turejau pink - patiko, tik tuo metu man netiko, manau vel juos isigyt, tik nezinau kuria firma - presuotus ar rutuliukus
as is pinku isemiau bordinius burbuliukus, gavosi toks persikinis rausvumas
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 10 30, 22:52)
kuriuos? as tai beige turiu bet dar galvoju gal apie pinkus nes is presuotu viena mamyte juos iskyre kaip geriausius tai knieti isbandyti
As isigijau Beige presuotus, nes Mythic turiu rutuliukus Man irgi idomu butu isbandyti pinkus, nes dezutej labai grazi spalvyte atrode, tikrai ne per ruzava
Papildyta:
QUOTE(KRISTELA @ 2008 10 31, 00:04)
Pinkus siulyciau toms, kurioms is esmes tinka rozine spalva, roziniai skaistalai ir pan. , nes cia skaiciau tokiu nuomoniu kad ir Mythic veida per daug rausvina na ir ziurint kaip naudoti - jie daugiau tinkami skruostams ir veidui modeliuoti, o visam veidui geriau tik plonai, nepadauginti, nes busit rozines kaip parseliai
O siaip tinkamai naudojant, tai tikrai nuostabus dalykas - veidas bus kaip kudikelio
O siaip tinkamai naudojant, tai tikrai nuostabus dalykas - veidas bus kaip kudikelio
Na va, sugundei isbandyt
QUOTE(KRISTELA @ 2008 10 31, 01:04)
Pinkus siulyciau toms, kurioms is esmes tinka rozine spalva, roziniai skaistalai ir pan. , nes cia skaiciau tokiu nuomoniu kad ir Mythic veida per daug rausvina na ir ziurint kaip naudoti - jie daugiau tinkami skruostams ir veidui modeliuoti, o visam veidui geriau tik plonai, nepadauginti, nes busit rozines kaip parseliai
del burbuliuku kad taip jie rozini atspalviuka suteikia o stai viena mamyte kuri naudoja presuotus sake kad nea visiskai jokio riuzavumo tik labai paskaistina pagyvina veiduka ir isskyre juos kaip geriausius is presuotu tai db labai knieti isbandyti
atėjau su atsiliepimais apie naujuosius meteoritus
žinokit super efektas
vientisas švytėjimas, blizgučiai lb maži, veidas kaip nupoliruotas, labai paskaistina veidą toks perlamutrinis skaitumas
man nenubalino, kaip tik spalvos pridavė
iš pradžių nemačiau jokio efekto, bet dbr praėjus porai valandų liuks
tik ilgai brūžint reikėjo, ilgiau nei su Mythic'ais ar Beige chic
žinokit super efektas
vientisas švytėjimas, blizgučiai lb maži, veidas kaip nupoliruotas, labai paskaistina veidą toks perlamutrinis skaitumas
QUOTE(Vitulka @ 2008 10 31, 12:26)
žinokit super efektas
žinokit super efektas
Gal gali palyginti su mythic?
QUOTE(^^liutuke @ 2008 10 31, 13:54)
Gal gali palyginti su mythic?
Mythic'ai mane nubalina, tai jei reik kur eit, tai prieš porą valandų reik dažytis
šitie mano akim žiūrint labiau skaistina nei Mythic'ai
pafotkinčiau vakare, bet fotkėse nieko nesimato pastoviai
QUOTE(Vitulka @ 2008 10 31, 13:26)
žinokit super efektas
žinokit super efektas
na va sugundei galutinai dar viena preke i taip jau ilga sarasa
Aš turiu pink presuotus, tai ryškaus rūžavumo jie tikrai neduoda. Tiesiog vos vos rožinė tokia skaisti spalva. Kad ir kiek jų teptum, vis tiek labai rožinis veidas nebus. Jie šviesesni, nei rutuliukai pink.
QUOTE(zaiza~ @ 2008 10 31, 15:17)
Aš turiu pink presuotus, tai ryškaus rūžavumo jie tikrai neduoda. Tiesiog vos vos rožinė tokia skaisti spalva. Kad ir kiek jų teptum, vis tiek labai rožinis veidas nebus. Jie šviesesni, nei rutuliukai pink.
o sakyk ar balina veiduka? as kaip tik gundausi juos pirkti gerai skaistina veiduka?
QUOTE(Vitulka @ 2008 10 31, 12:26)
Ar Klaipėdos Akropolio Kristianoj bandei?
Velnias, reikėjo man čia vėl skaityt
QUOTE(Panelė Rožė @ 2008 10 31, 14:42)
nea, savus jau bandžiau