Įkraunama...
Įkraunama...

9 mėnuo

jau kaip as siandien issigandau. net rankos ir kojos nutirpo. dariau vakariene, o mazoji zaide pas sese kambari. girdziu kosti. nuejau paziureti. ji tuo metu is burnytes issieme saldaines popieriuka. paemiau ant ranku apziuret ar daugiau nieko burnytej nera. ir vel pradejo koseti. apverciau ant pilvuko kad galvyte butu zemiau, kad lengviau atsikosetu, kai nustojo kosejus paemiau normaliai ant ranku. o ji vel pradejo koset ir pradejo melynuot. issigandus nubegau su mergaite pas vyra. tas visas tik perbalo. pradejo skambint greitajai, bet ten kol atsiliepe tai mergaite pradejo verkt ir matomai nurijo ta kuo buvo uzspringusi. buvau labiau issigandusi nei tada kai jai mazytei uzedavo epilepsijos priepuoliukai. dar ir dabar neatsigaunu. pavalgius sutverkiau dukrytes kambari taip kad mazoji nieko nepasiektu. vargas kai tie mazyciai rade visokius daiktus kisa i burnyte
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 07 04, 22:13)
O mano mažius irgi vieną rituala turi. Kiekviena ryta po maitinimo aš sodinu ji į vaikštynes ,tai jis iškarto lieke prie kompo ,išmeta kilimeli nuo kompo, pakramto pėle ir patenkintas varo prie žaislų. Viena karta specialiai uždariau duris kur stovi kompjuteris tai pakilo toki triukšma,kad nori nenori atsidarysi duris. Tai jis patenkintas pakartojo savo rytinį rituala ir galima sakyti jau lengva širdele galima pradeti dienele tease.gif  yahoo.gif  yess.gif
Papildyta:
Dar norėjau paklausti, jus sodinat mažiukus į specialus kėdutes ,tipo puodukas?  g.gif Aš turiu paprasta puoduka,tai jis ant galvos ji mauna biggrin.gif Gal tikrai nusipirkti kedute? Ar verta? Kaip manote?

maniškio rytinis ritualas, tai prabudus atsistoti lovytėje ir šokinėti, o tada man jau reikia greitai lėkti pieną virinti, nes pakels ciongą namie lotuliukas.gif , išgeria savo normą, tada dar pasižaisti su tuščiu buteliuku reikia, o tada jau ir ant puoduko sėdim ax.gif , po to rengiamės ir veikiam ką išmanom, nor pastaruoju metu viską zyzimu ir rėkimu nori išsireikalauti, nebesėdi ir nežaidžia su žaislais, nori tik vaikščioti.
mes paprastu naktipuodžiu naudojamės, kol sėdi reikia žaisti, nes kitaip nesėdės, jau rimtą reikalą dažniau į puoduką padarom thumbup.gif

QUOTE(Latimerija. @ 2008 07 05, 02:29)
jau kaip as siandien issigandau. net rankos ir kojos nutirpo. dariau vakariene, o mazoji zaide pas sese kambari. girdziu kosti. nuejau paziureti. ji tuo metu is burnytes issieme saldaines popieriuka. paemiau ant ranku apziuret ar daugiau nieko burnytej nera. ir vel pradejo koseti. apverciau ant pilvuko kad galvyte butu zemiau, kad lengviau atsikosetu, kai nustojo kosejus paemiau normaliai ant ranku. o ji vel pradejo koset ir pradejo melynuot. issigandus nubegau su mergaite pas vyra. tas visas tik perbalo. pradejo skambint greitajai, bet ten kol atsiliepe tai mergaite pradejo verkt ir matomai nurijo ta kuo buvo uzspringusi. buvau labiau issigandusi nei tada kai jai mazytei uzedavo epilepsijos priepuoliukai. dar ir dabar  neatsigaunu. pavalgius sutverkiau dukrytes kambari taip kad mazoji nieko nepasiektu. vargas kai tie mazyciai rade visokius daiktus kisa i burnyte

labai baisu doh.gif , lauksim kada praeis tas laikotarpis, kai viską į burną kiša.

