Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 7

QUOTE(Panelė Rožė @ 2008 10 18, 18:51)
O gal pasibandyk iš naujo naujuosius meteoritus ir atsiliepimai bus geresni ir aš jų vėl norėsiu  bigsmile.gif

P.S. ar jau parduoti tie meteoritai?

Parduoti. Nebandysiu jau ju daugiau kankint, ryte dar is nubyrejusiu pabandziau patept - blizget tai blizga, bet ant odos efekto jokio.
Atsakyti
Belieka laukt kokių kitų pavasarinių/vasarinių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 10 18, 19:56)
Parduoti. Nebandysiu jau ju  daugiau kankint, ryte dar is nubyrejusiu pabandziau patept - blizget tai blizga, bet ant odos efekto jokio.

Nu va, gerai, kad perskaiciau, a to toks DIDELIS noras buvo ju pirkti. doh.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir as Mythic. Nugis sakyc fainas dalykas tie meteorai thumbup.gif Is karto pabandzius matosi, kad veidas toks svytintis, sveikai atrodantis wub.gif Kol kas tai labai dziaugiuosi juos isigijus. Siandien pabandziau isimt rozinius rutuliukus, tai dar graziau atrode thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2008 10 19, 23:03)
Nusipirkau ir as Mythic. Nugis sakyc fainas dalykas tie meteorai thumbup.gif Is karto pabandzius matosi, kad veidas toks svytintis, sveikai atrodantis wub.gif Kol kas tai labai dziaugiuosi juos isigijus. Siandien pabandziau isimt rozinius rutuliukus, tai dar graziau atrode thumbup.gif

as isemiau rozinius, zymiai geriau atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
O jums nesausina odos meteoritai? Nesuprantu, kai jais pasipudruoju, atsiranda tempimo jausmas ant veido. Gal sausina man odą blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2008 10 20, 12:48)
O jums nesausina odos meteoritai? Nesuprantu, kai jais pasipudruoju, atsiranda tempimo jausmas ant veido. Gal sausina man odą  blink.gif

jo, tempia, jei tepu tiesiai ant odos. Jei ant krempudros tada viskas tvarkoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 10 20, 11:59)
jo, tempia, jei tepu tiesiai ant odos. Jei ant krempudros tada viskas tvarkoj  ax.gif

Aš tepu ant BE g.gif
Atsakyti
As ir tepu ant BE, bet pries tai tepu krema sausai odai, nes man ir nuo BE oda tempdavo.
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2008 10 19, 16:10)
Nu va, gerai, kad perskaiciau, a to toks DIDELIS noras buvo ju pirkti.  doh.gif

O man kaip tik atvirksciai hihihi.gif atsirado didelis noras juos nusipirkti, nes kiek pamenu busima_mama rase apie Mythic, kad jokio efekto, o man jie stebuklas wub.gif taip kad kol neisbandysi - negali zinoti kaip jie tiks TAU mirksiukas.gif
Atsakyti
Gera zinia - plausim - atkeliavo manieji beige lumineux.... blush2.gif
Apie ispudzius veliau....
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 10 21, 09:08)
O man kaip tik atvirksciai hihihi.gif atsirado didelis noras juos nusipirkti, nes kiek pamenu busima_mama  rase apie Mythic, kad jokio efekto, o man jie stebuklas wub.gif taip kad kol neisbandysi - negali zinoti kaip jie tiks TAU mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif man taip pat knieti juos isbandyti nes labai jau grazios rutuliuku spalvos wub.gif
Atsakyti