Išbandžiau vakar naująją bazę - labai smagiai tepėsi, jokio lipnumo nepaliko, patiko an, bet blizga gana gausiai labai smulkiais blizgiais. Sako, užtepus ant viršaus krempudrą gaunasi švytėjimas, manau kad bus fainai (bet aš tik ant rankos pabandžiau).
Naujieji prsuoti nepadarė didelio įspūdžio, vistik rutuliukai manau fainiau.
Tik kažkas minėjo, kad reikia daug kartų braukyti, nepasiima ar pan., tai tikrai ne, labai lengvai tepasi, net dulka bet aš jų tikrai nepirksiu, rutuliukai manau patogesni, o ir pigesnis, efektas grynai tas pats
O konsuktatntė sakė, kad jie vietoj ružo
Laba dienavisoms
Merginos,kokios spalvos meteoritai man labiausiai tiktu?
esu baltaode ,melynom akim ,truputi stazdanota ir visada ideganti raudonai
Del to niekada nesideginanti
Merginos,kokios spalvos meteoritai man labiausiai tiktu?
esu baltaode ,melynom akim ,truputi stazdanota ir visada ideganti raudonai
Del to niekada nesideginanti
Ir kas tas BE?
QUOTE(cafe del mar @ 2008 05 31, 12:53)
Ir kas tas BE?
BE Bet geriausiai apie ją rasi atsiliepta temoje apie mineralinę pudrą.
QUOTE(Ingeliukė @ 2008 05 31, 07:01)
Tik kažkas minėjo, kad reikia daug kartų braukyti, nepasiima ar pan., tai tikrai ne, labai lengvai tepasi, net dulka bet aš jų tikrai nepirksiu, rutuliukai manau patogesni, o ir pigesnis, efektas grynai tas pats
apie braukyma bent jau as kalbejau iprastos presuotos mythic pudros, o naujieji tikrai lengvai imasi
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 31, 12:59)
apie braukyma bent jau as kalbejau iprastos presuotos mythic pudros, o naujieji tikrai lengvai imasi
Na reiškiasi ne taip supratau, norėjau pasakyt, kad lengvai "dulka" naujieji
na ka sian nuejau i kriste ir paprasiau kad mane padazytu nes noriu isbandyti nauja guerlaino kolekcija meteoritu... pirmiausia padaze naujais seseliais paderino pilka su auksine tai kaip grazu buvo tada kaip reikiant ismeteoritavo naujaisiais beige tai labai patiko efektas sakyciau jie ir nebloga maskavimo f-ja atlieka veidukas labai graziai spindejo ir galutiniai padaze nauju blizgiu toks kaip oranzinis tai isvis bendras vaizdas pasaka... zodziu db galvoje tik ir kirba kaip cia uzsiprekinti viskuo
O kiek pas mus dabar naujieji meteoritai kainuoja? Ir ar tiktu man juos naudoti kaip kompaktine pudra? Dabar naudoju Mythic spalvytes rutuliukus, bet noriu isbandyt Beige
QUOTE(Ingeliukė @ 2008 05 30, 09:21)
Na va pagaliau užsisakiau Mythic meteoritus, taip ilgai norėjau na dabar laukiu
Naujų presuotų meteoritų įvaizdis su ta japoniuke man nepatiko kažkaip negražiai ji ten išvis padažyta ir spindi per daug
Bet iš šios serijos tikrai norėsiu blizgesio lūpytėms, o bazę, kur PramonėsProspektui labai nepatiko, o Milldutei patiko, reikės dar išbandyti
O šiaip dienai naudoju Beige, išėmus esu blizgius rutuliukus, vistiek blizga, bet jau nedaug. Bet tada akių makijažą darau matinį. Na šiaip dažausi aš gana kukliai, tik ypatingą dėmesį skiriu odai, o akys ir lūpos gali būti tik tušas, pravidemas ir blizgesys kad ir
Naujų presuotų meteoritų įvaizdis su ta japoniuke man nepatiko kažkaip negražiai ji ten išvis padažyta ir spindi per daug
Bet iš šios serijos tikrai norėsiu blizgesio lūpytėms, o bazę, kur PramonėsProspektui labai nepatiko, o Milldutei patiko, reikės dar išbandyti
O šiaip dienai naudoju Beige, išėmus esu blizgius rutuliukus, vistiek blizga, bet jau nedaug. Bet tada akių makijažą darau matinį. Na šiaip dažausi aš gana kukliai, tik ypatingą dėmesį skiriu odai, o akys ir lūpos gali būti tik tušas, pravidemas ir blizgesys kad ir
o kokie rutuliukai is beige didziausia blizgesi duoda ?
QUOTE(juratyte26 @ 2008 06 02, 22:39)
balti ir berods gelsvi, galiu ir klysti, nes tingiu eiti paziureti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 06 02, 20:34)
na ka sian nuejau i kriste ir paprasiau kad mane padazytu nes noriu isbandyti nauja guerlaino kolekcija meteoritu... pirmiausia padaze naujais seseliais paderino pilka su auksine tai kaip grazu buvo tada kaip reikiant ismeteoritavo naujaisiais beige tai labai patiko efektas sakyciau jie ir nebloga maskavimo f-ja atlieka veidukas labai graziai spindejo ir galutiniai padaze nauju blizgiu toks kaip oranzinis tai isvis bendras vaizdas pasaka... zodziu db galvoje tik ir kirba kaip cia uzsiprekinti viskuo
Tai dabar reikia visa tai nusipirkti ane?
Kaip atrodo naujieji šešėliai? Pilka su auksine turėtų laaabai gražu būti
QUOTE(juratyte26 @ 2008 06 02, 21:39)
QUOTE(Tiffany @ 2008 06 02, 23:24)
balti ir berods gelsvi, galiu ir klysti, nes tingiu eiti paziureti
Taip taip, balti ir getoni
Ramintele, su šita kolekcija tave gražino?