koks grooozis negaliu. begam visos kratyti Greja
QUOTE(sweety123 @ 2008 10 24, 19:13)
tai prasom pasidalinti tokiu atveju!
Tai kad neturiu kuom dalintis
QUOTE(kotri_ @ 2008 10 24, 19:15)
Taip sitie presuoti kainuoja virs 400 lt, bet nepasakyciau, kad verti tokios kainos, bandziau, bet ispudzio didelio nepaliko
Bet presuoti turbūt kokioj sidabrinėj dėžutėj?
Kaip įprastiniai presuoti bent jau dėl to tokie brangūs
panos, atsakykite man i klausima: koks yra skirtumas tarp presuotu ir "rutuliuotu" meteoritu? tos, kurios turi ir vienus, ir kitus - jauciate skirtuma?
QUOTE(Glamor @ 2008 10 24, 20:46)
panos, atsakykite man i klausima: koks yra skirtumas tarp presuotu ir "rutuliuotu" meteoritu? tos, kurios turi ir vienus, ir kitus - jauciate skirtuma?
Aš beige turiu tokius ir tokius presuoti ne tokie blizgūs, šiek tiek daugiau parusvina, o rutuliukai iš pradžių kaip miltukais padengia, bet paskui susilygina su veiduku ir daugiau blizga
Aš turiu presuotus Mythic ir Beige. Man jie .
Kaune Kristianoj pažįstama konsultantė patarė pirkti presuotus dėl mažesnio blizgumo ir didesnio patogumo, t.y.kad nereiktų vargti, gaudant tuos mažulyčius gražuolius . Tepu aš presuotuosius su BM kabukiniu šepetėlius, prieš tai truputėlį nukrėsdama, kaip ir mineralinę pudrą. Patikėkit, gaunasi jėgiškai.
Bet dabar naujuosius Butterfly reiks pirkti rutulinius, ir tai - vien dėl kainos .
200lt dar galiu mokėti, bet jau 400 lt, tai
Kaune Kristianoj pažįstama konsultantė patarė pirkti presuotus dėl mažesnio blizgumo ir didesnio patogumo, t.y.kad nereiktų vargti, gaudant tuos mažulyčius gražuolius . Tepu aš presuotuosius su BM kabukiniu šepetėlius, prieš tai truputėlį nukrėsdama, kaip ir mineralinę pudrą. Patikėkit, gaunasi jėgiškai.
Bet dabar naujuosius Butterfly reiks pirkti rutulinius, ir tai - vien dėl kainos .
200lt dar galiu mokėti, bet jau 400 lt, tai
QUOTE(Goliukas @ 2008 10 24, 20:53)
Aš turiu presuotus Mythic ir Beige. Man jie .
Kaune Kristianoj pažįstama konsultantė patarė pirkti presuotus dėl mažesnio blizgumo ir didesnio patogumo, t.y.kad nereiktų vargti, gaudant tuos mažulyčius gražuolius .
Kaune Kristianoj pažįstama konsultantė patarė pirkti presuotus dėl mažesnio blizgumo ir didesnio patogumo, t.y.kad nereiktų vargti, gaudant tuos mažulyčius gražuolius .
nu kur gi jau ten rutuliukai mazi? turiu mythic rutuliukus, tai jokiu problemu, patogu nzn, gal todel, kad mythic (kitu dar nebnadziau), bet man jie jokio blizgumo neduoda sulygina, paskaistina oda bet be blizgejimo
QUOTE(inesaS @ 2008 10 24, 19:06)
Sakykit,o i tu presuotu meteoritu nuostabiaja dezute ar galima deti papildymus?Ar isnaudojai ir viskas,ismeti?Nes maciau tu papildymu pirkti tai ir dabar galvoju kaip ten yra is tikruju
O štai šito nežianau...dar. Nes manųjų apie pusę likę. Bet ryt reiks pasidėmėti .
Aš jokiu būdu nesakau, kad rutuliukai maži, aš juos tik taip meiliai vadinu . Tiesiog, manau, taip konsultantė man patarė dėl patogumo.
O blizgesio tikrai nėra, tik skaistumas ir gaivumas
QUOTE(Baltija @ 2008 10 24, 19:26)
kokie įvertinimai?
QUOTE(baste @ 2008 10 24, 19:49)
Kokia kaina?
QUOTE(Ingeliukė @ 2008 10 24, 19:53)
Pasakok pasakok, koks įspūdis???
Kaina 199Lt. Namuose, to blizgesio kuris parduotuveje labai matosi, nera. Pirmi ispudziai kazkas panasaus kaip sumaisius Mythic ir Beige. Bent jau man taip pasirode
Eslauda, koks efektas ant odos naujuju perlu? Butu saunu, jei parodytum
Beje, lietuvaites, galite dziaugtis ir didziuotis, naujoji kolekcija jau LT, o Vokietijos Douglas'e dar nera
Beje, lietuvaites, galite dziaugtis ir didziuotis, naujoji kolekcija jau LT, o Vokietijos Douglas'e dar nera
Šiandien besidažydama nusprendžiau kad beige man labiau patinka rutuliukais nei presuota,nors rutuliukai iš pradžių miltingai padengia bet veidukas skaistenis atrodo nei su presuotais
Kaune kristianose tu naujuju meteoritu dar nera, o taip noriu juos isbandyti