Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 7

QUOTE(Kristepala @ 2008 06 12, 22:23)
Ir as pagaliau isigyjau Beige Chic meteoritus wub.gif , bet juos dazausi su Erderos sepeteliu, jis labai minkstas, bet dengiasi graziai.
O tas TBS sepetelis minstas ar kietas? Ir ar yra skirtumas su kokiu sepeteliu dazotes? blush2.gif

labai labai minkstas thumbup.gif tiesiog sunku nupasakoti koks malonumas juo dazytis bigsmile.gif skirtumas tikrai didziulis, bent jau man, nes as toki prastoka turejau tai man toks jausmas budavo kad jis lyg oda braizo ir pacios pudrytes ne toki kieki pasiima ir skirsto blogai doh.gif zodziu dziaugiuosi kad atradusi meteoritus atradau ir kokybiska sepeteli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2008 06 12, 23:23)
Ir as pagaliau isigyjau Beige Chic meteoritus wub.gif , bet juos dazausi su Erderos sepeteliu, jis labai minkstas, bet dengiasi graziai.
O tas TBS sepetelis minstas ar kietas? Ir ar yra skirtumas su kokiu sepeteliu dazotes? blush2.gif

Erdesos bais šiurkštus palyginus su TBS, pas mama bandžiau ax.gif
Atsakyti
na va, šiandien gavau beige chic meteoritus. ant greitųjų rankas įdėta pagalvėle persibraukiau tai blizgučiu padengėsmile.gif dabar spirgu greičiau namo parlėkti ir išbandyti ant ten kur priklauso . tik kad šepetukas mano neaiškios kilmės :/ teks atseikėti pinigėlių ir jam.

tik va man įdomu- parašyta, kad kiekis jų 33g bet vizualiai tai man neatrodo jų daug, deželėje dvi eilės ir viskas, tai net nežinau kaip ten atrodytų nusipirkus 1/3 kiekio, na nebent jie labai skalsūs.
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2008 06 13, 12:30)
na va, šiandien gavau beige chic meteoritus.  ant greitųjų rankas įdėta pagalvėle persibraukiau tai blizgučiu padengėsmile.gif dabar spirgu greičiau namo parlėkti ir išbandyti ant ten kur priklauso .  tik kad šepetukas mano neaiškios kilmės :/  teks atseikėti pinigėlių ir jam. 

tik va man įdomu- parašyta, kad kiekis jų 33g  bet vizualiai tai man neatrodo jų daug, deželėje dvi eilės ir viskas, tai net nežinau kaip ten atrodytų nusipirkus 1/3 kiekio, na nebent jie labai skalsūs.

na tikriausiai tektu tik pasverti kad isitikintum kiek ju is tikro yra mirksiukas.gif o jei rimtai tai tikrai labai skalsus jie, mano drauge juos jau ilgokai naudoja ir pabaigos nematyti smile.gif aisku kazkiek nusinaudoja bet is tiesu kai paziuri i kaina ir naudojimo laika tai pinigeliai nera jau tokie dideli mirksiukas.gif

sepeteliui pinigu tikrai nepagailekit, nes skirtumas akivaizdus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2008 06 13, 12:30)
na va, šiandien gavau beige chic meteoritus.  ant greitųjų rankas įdėta pagalvėle persibraukiau tai blizgučiu padengėsmile.gif dabar spirgu greičiau namo parlėkti ir išbandyti ant ten kur priklauso .  tik kad šepetukas mano neaiškios kilmės :/  teks atseikėti pinigėlių ir jam. 

tik va man įdomu- parašyta, kad kiekis jų 33g  bet vizualiai tai man neatrodo jų daug, deželėje dvi eilės ir viskas, tai net nežinau kaip ten atrodytų nusipirkus 1/3 kiekio, na nebent jie labai skalsūs.

Na ilgai ilgai užtenka...
Aš Beige naudoju jau kokius 4 mėn. (trečdalį), tai dar pusės tikrai nenunaudojau schmoll.gif

Šiandien nusipirkau Mythic, irgi pasiliksiu sau tik trečdalį, kitas dalis parduodu, na tiesiog nematau prasmės kaupti, kai baiginėsis - dasipirksiu thumbup.gif

Ai tiesa, įspūdžiai pabandžius nerealūs, labai man patiko, blizgučių mažiau nei Beige (nors Beige irgi labai mėsgt, bet baltus rutuliukus išėmiau, kad mažiau blizgėtų), skaistus ir dailus veidelis gaunas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingeliukė: 13 birželio 2008 - 18:21
Isbandziau presuotus meteoritus, na man pirmas ispudis patiko, labiau panasu i kompaktines pudros efekta, bet man grazu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2008 06 13, 19:49)
Isbandziau presuotus meteoritus, na man pirmas ispudis patiko, labiau panasu i kompaktines pudros efekta, bet man grazu  bigsmile.gif