p.s. ale žiūriu tau nesimiega visai lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnita: 05 liepos 2008 - 07:50
Labutis mamulkos biggrin.gif Pasilikom mes su mažiuku dviese,vyras ir vyresnėlis išvažavo savaitgaliams į kaimą, vyresnėlis tenai dar savaitei pasiliks,mano mama atostogauja,ten su mano močiute pabūs. Tiegul pabūna, bet vistiek liudnoka be jo. O mažiukas šiandien atsikele ir jau laukia kada broliukas ateis, o aš ir sakau kad išvažavo...jis tik pažiūrėjo ir kaip man pasirode nuliudo unsure.gif manau,kad jis jau viska supranta ka jam sakau. Jau pradėjo nuo televizoriaus pulta imti ir ne tik kramto,bet labai teisingai migtukus spaudžiai ir į telika žiūri,kad kitas kanalas persijungtu lotuliukas.gif o jei netyčia paspaudžia garsa tai tik didelim akim į mane žiūri blink.gif ir nežino ka daryti,joktis ar verkti. Na o harakteris jau matosi, jei ka nori tai reikalauja tik zyzenimų ir verksmais ir dar kaip didelis lig barosi savo kalba biggrin.gif
Kokie mažiukai šaunuoliai ,kad daro kakučių į puoduka thumbup.gif O mano kaip rašiau labai priešinasi ,nenori atsisėsti ant jo. Bet nieko,aš kantribes turiu,išmoksiu. Dabar ant puodo kartu sodinam jo meškiuka, ir rodau jam ka jis daro,tai jokiasi.Per žaidimus ir išmoksiu.
Geros visoms dienelės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 07 05, 08:49)

p.s. ale žiūriu tau nesimiega visai  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

na man nesimiega jau pora savaiciu. viska isbandziau, ir raminancia arbata, ir silpnus raminamuosius bei migdomuosius. niekas nepadeda g.gif ir dar sakyciau kad mazoji miegot neduoda tai toks nervas neimtu. bet ji kai uzmiega 9-10 valanda ir atsikelia kokia 8-9 val, bet isgerus pienelio vel uzmiega iki 11 valandos. galvoju gal reikia pas daktare nueit pasitikrint. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 07 05, 12:14)
mažiukas šiandien atsikele ir jau laukia kada broliukas ateis, o aš ir sakau kad išvažavo...jis tik pažiūrėjo ir kaip man pasirode nuliudo unsure.gif manau,kad jis jau viska supranta ka jam sakau. Jau pradėjo nuo televizoriaus pulta imti ir ne tik kramto,bet labai teisingai migtukus spaudžiai ir į telika žiūri,kad kitas kanalas persijungtu lotuliukas.gif  o jei netyčia paspaudžia garsa tai tik didelim akim į mane žiūri  blink.gif  ir nežino ka daryti,joktis ar verkti. Na o harakteris jau matosi, jei ka nori tai reikalauja tik zyzenimų ir verksmais ir dar kaip didelis lig barosi savo kalba biggrin.gif
Kokie mažiukai šaunuoliai ,kad daro kakučių į puoduka thumbup.gif O mano kaip rašiau labai priešinasi ,nenori atsisėsti ant jo. Bet nieko,aš kantribes turiu,išmoksiu. Dabar ant puodo kartu sodinam jo meškiuka, ir rodau jam ka jis daro,tai jokiasi.Per žaidimus ir išmoksiu.
Geros visoms dienelės 4u.gif

maniškis labai nuliūsta kada tėvas jo neima ir į darbą išeina, tai jau ir balsą pakelia lotuliukas.gif , o teliko iš viso nežiūriu, tai nesupranta kam tas pultas, tik pagraužia, bet jau atsibodo ir jis.
aš ant puoduko irgi žaislą sodinau, nes vieną nupirkau ir jis toks mažokas, teko dar vieną pirti, tai dabar vienas karvei, kitas jam lotuliukas.gif
maniškis atsikėlęs dažniausiai tik sysiuką padaro, o po pirmo miego košės pavalgęs rimtą reikaliuką. ax.gif
QUOTE(Latimerija. @ 2008 07 05, 13:03)
na man nesimiega jau pora savaiciu. viska isbandziau, ir raminancia arbata, ir silpnus raminamuosius bei migdomuosius. niekas nepadeda  g.gif ir dar sakyciau kad mazoji miegot neduoda tai toks nervas neimtu. bet ji kai uzmiega 9-10 valanda ir atsikelia kokia 8-9 val, bet isgerus pienelio vel uzmiega iki 11 valandos. galvoju gal reikia pas daktare nueit pasitikrint.  g.gif

