Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 7

QUOTE(egluziukas @ 2008 06 13, 19:50)
Mano spalvyte 03 beige lumineux tokia truputi i ruduma, nes buvo tik triju spalvu tokie baltesni, i ruzavuma ir mano i ruduma ax.gif

Tai turbūt atininka beige chic paprastus g.gif bet jie realiai turi skitingą efektą duoti, jei eina, kaip naujas produktas g.gif

Man oaband-ius irgi pasirodė kad mažiau blizgučio, arba jie gal smulkesno, būtų išvis super thumbup.gif

Kai panaudosi kelias dienas, tada bus kabai įdomu tavo nuomonęs išgirst 4u.gif
Atsakyti
Siandien pasidarius makiaza, labai graziai atrode, bet dienai isibegejus ir dar kai pabuvau tvankioj patalpoj reikejo veiduka truputi koreguoti, kad neblizgetu rolleyes.gif bet man patinka turi specifini kvapa ir spalva graziai susimaiso ir gaunasi toks gaivus efektas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluziukas: 14 birželio 2008 - 21:24
šiandien taip pat gražinausi su savaisiais meteoritais, paliko išties gerą įspūdį- natūrali gaiva ir švytėjimas. šiaip kai merginos sakė, jog visas grožis atsiskleidžia po kurio laiko (na po pusvalandžio) tai nelabai supratau kaip taip gali būti, bet taip yra. perdaug nesigilinu ir džiaugiosi šiuo pirkiniu.
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2008 06 14, 22:45)
šiandien taip pat gražinausi su savaisiais meteoritais, paliko išties gerą įspūdį- natūrali gaiva ir švytėjimas. šiaip kai merginos sakė, jog visas grožis atsiskleidžia po kurio laiko (na po pusvalandžio) tai nelabai supratau kaip taip gali būti, bet taip yra. perdaug nesigilinu ir džiaugiosi šiuo pirkiniu.

kokia spalva pirkai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingeliukė @ 2008 06 13, 22:51)
Tai turbūt atininka beige chic paprastus  g.gif  bet jie realiai turi skitingą efektą duoti, jei eina, kaip naujas produktas  g.gif

Isigyjau ir as naujuosius meteoritus - beige lumineux. Man duoda kitoki atspalvi ir efekta negu paprastieji beige.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 15 birželio 2008 - 20:33
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 06 15, 21:09)
Isigyjau ir as naujuosius meteoritus - beige lumineux. Man duoda kitoki atspalvi ir efekta negu paprastieji beige.

fainesni negu paprasti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 06 15, 21:21)
fainesni negu paprasti?  smile.gif

Man pasirode fainesni thumbup.gif Nera tokio "miltu" efekto kaip su paprastais beige.
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 06 15, 21:34)
Man pasirode fainesni  thumbup.gif  Nera tokio "miltu" efekto kaip su paprastais beige.

eslauda, o pakuote sandariai uzsidaro? blush2.gif ar galima nesiotis rankinej? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2008 06 15, 21:36)
eslauda, o pakuote sandariai uzsidaro? blush2.gif ar galima nesiotis rankinej? 4u.gif

Taip, sandariai. Pakuote uzsisuka. Tik reikes nesiotis ir sepeteli, nes prie jos nieko nera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 06 15, 21:34)
Man pasirode fainesni  thumbup.gif  Nera tokio "miltu" efekto kaip su paprastais beige.

Man jie dar tokia svelnutele oda padaro, kaip tau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2008 06 15, 21:46)
Man jie dar tokia svelnutele oda padaro, kaip tau? g.gif

Oda grazute nuo ju wub.gif Bet man patinka ir paprastieji Mythicai, nuo ju oda irgi thumbup.gif Bet va paprastieji Beige man "miltais" dengiasi. O sie skaistina kaip Mythic, tik atspalvis rusvesnis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 06 15, 20:59)
Oda grazute nuo ju  wub.gif  Bet man patinka ir paprastieji Mythicai, nuo ju oda irgi  thumbup.gif  Bet va paprastieji Beige man "miltais" dengiasi. O sie skaistina kaip Mythic, tik atspalvis rusvesnis  thumbup.gif

Gundai gundai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti