QUOTE(Kašariukė @ 2008 05 27, 08:37)
Nu va, po truputį einam į priekį: ant krempudros užsipudravus biškį geriau atrodo, bet viena
o as viena pacia rutuline pudra naudoju,man super graziai parudina veiduka,lygiai ir niekas neitaria,kad as issitepus,visada sako oj kaip idegei
QUOTE(zai zai 25 @ 2008 06 09, 03:18)
o as viena pacia rutuline pudra naudoju,man super graziai parudina veiduka,lygiai ir niekas neitaria,kad as issitepus,visada sako oj kaip idegei
o čia kurią?
QUOTE(mecia @ 2008 06 08, 19:39)
na ir as pagaliau isigijau beige chic, negaliu atsidziaugti tik reikia nusipirkti gera sepeteli nes maniskis tikrai nieko vertas gundausi tbs grazuoliu
Gal nori pasidalint? Ar ne visą pirkai?
Aš irgi dabar labai noriu Beige pabandyt, nes Mythic labai patiko, bet jau baigiau, o galvoju kol ateis man iš braškių, ilgai laukt reikės
QUOTE(Finna @ 2008 06 09, 18:23)
Gal nori pasidalint? Ar ne visą pirkai?
Aš irgi dabar labai noriu Beige pabandyt, nes Mythic labai patiko, bet jau baigiau, o galvoju kol ateis man iš braškių, ilgai laukt reikės
su drauge per puse pasidalinau, ji su savaisiais Mythic maise
QUOTE(mecia @ 2008 06 09, 19:51)
su drauge per puse pasidalinau, ji su savaisiais Mythic maise
Gaila
QUOTE(Finna @ 2008 06 09, 19:23)
tai ne tiek ir ilgai, dvi savaites
QUOTE(Baltija @ 2008 06 10, 08:49)
tai ne tiek ir ilgai, dvi savaites
Kad kažkaip nebeateina per dvi nežinau ar čia mūsų paštas sulvailiojo, ar jie nebeskuba
QUOTE(Ingeliukė @ 2008 06 10, 11:15)
Kad kažkaip nebeateina per dvi nežinau ar čia mūsų paštas sulvailiojo, ar jie nebeskuba
Muitine cia uzlaiko ir dar mokescius paskaiciuoja
as labai susigyvenau su beige, mano puse porcijos sparciai naudojasi tai siandien nusipirkau nauja visa dezute
Turiu Mythic dezute nauja,gal kas norite puses,ar trecdalio?
QUOTE(mecia @ 2008 06 08, 21:39)
na ir as pagaliau isigijau beige chic, negaliu atsidziaugti tik reikia nusipirkti gera sepeteli nes maniskis tikrai nieko vertas gundausi tbs grazuoliu
Ir as pagaliau isigyjau Beige Chic meteoritus , bet juos dazausi su Erderos sepeteliu, jis labai minkstas, bet dengiasi graziai.
O tas TBS sepetelis minstas ar kietas? Ir ar yra skirtumas su kokiu sepeteliu dazotes?