na va mes siandien pasisverem: tai sveriam 9,05 kg. ugio nzn, nes cia niekas nematuoja bet pries 2 men buvo 72cm
o aktyvumas ir pas mus neispasakytas, visus daiktus kuiu negalima bando imti ir kai neduodi ik susinervuoja, visur stojasi kur tik isikibt gali, ir pereina per visa sofos ilgi taip isikibes visur paskui atroplioja jei tik iseini is kambario ir ji viena palieki, taip juokingai atrodo kai labai greiti ropliojimo padidina, tai net skersas pradeda "eiti"
nakti irgi tik i papa isikibes miega: zodziu nemiega nei jis nei as... jau nzn kokiu budu imtis,per 9men dar bnei vienos nakties nesu pilnos ismiegojusi...
apetitas kotais ne per didelis, o ypac mesiskiem maistam.. turim 5dantis, 6-tas jau visai pakeliui
Latimerija. Nupirksiu jogurto ir duosiu po puse kapsules, bet kiek laiko duot? Labai prastai valgo, nors siandien jau valge svieziu kopustu sriubos (kaip suaugusiems) sutrintos blendery , labai blogai kakoja, tiesiog akmenukais ir nekasdien .Gal tas jogurtas kiek pades, nes niekas nepadeda O gydytoja tik galva linksi ir viskas...
galu gale ismoko gerai sedet vezime ir patinka lauke vaziuot , nes dar neseniai sededavo atbulai
gudytejol, maniskis turi masina, kuria as stumiu, jam patinka
A_S_T_U_L_K_A, labai tave suprantu. Pabandyk guldyt atskirai po socios vakarienes,bent kelias valandas pamiegosi be vaikucio Skaiciau, kad jie kartais rodo kad nenori kartu miegot, tik mes nesuprantam
galu gale ismoko gerai sedet vezime ir patinka lauke vaziuot , nes dar neseniai sededavo atbulai
gudytejol, maniskis turi masina, kuria as stumiu, jam patinka
A_S_T_U_L_K_A, labai tave suprantu. Pabandyk guldyt atskirai po socios vakarienes,bent kelias valandas pamiegosi be vaikucio Skaiciau, kad jie kartais rodo kad nenori kartu miegot, tik mes nesuprantam
mums siandien jau 9 men! nejom pas gydytoja nes sake nereikes. tai nezinau kiek sveria..
na jau turi 5 dantukus, tuoj 6 islyst turetu. nakti visdar valgo. va jau ir ropoja, bet sliauzti iseina greiciau tai ir nesivargina. laksto po namus su vaikstyne, atsistoja visur kur tik gali, patinka vaiksciot kai laikau uz rankuciu. mesos nevalgo, o visa kita tai normaliai, tik reikia daug kantrybes maitinant, nes nenusedi vietoj sako mama baba, rodo ate ir ne
na jau turi 5 dantukus, tuoj 6 islyst turetu. nakti visdar valgo. va jau ir ropoja, bet sliauzti iseina greiciau tai ir nesivargina. laksto po namus su vaikstyne, atsistoja visur kur tik gali, patinka vaiksciot kai laikau uz rankuciu. mesos nevalgo, o visa kita tai normaliai, tik reikia daug kantrybes maitinant, nes nenusedi vietoj sako mama baba, rodo ate ir ne
Niu mamytes reik pasigirt .padaviau mazyliui zaislini telefona,paspaudzia knopkute kokia pradeda grot muzika,o jis ziuriu pirmyn atgal,aukstyn zemyn banguoja visas,niu aisku atsisedes ,tai supratau ka jis soka tipo O paciam kek laimes
QUOTE(lelka @ 2008 07 09, 19:18)
Niu mamytes reik pasigirt .padaviau mazyliui zaislini telefona,paspaudzia knopkute kokia pradeda grot muzika,o jis ziuriu pirmyn atgal,aukstyn zemyn banguoja visas,niu aisku atsisedes ,tai supratau ka jis soka tipo O paciam kek laimes
maniškis tik išgirsta muziką ir šoka, net kai aš niūniuoju kažką, tai irgi šoka, net parduotuvėj vežimuko atloše sėdėdamas šoka, nes kartais muzikėlė groja , o tas šokimas, tai galvos sukiojimas , na dar ir aukštyn žemys pašokinėja
Labas rytas Mano mazius susirgo, net nezinau kas jam pasidare Atrodo jau gerai ir juokiasi ir sypsosi, tik zek jau taip graudziai verkia, tiesiog pasikukciodamas Vakar ir temperaturos turejom virs 38, ir truputi kakoja skystai, sakau gal dantukas koks atkeliauja, bet apziurejau lyg nieko nei smegenys nepatine, nei ka
QUOTE(romixxx @ 2008 07 10, 08:51)
Labas rytas Mano mazius susirgo, net nezinau kas jam pasidare Atrodo jau gerai ir juokiasi ir sypsosi, tik zek jau taip graudziai verkia, tiesiog pasikukciodamas Vakar ir temperaturos turejom virs 38, ir truputi kakoja skystai, sakau gal dantukas koks atkeliauja, bet apziurejau lyg nieko nei smegenys nepatine, nei ka
užjaučiu o gal koks virusiukas? mums su tridiene panašiai buvo
o aš senokai čia buvau užsukus, nes išvykus buvau tačiau noriu pasigirti, kad mano mažiukas šianak nuo 12 val nakties iki 7 ryto išmiego žinoma, pas mus lovoje bet tai pasiekimas pirmą kartą nuo gimomo naktį nepabudo, tiksliau prabudo 12, o kai įsikėliau į lovą išmiegojo iki ryto
Labas rytas mamytės romixxx ir aš norėjau parašyti kada perskaičiau kad susirgot gintariux82. žodžius,gal ir jums trijų dienų karštlige? Bet gali būti ir virusiukas Iškviesk gydytoja,tiegul apžiūri gerklyte,dar gali gerklyte skaudėti Oi ,kaip man gaila tokiu mažiukų kada jie serga,pasakyti negali kas jam ,jautiesi tokia bejėge. Laikykis,rašyk kaip jusų reikalai.