Siandien butent juos ir nusipirkau unsure.gif namie pasitepiau, tai dar to skaistumo kazkaip nesimato, gal, kad i dienos pabaiga tepiau, ryte tikiuosi ant sviezio makiazo gausis geresnis efektas g.gif pirkau spalvyte i ruduma ax.gif
Nu bet jau man kristiana tai ka as zinau, idejo du meginukus kvepaliuku, tai vienas is ju tuscias buteliukas blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2008 06 13, 18:49)
Isbandziau presuotus meteoritus, na man pirmas ispudis patiko, labiau panasu i kompaktines pudros efekta, bet man grazu  bigsmile.gif

Aš irgi juos pabandžiau, bet nemačiau didelio skirtumo tarp jų ir įprastų meteoritų g.gif šiaip tai faini aišku, ir jeigu reikia keliauti nėra ką šnekėt kad patogiau būtų thumbup.gif

Va ta naujoji bazė man tokia įdomi pasirodė. Pirmą kartą kai pabandžiau labai patiko, o antrą kartą bandžiau, tai tas burbuliukas kažkaip nesprogo ir su visoms sienelėm išsipurškė blink.gif na tokiais grūdeliais, tryniau tryniau vistiek kažkaip neišsileido, na nežinau, sugadino visą pirmą gerą įspūdį unsure.gif

QUOTE(egluziukas @ 2008 06 13, 19:07)
Siandien butent juos ir nusipirkau unsure.gif namie pasitepiau, tai dar to skaistumo kazkaip nesimato, gal, kad i dienos pabaiga tepiau, ryte tikiuosi ant sviezio makiazo gausis geresnis efektas g.gif pirkau spalvyte i ruduma ax.gif
Nu bet jau man kristiana tai ka as zinau, idejo du meginukus kvepaliuku, tai vienas is ju tuscias buteliukas blink.gif  lotuliukas.gif

O kaip vadinasi ta spalvytė, kur pas tave? bigsmile.gif

Parašyk, kaip dieną patiks, tikėkimės duos laukiamą efektą 4u.gif

O dėl mėginuko tai nėr žodžių mega_shok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingeliukė: 13 birželio 2008 - 19:23
QUOTE(Ingeliukė @ 2008 06 13, 20:22)
Aš irgi juos pabandžiau, bet nemačiau didelio skirtumo tarp jų ir įprastų meteoritų  g.gif  šiaip tai faini aišku, ir jeigu reikia keliauti nėra ką šnekėt kad patogiau būtų  thumbup.gif

Va ta naujoji bazė man tokia įdomi pasirodė. Pirmą kartą kai pabandžiau labai patiko, o antrą kartą bandžiau, tai tas burbuliukas kažkaip nesprogo ir su visoms sienelėm išsipurškė  blink.gif  na tokiais grūdeliais, tryniau tryniau vistiek kažkaip neišsileido, na nežinau, sugadino visą pirmą gerą įspūdį  unsure.gif
O kaip vadinasi ta spalvytė, kur pas tave?  bigsmile.gif

Parašyk, kaip dieną patiks, tikėkimės duos laukiamą efektą  4u.gif

O dėl mėginuko tai nėr žodžių mega_shok.gif

Mano spalvyte 03 beige lumineux tokia truputi i ruduma, nes buvo tik triju spalvu tokie baltesni, i ruzavuma ir mano i ruduma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2008 06 13, 19:07)
Nu bet jau man kristiana tai ka as zinau, idejo du meginukus kvepaliuku, tai vienas is ju tuscias buteliukas blink.gif  lotuliukas.gif

Na idomiai cia su tais meginukais biggrin.gif Man atrodo presuotuose meteorituose maziau blizgiu daleliu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2008 06 13, 20:52)
Na idomiai cia su tais meginukais  biggrin.gif Man atrodo presuotuose meteorituose maziau blizgiu daleliu  smile.gif

Nezinau, kaip as ju neesu niekad bandzius ir turejus tai man atrodo yra tu daleliu, net ir dabar pasitepus pasiziurejau veidrodyje, kad blizga tas veidas ir visai graziai atrodo blush2.gif nes siaip atsidarius pakuote tai tikrai blizga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2008 06 13, 19:59)
Nezinau, kaip as ju neesu niekad bandzius ir turejus tai man atrodo yra tu daleliu, net ir dabar pasitepus pasiziurejau veidrodyje, kad blizga tas veidas ir visai graziai atrodo blush2.gif nes siaip atsidarius pakuote tai tikrai blizga wub.gif

As matai tik ant rankos patepiau tai gal pilno ispudzio nesusidariau g.gif
Atsakyti