Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 7

QUOTE(Tučka @ 2008 05 28, 13:47)
Bet kaip man negraziai atrodo toks blizgantis veidas  blink.gif Kas per daug - tas nesveika  schmoll.gif  Nepykit kam patinka, nes cia tik mano asmenine nuomone  4u.gif

Na cia manau ta motera labai jau daug ir prisitepus tos pudros... biggrin.gif
Mane tai domina labai ta baze, bet ir cia forume ir uzsienio forumuose apie ja nieko gero negirdejau... unsure.gif o man ji tokia grazi wub.gif
As isivaizduoju kaip nuotaika pakeltu kiekviena ryta uzsitepus toki mazuliuka burbuliuka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anastasia1212 @ 2008 05 28, 14:52)
Tai cia panasiai kaip Mythic? As Mythic turiu,  bet jei white pearls dar ir blizga, tai turbut ir situ dar reikia  g.gif

Bent man Mythic nepatiko - mano oda sviesi, tai jie praktiskai nieko nedare. Primakaluodavau iki negalejimo ir tai tik svytejimo truputi duodavo. Kazkaip su jais nelabai man pavyko susidraugaut. O White pearls man matosi, siaip daugiau jie kokiai ziemai ar sventei man atrodo tinkami, nes dabar naudoju 'gold temptation' tai pats tas sauletom dienoms, veidukas toks lengvai ideges atrodo, gaivus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(milldute @ 2008 05 28, 13:04)
As isivaizduoju kaip nuotaika pakeltu kiekviena ryta uzsitepus toki mazuliuka burbuliuka bigsmile.gif

tai kad iseina is bonkos visai ne burbuliukas o kazkoks bveee doh.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 05 28, 15:39)
Bent man Mythic nepatiko - mano oda sviesi, tai jie praktiskai nieko nedare. Primakaluodavau iki negalejimo ir tai tik svytejimo truputi duodavo. Kazkaip su jais nelabai man pavyko susidraugaut. O White pearls man matosi, siaip daugiau jie kokiai ziemai ar sventei man atrodo tinkami, nes dabar naudoju 'gold temptation' tai pats tas sauletom dienoms, veidukas toks lengvai ideges atrodo, gaivus  thumbup.gif

Na viskas aisku, reikia ir situ vadinasi doh.gif Jau turiu ir gold temptation, kaip tik taip gerai atejo jie man, ta diena kai vakare turejau eiti i drauges gimtadieni, tai is kart issimaliavojau ir jau supratau kad neprasoviau bigsmile.gif Vadinasi jamsim ir white pearls, aciu uz pagalba notworthy.gif
Atsakyti
Pagaliau ir as isbandziau normaliai naujuosius meteoritus. kaip bebutu keista, bet mano kaimelyje ju turejo... biggrin.gif
Tai naujieji priesuotieji meteoritai man nepaliko visiskai jokio ispudzio... schmoll.gif
man 100 kart geriau iprasti rutuliukai. Paprastos pudrytes ir tiek ..
O va naujoji baze tai labai patiko! wub.gif Labai gaiviai dengiasi ir tie mazulyciai blizgiukai rolleyes.gif bet si sezona tapau priklausoma nuo blizguciu - tai esu praktiskai nepakaltinama lotuliukas.gif
Bet siaip ispudi labai gera paliko - reiks turbut jamt.
O blizgesiukai tai visi super - cia mano atradimas sios vasaros!

QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 27, 18:48)
kagi kagi, isbandziau naujienas bigsmile.gif
nei vienas is naujuju presuotu meteoru neprilygsta burbuliniams, naujieji presuoti zymiai subtiliau zvilga ir spalvos nerasta. pati pudra gana minksta palyginus su yprastais presuotais meteorais
o tas praimeris-tai katastrofa, nei jis drekina, tik blizguciais apkarsto doh.gif gelis ir mazyciukai blizguciai. nezinau kas pasidaro tiem burbuliukam, bet kai kurie net neissitrina, tai tokie gabaliukai ir tepasi unsure.gif

na va kiek zmoniu, tiek nuomoniu... Man tai pats geriausias produktas is naujosios meteoritu serijos! Ir tie blizgiukai liuks. O ipakavimas koks nuostabus wub.gif

Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2008 05 28, 10:26)
o Pucci gal kaškiek ir pabalina veiduką, kaip Mythic?

As kaip ruda esu tai man gerokai pasviesina kunas rudesnis uz veida buna gerokai...
Bet dar su egipto zeme truputuka pamodeliuoju veida ir gerai buna drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2008 05 28, 10:26)
o Pucci gal kaškiek ir pabalina veiduką, kaip Mythic?

nebalina, dar tik patamsina, toki violetiska idegi suteikia. Atrodo sodriai. Grazu kam patinka kiek tamselesnis veidas.
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2008 05 29, 14:40)
nebalina, dar tik patamsina, toki violetiska idegi suteikia. Atrodo sodriai. Grazu kam patinka kiek tamselesnis veidas.

Geras tas posakis kiek zmoniu tiek nuomoniu mirksiukas.gif
Va tau patamsina man kaip tik gerokai sviesina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sirenita @ 2008 05 29, 14:50)
Geras tas posakis kiek zmoniu tiek nuomoniu mirksiukas.gif
Va tau patamsina man kaip tik gerokai sviesina ax.gif

thumbup.gif
hmm... mano itin sviesi oda, gal todel?
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 05 28, 14:47)
Bet kaip man negraziai atrodo toks blizgantis veidas  blink.gif Kas per daug - tas nesveika  schmoll.gif  Nepykit kam patinka, nes cia tik mano asmenine nuomone  4u.gif

Man ir negrazu, kai veidas blizga, ypac diena, na dar vakare tai nieko-galima sakyti grazu, bet kai diena eina kaip spindinti kaledu egle-tai atrodo nenaturaliai, issaukianciai blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2008 05 29, 15:36)
thumbup.gif
hmm... mano itin sviesi oda, gal todel?

Tai turbut del to drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na va pagaliau užsisakiau Mythic meteoritus, taip ilgai norėjau biggrin.gif na dabar laukiu ax.gif

Naujų presuotų meteoritų įvaizdis su ta japoniuke man nepatiko schmoll.gif kažkaip negražiai ji ten išvis padažyta ir spindi per daug g.gif

Bet iš šios serijos tikrai norėsiu blizgesio lūpytėms, o bazę, kur PramonėsProspektui labai nepatiko, o Milldutei patiko, reikės dar išbandyti ax.gif

O šiaip dienai naudoju Beige, išėmus esu blizgius rutuliukus, vistiek blizga, bet jau nedaug. Bet tada akių makijažą darau matinį. Na šiaip dažausi aš gana kukliai, tik ypatingą dėmesį skiriu odai, o akys ir lūpos gali būti tik tušas, pravidemas ir blizgesys kad ir ax.gif
Atsakyti