Geros dienelės vosoms
Papildyta:
Sveikinu su pasiekimų
Geros dienelės vosoms
Papildyta:
QUOTE(gintariux.82 @ 2008 07 10, 11:11)
užjaučiu o gal koks virusiukas? mums su tridiene panašiai buvo
o aš senokai čia buvau užsukus, nes išvykus buvau tačiau noriu pasigirti, kad mano mažiukas šianak nuo 12 val nakties iki 7 ryto išmiego žinoma, pas mus lovoje bet tai pasiekimas pirmą kartą nuo gimomo naktį nepabudo, tiksliau prabudo 12, o kai įsikėliau į lovą išmiegojo iki ryto
Sveikinu su pasiekimų
žiūriu, su miegojimu ne pas mus vienos tokios pačios bėdos. Kai užmiega, tai kelias valandas ramiai pamiega savo lovytės, o po to tik pas mus lovoj ir tai su paverkimų ir pasiropojimų serijomis. Ir dar sugalvoja atsigulti skersai tarp manęs ir tečio Lova tai plati, vietos užtenka, ale kaldra tik viena, tai man kažkaip nelabai jos ir lieka. Gerai, kad vasara
Bet jau antra savaitė normaliau valgo Dabar įsisukom į visokias varškytes ir jogurtukus. Mėsinių nelabai mėgstam. Ir dar patinka tai, ką valgom mes. Va, ką tik žuvienės valgė. Netryniau jokiam blenderyje, tiesiog lėkštėj kiek išėjo pasmulkinau ir valgėm.
O iš pasiekimų tai pasigirsim, kad mėgstamoj knygutėj mokam surasti "miau"
va su lauku problemos - vežime nenori sėdėti - veiksmo per mažai Pas vaikščioti dar nemoka, su vaikštyne irgi netinka, o po visų lietų šlapia žolytė irgi negalim. Šiandien bandysiu išsinešti miegantį, gal nors kiek pabus
Bet jau antra savaitė normaliau valgo Dabar įsisukom į visokias varškytes ir jogurtukus. Mėsinių nelabai mėgstam. Ir dar patinka tai, ką valgom mes. Va, ką tik žuvienės valgė. Netryniau jokiam blenderyje, tiesiog lėkštėj kiek išėjo pasmulkinau ir valgėm.
O iš pasiekimų tai pasigirsim, kad mėgstamoj knygutėj mokam surasti "miau"
va su lauku problemos - vežime nenori sėdėti - veiksmo per mažai Pas vaikščioti dar nemoka, su vaikštyne irgi netinka, o po visų lietų šlapia žolytė irgi negalim. Šiandien bandysiu išsinešti miegantį, gal nors kiek pabus
Sveikos mamytes,
romixx kad susirgo vaikiukas,tikrai negerai
La_bamba oi pavydziu tau kad nuskilo nakti pameiegot,mano tai atsikele puse 2 tai iki 3 ir supiau,ir kalbejau .O kai uzmigo ,pamiegojo iki puses 5,ir vel tas pats ,tai va ,as dar vargstu naktimis
romixx kad susirgo vaikiukas,tikrai negerai
La_bamba oi pavydziu tau kad nuskilo nakti pameiegot,mano tai atsikele puse 2 tai iki 3 ir supiau,ir kalbejau .O kai uzmigo ,pamiegojo iki puses 5,ir vel tas pats ,tai va ,as dar vargstu naktimis
sveikos mamyciukes. as vis girdziu cia jus kalbant apie ta tridiene karstine bet nic nieko apie ja nezinau kokie jos pozymiai? gal ir manoji kada paslapcia persirgo sita ligele o as nieko nezinau
Labutis Pagaliau mana maziukas uzmigo, tai greit prisedau parasyti kaip mums sekasi, visa diena seiles upeliais tekejo, net seilinuku nespejau keist ir popiet ziuriu, o gi ziuriu virsuj vienas dantukas jau beveik baltuoja, o ir antrajam nebe daug betruksta Tai supratau nuo ko maniskiui taip skauda, nors kai pirmieji dantukai issikale net nemaciau, o stai jau su sitais tai vargelis bent dar keleta dieneliu bus Tai nakciai vibrocolio zvakute panaudojau ir dantenas patepiau kamistad tepaliuku, gal jau bent sia naktele ramiau miegos Visoms labos nakteles