Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 7

Išbandžiau vakar naująją bazę - labai smagiai tepėsi, jokio lipnumo nepaliko, patiko an, bet blizga gana gausiai labai smulkiais blizgiais. Sako, užtepus ant viršaus krempudrą gaunasi švytėjimas, manau kad bus fainai thumbup.gif (bet aš tik ant rankos pabandžiau).

Naujieji prsuoti nepadarė didelio įspūdžio, vistik rutuliukai manau fainiau.

Tik kažkas minėjo, kad reikia daug kartų braukyti, nepasiima ar pan., tai tikrai ne, labai lengvai tepasi, net dulka biggrin.gif bet aš jų tikrai nepirksiu, rutuliukai manau patogesni, o ir pigesnis, efektas grynai tas pats tongue.gif

O konsuktatntė sakė, kad jie vietoj ružo laugh.gif
Atsakyti
Laba dienavisoms 4u.gif
Merginos,kokios spalvos meteoritai man labiausiai tiktu?
esu baltaode ,melynom akim ,truputi stazdanota ir visada ideganti raudonai doh.gif
Del to niekada nesideginanti ax.gif
Atsakyti
Ir kas tas BE? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cafe del mar @ 2008 05 31, 12:53)
Ir kas tas BE?  blush2.gif

BE Bet geriausiai apie ją rasi atsiliepta temoje apie mineralinę pudrą.
Atsakyti
QUOTE(Ingeliukė @ 2008 05 31, 07:01)
Tik kažkas minėjo, kad reikia daug kartų braukyti, nepasiima ar pan., tai tikrai ne, labai lengvai tepasi, net dulka  biggrin.gif  bet aš jų tikrai nepirksiu, rutuliukai manau patogesni, o ir pigesnis, efektas grynai tas pats  tongue.gif

apie braukyma bent jau as kalbejau iprastos presuotos mythic pudros, o naujieji tikrai lengvai imasi
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 31, 12:59)
apie braukyma bent jau as kalbejau iprastos presuotos mythic pudros, o naujieji tikrai lengvai imasi

Na reiškiasi ne taip supratau, norėjau pasakyt, kad lengvai "dulka" naujieji mirksiukas.gif
Atsakyti
na ka sian nuejau i kriste ir paprasiau kad mane padazytu nes noriu isbandyti nauja guerlaino kolekcija meteoritu... pirmiausia padaze naujais seseliais paderino pilka su auksine tai kaip grazu buvo wub.gif tada kaip reikiant ismeteoritavo naujaisiais beige tai labai patiko efektas sakyciau jie ir nebloga maskavimo f-ja atlieka veidukas labai graziai spindejo wub.gif ir galutiniai padaze nauju blizgiu toks kaip oranzinis tai isvis bendras vaizdas pasaka... wub.gif zodziu db galvoje tik ir kirba kaip cia uzsiprekinti viskuo biggrin.gif
Atsakyti
O kiek pas mus dabar naujieji meteoritai kainuoja? Ir ar tiktu man juos naudoti kaip kompaktine pudra? Dabar naudoju Mythic spalvytes rutuliukus, bet noriu isbandyt Beige smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingeliukė @ 2008 05 30, 09:21)
Na va pagaliau užsisakiau Mythic meteoritus, taip ilgai norėjau  biggrin.gif  na dabar laukiu  ax.gif

Naujų presuotų meteoritų įvaizdis su ta japoniuke man nepatiko  schmoll.gif  kažkaip negražiai ji ten išvis padažyta ir spindi per daug  g.gif

Bet iš šios serijos tikrai norėsiu blizgesio lūpytėms, o bazę, kur PramonėsProspektui labai nepatiko, o Milldutei patiko, reikės dar išbandyti  ax.gif

O šiaip dienai naudoju Beige, išėmus esu blizgius rutuliukus, vistiek blizga, bet jau nedaug. Bet tada akių makijažą darau matinį. Na šiaip dažausi aš gana kukliai, tik ypatingą dėmesį skiriu odai, o akys ir lūpos gali būti tik tušas, pravidemas ir blizgesys kad ir  ax.gif

o kokie rutuliukai is beige didziausia blizgesi duoda 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2008 06 02, 22:39)

balti ir berods gelsvi, galiu ir klysti, nes tingiu eiti paziureti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 06 02, 20:34)
na ka sian nuejau i kriste ir paprasiau kad mane padazytu nes noriu isbandyti nauja guerlaino kolekcija meteoritu... pirmiausia padaze naujais seseliais paderino pilka su auksine tai kaip grazu buvo wub.gif  tada kaip reikiant ismeteoritavo naujaisiais beige  tai labai patiko efektas sakyciau jie ir nebloga maskavimo f-ja atlieka veidukas labai graziai spindejo wub.gif ir galutiniai padaze nauju blizgiu toks kaip oranzinis tai isvis bendras vaizdas pasaka...  wub.gif zodziu db galvoje tik ir kirba kaip cia uzsiprekinti viskuo biggrin.gif

Tai dabar reikia visa tai nusipirkti ane? lotuliukas.gif
Kaip atrodo naujieji šešėliai? Pilka su auksine turėtų laaabai gražu būti wub.gif

QUOTE(juratyte26 @ 2008 06 02, 21:39)

QUOTE(Tiffany @ 2008 06 02, 23:24)
balti ir berods gelsvi, galiu ir klysti, nes tingiu eiti paziureti  doh.gif

Taip taip, balti ir getoni 4u.gif
Atsakyti
Ramintele, su šita kolekcija tave gražino? bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti