ESLAUDA, aciu uz info O kurioje parduotuveje pirkai? Nes as savaitgali buvau Kauno Megos ir Akropolio Kristese tai net nezino kada bus
Beje, kaip blizgumas? Ar matosi stambesni blizguciai kaip beige ar vientisas perlamutras kaip mythic ir gold???
QUOTE(oriole @ 2008 10 26, 00:38)
Eslauda, koks efektas ant odos naujuju perlu? Butu saunu, jei parodytum
Beje, lietuvaites, galite dziaugtis ir didziuotis, naujoji kolekcija jau LT, o Vokietijos Douglas'e dar nera
Beje, lietuvaites, galite dziaugtis ir didziuotis, naujoji kolekcija jau LT, o Vokietijos Douglas'e dar nera
QUOTE(egluziukas @ 2008 10 26, 17:10)
Kaune kristianose tu naujuju meteoritu dar nera, o taip noriu juos isbandyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 10 27, 00:11)
ESLAUDA, aciu uz info O kurioje parduotuveje pirkai? Nes as savaitgali buvau Kauno Megos ir Akropolio Kristese tai net nezino kada bus
Beje, kaip blizgumas? Ar matosi stambesni blizguciai kaip beige ar vientisas perlamutras kaip mythic ir gold???
Naujieji meteoritai, kaip minejau, man primena Mythic ir Beige derini. Su jais veidas svyti, bet spalvos kaip ir neduoda. Bet ir nebalina. Nenaturalioj sviesoj ant veido stambiu blizguciu nesimato.
As pirkau Vilniuje. Siandien buvau Kauno Kristianoje, tai sake dar nera, bet gali buti, kad ir nebus - nes Vilniuj ispirko
Nu virsune, zino, kad isperka tuos meteoritus ir negali uzsivezti normaliai Net iki Kauno nedavaziuoja, teks vel is kitur uzsisakinet ir laukt belekiek
Na kazin ar taip jau visus ispirks staiga... Praeitais metais panasi situacija buvo su gold temptation - visos puole pirkt, kazkuri paleido ganda kad jau niekur nebera, o po keliu savaiciu del visa ko uzklausiau Kristianoje - konsultante kuo ramiausiai atnesa nauja dezute
Na ziuresim kaip cia bus
Siandien as vel su jais, tai visgi stambus blizguciai matos, bet neatrodau kaip eglute
O siaip galeciau, pasakyt, kad jie tokie "ramus". Nesuteikia jokios spalvos, bet ir nebalina. Maziau svyti uz Mythic, bet daugiau uz Beige.
Siandien as vel su jais, tai visgi stambus blizguciai matos, bet neatrodau kaip eglute
O siaip galeciau, pasakyt, kad jie tokie "ramus". Nesuteikia jokios spalvos, bet ir nebalina. Maziau svyti uz Mythic, bet daugiau uz Beige.
panos, kaip jums Guerlain 'Pucci' ? ar ne per ruzavas veidas? koks poveikis?
QUOTE(Glamor @ 2008 10 27, 20:40)
Visam veidui - per ruzavas. galima isimti raudonus rutuliukus - ir tada drasiai visam veidui, bus kaip mythic panasiai.
...nespėjau sunaudoti meteoritų - liko daug jų....o galiojimo laikas baigsis netrukus. Kaip manote, kiek dar laiko po galiojimo datos pasibaigimo dar būtų galima jais naudotis? Ar iškart mest?
QUOTE(sweety123 @ 2008 10 27, 21:25)
Visam veidui - per ruzavas. galima isimti raudonus rutuliukus - ir tada drasiai visam veidui, bus kaip mythic panasiai.
aaa, viskas aisku, tai kadangi turiu mythic, tai tuomet pucci neaktualu
Papildyta:
QUOTE(wild @ 2008 10 27, 21:49)
...nespėjau sunaudoti meteoritų - liko daug jų....o galiojimo laikas baigsis netrukus. Kaip manote, kiek dar laiko po galiojimo datos pasibaigimo dar būtų galima jais naudotis? Ar iškart mest?
o koks meteoritu galiojimas?
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 10 27, 18:20)
Na ziuresim kaip cia bus
o tu jais padengi visa veiduka ar tik skruostukus ? nes as su beige dengiu visa veiduka ir l.graziai atrodo, o pink fresh tik skruostukams naudoju. tai idomu kaip sie
Siandien buvau Vilniaus Akropolio Kristeje, tai jie neturi naujos Guerlain kolekcijos ir net negirdejo kad jau Lietuvoje Idomiai ju sistema dirba
Papildyta:
Na tiesa sakant, tai as nematau to raudonumo nei Pucci nei Mythic
Pucci duoda toki salta rusvai kakavini atspalvi, skaistina ir siek tiek rusvina, blizgumas panasiai kaip beige. Kazkada buvau ikelus foto palyginimui - labai gerai matosi bendras atspalvis ant kempineles, tik gaila tada Mythic neturejau, butu galima palyginti. Is kaires i desine: Pucci, Gold, Beige (pamaisyti su pink santykiu 2:1), Perles de Velour
Papildyta:
QUOTE(Glamor @ 2008 10 27, 19:40)
Na tiesa sakant, tai as nematau to raudonumo nei Pucci nei Mythic
Pucci duoda toki salta rusvai kakavini atspalvi, skaistina ir siek tiek rusvina, blizgumas panasiai kaip beige. Kazkada buvau ikelus foto palyginimui - labai gerai matosi bendras atspalvis ant kempineles, tik gaila tada Mythic neturejau, butu galima palyginti. Is kaires i desine: Pucci, Gold, Beige (pamaisyti su pink santykiu 2:1), Perles de Velour
Panos, gal galit paaiškint ką duoda veidui tie meteoritai? Na pvz kaip nuotraukoje antri iš kairės, tokie melsvi, žalsvi...? kaip suprantu jie tikriausiai jokios spalvos nesuteikia, tik skaistina veidą, nes rutuliukų spalvos labai įdomios...
QUOTE(KRISTELA @ 2008 10 28, 00:28)