Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 7

na ir as pagaliau isigijau beige chic, negaliu atsidziaugti 4u.gif tik reikia nusipirkti gera sepeteli nes maniskis tikrai nieko vertas tongue.gif gundausi tbs grazuoliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2008 05 27, 08:37)
Nu va, po truputį einam į priekį: ant krempudros užsipudravus biškį geriau atrodo, bet viena  schmoll.gif

o as viena pacia rutuline pudra naudoju,man super graziai parudina veiduka,lygiai ir niekas neitaria,kad as issitepus,visada sako oj kaip idegei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zai zai 25 @ 2008 06 09, 03:18)
o as viena pacia rutuline pudra naudoju,man super graziai parudina veiduka,lygiai ir niekas neitaria,kad as issitepus,visada sako oj kaip idegei  lotuliukas.gif

o čia kurią?
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2008 06 08, 19:39)
na ir as pagaliau isigijau beige chic, negaliu atsidziaugti 4u.gif tik reikia nusipirkti gera sepeteli nes maniskis tikrai nieko vertas tongue.gif gundausi tbs grazuoliu g.gif

Gal nori pasidalint? lotuliukas.gif Ar ne visą pirkai? smile.gif

Aš irgi dabar labai noriu Beige pabandyt, nes Mythic labai patiko, bet jau baigiau, o galvoju kol ateis man iš braškių, ilgai laukt reikės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2008 06 09, 18:23)
Gal nori pasidalint? lotuliukas.gif  Ar ne visą pirkai? smile.gif

Aš irgi dabar labai noriu Beige pabandyt, nes Mythic labai patiko, bet jau baigiau, o galvoju kol ateis man iš braškių, ilgai laukt reikės doh.gif

su drauge per puse pasidalinau, ji su savaisiais Mythic maise mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2008 06 09, 19:51)
su drauge per puse pasidalinau, ji su savaisiais Mythic maise mirksiukas.gif

Gaila biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2008 06 09, 19:23)

tai ne tiek ir ilgai, dvi savaites mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 06 10, 08:49)
tai ne tiek ir ilgai, dvi savaites  mirksiukas.gif

Kad kažkaip nebeateina per dvi g.gif nežinau ar čia mūsų paštas sulvailiojo, ar jie nebeskuba g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingeliukė @ 2008 06 10, 11:15)
Kad kažkaip nebeateina per dvi  g.gif  nežinau ar čia mūsų paštas sulvailiojo, ar jie nebeskuba  g.gif

Muitine cia uzlaiko ir dar mokescius paskaiciuoja doh.gif
Atsakyti
as labai susigyvenau su beige, mano puse porcijos sparciai naudojasi tai siandien nusipirkau nauja visa dezute wub.gif
Atsakyti
Turiu Mythic dezute nauja,gal kas norite puses,ar trecdalio?
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2008 06 08, 21:39)

Ir as pagaliau isigyjau Beige Chic meteoritus wub.gif , bet juos dazausi su Erderos sepeteliu, jis labai minkstas, bet dengiasi graziai.
O tas TBS sepetelis minstas ar kietas? Ir ar yra skirtumas su kokiu sepeteliu dazotes? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 12 birželio 2008 - 22:30