tai nerviškai tikriausiai, vargu ką tas daktaras pasakys, nervų stovio nepatikrins, nebent tipresnių išrašys.
Atsakyti
Oi merginos, sprogsiu tuoj is pykcio blush2.gif . Nu veda jis mane is kantrybes visai, kose ryte dar ragavo, nu pietu visiskai ne schmoll.gif. Tiek purskesi ir spjaude(daroves su mesyte), kad reikejo drabuzius keisti ir maudyti. Misinuko aisku paskui prigere ir patenkintas. Nezinau reiks gal is naujo pradeti kaip kudikiui po viena darzove duoti ir misinuko neduoti po pietu, kad nelauktu jo. g.gif

O duona, ar koki vaisiu pagriauzia, kaip ziurkenas pritrupina. ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,na mums jau nukrito vienas sasiukas,sakau pradejom gyti thumbup.gif .Tik va su valgymu irgi prastai ,kazko koses nabevalgo,o piena kaip geria tik duok,bet kolkas i diena po karta duodu.Gal vel mano virtos koses nusibodo,reiks nupirk kokia,o kaip valgyt nenori tai tiek suspaudzia lupytes ir galva sukioja lotuliukas.gif ,tikrai musu maziai gudrus jau mirksiukas.gif .O tokie daiktai kaip distancinis,ar telefonas tai labai patinka tik duok,pirmiausia pavarto apziuri,o poto i burna doh.gif .Dar naujas zaislas musu, tai brolio masinytes,oi patinka lotuliukas.gif .Dar nauja atrakcija,tai su vaikstyne privaro prie zaliuziu ir tampo jas,as jam rodau niu niu niu ,o jis juokiasi,jam juokinga mat doh.gif
Stotis labai stojas isikibes,net kaip valgydinu pasodinus ne kedutej,tai kaip suznips i ranka savo mazais pirstukais, kad atsistotu doh.gif ,mamai net melynu pora jau yra lotuliukas.gif doh.gif .Bet va ropot neropoja,kazko jam neiseina,jai lenkiasi kanors pasiimt,aisku sedint ant zemes,tai nugriuna ant noses ir paleidzia dudas.O kaip griuna ant nugaros tai visada pakelta galva,zek jis guli o galvyte pakelta,taip kad savo galvos i gridis nedauzo lotuliukas.gif
Niu va kad prirasiau,visoms gero savaitgalio,mes isvaziuojam pasibut pas mociute,nes kieme senai buvom,per tas ligas visas,tuo labiau kad zalias visas kaip agurkelis,o ten nieks musu nematys mirksiukas.gif
Iki 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelka: 05 liepos 2008 - 14:23
QUOTE(Ksėna @ 2008 07 04, 22:13)
Dar norėjau paklausti, jus sodinat mažiukus į specialus kėdutes ,tipo puodukas?  g.gif Aš turiu paprasta puoduka,tai jis ant galvos ji mauna biggrin.gif Gal tikrai nusipirkti kedute? Ar verta? Kaip manote?

mes tai ant paprasto sėdim ax.gif bet dažniausiai tik sisiuką išeina padaryt, o didesnis reikaliukas nebent visai netyčia, bet laaaabai retai ax.gif

QUOTE(Latimerija. @ 2008 07 05, 13:03)
na man nesimiega jau pora savaiciu. viska isbandziau, ir raminancia arbata, ir silpnus raminamuosius bei migdomuosius. niekas nepadeda  g.gif ir dar sakyciau kad mazoji miegot neduoda tai toks nervas neimtu. bet ji kai uzmiega 9-10 valanda ir atsikelia kokia 8-9 val, bet isgerus pienelio vel uzmiega iki 11 valandos. galvoju gal reikia pas daktare nueit pasitikrint.  g.gif

matai, kaip kam 4u.gif aš vos galvą ant pagalvės padedu ir miegu ax.gif gal tau mažiau miego reikia ir nesijauti pavargus g.gif nors argi galima su vaiku nepavargti ir miego nenorėti blush2.gif

