ant spuogeliu Aisku as greit baigiau suptis. Ar galejo maniskis uzsikrest? Kaip liga prasideda?
jjurgius, ot jau paguodei gaus i kakta jei po metu nemiegos
lelka, siandien supomes ant supiniu ir salia ant kitu atejo suptis berniukas kokiu 10 metu, o kojos jo buvo teptos zelenke ant spuogeliu Aisku as greit baigiau suptis. Ar galejo maniskis uzsikrest? Kaip liga prasideda?
Dėl vėjaraupių tai irgi girdėjau, kad maži lengviau perserga. Va, mano dičkiai dar nesirgę, tai jau neramu, kai pasigaus kur.
O mes vakar pirmą kartą žengėm savarankiškus 2 žingsnius
Bet daugiau niekaip neprikalbinu. Už vieno piršto laikydamasis varo, o pas nebenori
Kaip įkelti nuotraukas tuoj visoms persiųsiu
o man kažko neleidžia žiūrėti į jūsų mažiukus kažin kodėl nerodo nuotraukytės
QUOTE(jjurgius @ 2008 07 12, 13:06)
va mes būtent taip ir darėme. ir tikrai pirmą naktį laaaabai rėkė, o kitas jau žymiai ramiau miegojo, tačiau vistiek dar pora kartu per nakti keliasi, o dabar kai dančiai dyksta tai dar daugiau kartu keliasi ir tikrai nei gerti nei valgyti, nieko negauna vakšiukas nu bet kol naktinis davėm gerti tai keldavosi kokius 8 kartus ir dagiau, tai kai tik pora kartu reikia atsikelti mums jau rojus
Sveikos,mano viena pazystama irgi sake tris nktis pasikamavo,ir viskas,mergytes nebesikele naktimis.Mat pas ja dvynukes
Lendra-nera uz ka,linkiu kad nesusirgtumet
Labutis mano vyriokas bando issiauginti visus pirmus 4 dantis virsuje Todel ir baisiai piktas, neramus, blogai miega nakti ir diena, bet vat ka tik atsikele po pietu miegelio ismiegojes 3 val kazkaip keista po tiek dienu nemigos, gal sakau maziau skauda Del valgymu, mes taip pat keliames nakti 2 kartus, viena karta geriam arbatyte, o antra karta paryciais misinuka, bet buna vis dazniau nakteliu kad keliasi tik pariciais misinuko Ant puoduko dar sestis nebandem, bet jau ji turim ir naudojam kolkas kaip zaisla Atsiuskit ir man kaip isikelti nuotraukas, is anksto dekui