Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 7

panos, niekur nerandu pirkti goldu blink.gif blink.gif gal kur dar uzmatet?
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 10 28, 14:58)
panos, niekur nerandu pirkti goldu blink.gif  blink.gif gal kur dar uzmatet?

na jie buvo anų Kalėdų limituoto leidimo, tai pardėse kažin ar berasi ax.gif SM kosmetikos išparduotuvėj Oliuke juos pardavinėjo, parašyk jai, gal dar turės mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir Tainka žiūriu dar parduoda mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu, Baltija 4u.gif einu dairytis, nei amerikonkos goldus ispirko biggrin.gif
Atsakyti
labas, jungiuosi ir as prie jusu 4u.gif .perskaiciau sita temele ir noriu paklaust-o kaip su Pink Fresh?juos tik maisot su kuriais nors, ar ir vienus naudojat?nes kaip tik situs nusipirkau, o jus cia tik tuos kitus giriat unsure.gif .nebusiu prasovus?nes kaip visada-perku!o paskui skaitau ir domiuosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ciutre @ 2008 10 28, 20:48)
labas, jungiuosi ir as prie jusu 4u.gif .perskaiciau sita temele ir noriu paklaust-o kaip su Pink Fresh?juos tik maisot su kuriais nors, ar ir vienus naudojat?nes kaip tik situs nusipirkau, o jus cia tik tuos kitus giriat  unsure.gif .nebusiu prasovus?nes kaip visada-perku!o paskui skaitau ir domiuosi doh.gif

man asmeniskai pinkai geriausia efekta duodavo sumaisus su beige tada odele kaip persikelis budavo nes siaip 1 jie man per riuzavi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 10 28, 20:50)
man asmeniskai pinkai geriausia efekta duodavo sumaisus su beige tada odele kaip persikelis budavo nes siaip 1 jie man per riuzavi ax.gif

va va-viskas aisku aciuks.gif , nusiperki vienus-tada reik dar vienu, nes reik pamaisyt, o tada dar vienu, nes grazi dezute, o tada dar vienu, nes nauji bigsmile.gif .ytraukiu y noru sarasa dar vienus meteoritus doh.gif tada.
Atsakyti
QUOTE(ciutre @ 2008 10 28, 21:00)
va va-viskas aisku aciuks.gif , nusiperki vienus-tada reik dar vienu, nes reik pamaisyt, o tada dar vienu, nes grazi dezute, o tada dar vienu, nes nauji bigsmile.gif .ytraukiu y noru sarasa dar vienus meteoritus doh.gif tada.

kazkada ir as tik pirma karta ilindus i sia temike irgi puoliau pirkinetis visus is eiles, poto tiesiog atsirinkau tinkamiausius... na o db man vieni is geriausiu tai presuoti beige, nes neblizga ir pakankamai suteikia skaistumo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2008 10 28, 15:10)
O kur radot galiojima?

Buvo užrašytas ant dėžutės, vertimo lietuvių kalba lipduke. Pirkta Kristianoje.
Atsakyti
QUOTE(wild @ 2008 10 29, 00:13)

nu as LT ju nepirkus, tai ne nezinau. Su dezute turiu tik "Summer stones", bet ten niekur neraso glaiojimo. Tik ant ju ir ant 'Gold' dugno yra rasalu isspausta: ant vienu '8P01', o ant kitu '7H01', o kaip sifruot ta data, tai ir nelabai zinau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(wild @ 2008 10 29, 00:13)

drinks_cheers.gif , pas mane irgi ant to lipduko-2011 11
Papildyta:
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 10 28, 23:17)
kazkada ir as tik pirma karta ilindus i sia temike irgi puoliau pirkinetis visus is eiles, poto tiesiog atsirinkau tinkamiausius... na o db man vieni is geriausiu tai presuoti beige, nes neblizga ir pakankamai suteikia skaistumo wub.gif

o as kaip tik noriu, kad blizgetu bigsmile.gif
Atsakyti
Turiu visa dezute nauju Mythic, noreciau keisti i Beige Chic... Jei kas turite rasykite i az. Arba parduodu 4u.gif
Atsakyti