QUOTE(Antane @ 2008 07 05, 14:42)
Oi merginos, sprogsiu tuoj is pykcio  blush2.gif . Nu veda jis mane is kantrybes visai, kose ryte dar ragavo, nu pietu visiskai  ne schmoll.gif. Tiek purskesi ir spjaude(daroves su mesyte), kad reikejo drabuzius keisti ir maudyti. Misinuko aisku paskui prigere ir patenkintas. Nezinau reiks gal is naujo pradeti kaip kudikiui po viena darzove duoti ir misinuko neduoti po pietu, kad nelauktu jo.  g.gif
O duona, ar koki vaisiu pagriauzia, kaip ziurkenas pritrupina.  ax.gif

maniškiui irgi mišinukas pats geriausias drinks_cheers.gif thumbup.gif pamato kai darau, tai visas spurda, čepsi lūpytėm lotuliukas.gif pabandžiau porą kartų neduoti, tai tokį šaršalą pakėlė, kad vistiek turėjau padaryt blush2.gif tikrai tie mūsų mažiukai gudrūs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintariux.82: 05 liepos 2008 - 14:55
na ji labai rami mazyle. svetimi daznai klausia ar ji is vis kada nors verkia. o ji verkia tik tada kai miego nori, kai i kelnytes pasiusioja, kai valgyt nori ir kai jai nuobodu. dar yra penkiamete dukryte kuriai labai patinka zaisti su mazaja sesute smile.gif tai taip kaip ir per dug nepavargstu blush2.gif prisimenu kai pirmaja auginau tai vos rankas tysdavau vakare, noredavosi greiciau i lova, ji nuolat turedavo buti ant ranku, kitaip vergdavo, negalejau nei valgyt pasidaryti nei namu susitvarkyti. gal issikankinus su pirma tai sita kaip maloni dovanele poilsiui lotuliukas.gif
Atsakyti
Labutis mirksiukas.gif Mano mažius tikriausiai kai užaug taps daininiku biggrin.gif , šiandien taip jokingai pradėjo linguotis ir dainuoja A-A-A thumbup.gif Ir lauke irgi sėdi ir dainuoja.
Mamytės ,pabandykit pagerti Benoseno,maisto papilda miegui gerinti. Man padėjo ,irgi kankindavo nemiga,dabar jau miegu gerai.
Gerai mamytės, ikiukas. 4u.gif
Atsakyti
Pati zinau kaip baisu su tais springimais- viena karta ir reikejo atkratyti nes nuo tokio pakabuko ( ji dave vaikui senelis tipo pazaisti) viena maza detale nugriauze doh.gif doh.gif Bet spejau iskratyt, bet kojos ir rankos tikrai drebejo unsure.gif

Pas mus ir problema su naktipuodziu...Nupirkom toki grazu rysku suniuka naktipuodi..Kai tik sodinu visas reiciasi ir pradeda kaukti verkti..Zodziu nepasodinsi tu jo doh.gif Na ir kaip cia pripratint g.gif
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2008 07 05, 23:56)
Pati zinau kaip baisu su tais springimais- viena karta ir reikejo atkratyti nes nuo tokio pakabuko ( ji dave vaikui senelis tipo pazaisti) viena maza detale nugriauze doh.gif  doh.gif  Bet spejau iskratyt, bet kojos ir rankos tikrai drebejo unsure.gif

Pas mus ir problema su naktipuodziu...Nupirkom toki grazu rysku suniuka naktipuodi..Kai tik sodinu visas reiciasi ir pradeda kaukti verkti..Zodziu nepasodinsi tu jo doh.gif Na ir kaip cia  pripratint g.gif

doh.gif
maniškis pradžioje irgi nepatenkintas buvo, bet po to nieko, tai pradžioje tik po kelias sekundes sėdėjo, pasižaidžiant, net negalvojant, kad čia jis kažk darytų, kad tik atsisėsti ant jo nebijotų.
Atsakyti