Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 7

Palauksim ir mes "drugelius" .... o angliskai-Let us surprise!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia*: 17 spalio 2008 - 22:20
QUOTE(busima_mama @ 2008 10 17, 02:45)
Rodos uzsisakiau antradieni nakti, o siandien gavau, bet as JAV esu (siuncia per dhl antrai darbo dienai). Sephoroj tik sio menesio gale/kito pradzioj nauja kolekcija bus, tai nesulaukiau ir pirkau cia.

Zinokit Nordstrom man labiau patiko atsiuntimo greiciu nei Sephora (pastaroji kol nuskaiciuoja pinigelius nuo kortos ir kol issiuncia, tai apie savaite eina siuntinukas). Be to, Nordstrom duoda geresniu dovaneliu  ax.gif Va dabar perkant uz 100$ ir daugiau gavau tokia kosmetine (didele, kieta-laabai patiko) ir 15 ivairiu megineliu. O dariau dar viena uzsakyma, tai vel ta pati gausiu ir dar Smashbox mini rinkinuka su kosmetine, nes pirkau Smashbox uz 50$ ir daugiau. Tik vienas dalykas apie Nordstrom laabai nepatiko - nemokamai siuncia uzsakymus virs 200$ (Sephora nuo 50$ nemokamai siuncia) - vakar toki ir pasidariau, tik dar turejau dovanu ceki uz 100$, tai kai ji panaudojau, sugalvojo uzdet siuntima (o pvz Sephoroj mokek kaip nori - nemokamas siuntimas yra nemokamas siuntimas) doh.gif

Spalvytes rutuliuku dramblio kaulo, rozine, kuno spalvytes (tokia sviesi rusva) ir auksiniai ruda (angliskai raso taip: 'warm beige, pearly pink, iridescent white or shimmery gold'). 

Beje, vienas nepatogus dalykas del siu metoritu tas, kad dangtelis labai lengvai nukrenta (jis visiskai kitoks nei ankstesniu - ne per visa dezutes auksti, o tik koks 1cm nuo virsaus, tai gerai neuzsifiksuoa sad.gif ).

Aciu uz pasakojima 4u.gif
Na ka, teks pirkt, nieko nebus - juolab blizguciu ten daug, reiskia - MANIEJI.... lotuliukas.gif
O kad dangtelis nesilaiko - gerai, panos, nesinesiosit rankinese, namie ant lentynos paliksim - reiskia maziau sunaudosim, ilgiau uzteks... doh.gif
Atsakyti
AI, NU TAI IR PAREKLAMINSIU BISKI blush2.gif Jei kuri noretu naujuju meteoritu, galiu perleist (isivaizduoju, kad su siuntimu i LT noreciau kokiu 180-185Lt(reiketu tiksliai pasvert siuntinuka)). Zodziu tiek kiek ir mokejau uz juos+ siuntimas, nes jei ne, tai teks i parduotuve grazint.
Atsakyti
Na ka, gavau is MB dovanu Kristes ceki thumbup.gif Begsiu pirkt meteoru, laukit atsiliepimu nail.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 10 18, 00:46)
AI, NU TAI IR PAREKLAMINSIU BISKI  blush2.gif Jei kuri noretu naujuju meteoritu, galiu perleist (isivaizduoju, kad su siuntimu i LT noreciau kokiu 180-185Lt(reiketu tiksliai pasvert siuntinuka)). Zodziu tiek kiek ir mokejau uz juos+ siuntimas, nes jei ne, tai teks i parduotuve grazint.

O parduotuvė priimtų panaudotus meteoritus? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Blond @ 2008 10 18, 11:58)
Na ka, gavau is MB dovanu Kristes ceki thumbup.gif Begsiu pirkt meteoru, laukit atsiliepimu nail.gif

Jau ir Kristutėj yra naujų meteoritų? bigsmile.gif
Atsakyti
panos, turiu toki kls: ar jus turite perkant meteoritus tokia pilna dezute meteoritu, kaip cia ant pabeiksliuko? kadangi uzsisakiau per tarpininke, ir man atvaziavo na kazkur puse tos dezute, o likusi puse uzima kempine g.gif kazkaip susimasciau g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 10 18, 13:47)
panos, turiu toki kls: ar jus turite perkant meteoritus tokia pilna dezute meteoritu, kaip cia ant pabeiksliuko? kadangi uzsisakiau per tarpininke, ir man atvaziavo na kazkur puse tos dezute, o likusi puse uzima kempine g.gif kazkaip susimasciau g.gif
user posted image

Nebeatsimenu, bet rutuliukų berods truputį daugiau nei pusė (kokie 2/3) unsure.gif
Pilnos dėžutės tikrai nėra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 10 18, 12:47)
user posted image

o kempinele svari? ar matos kad naudota? gali but kad nenaudoti tik nupilta mastau.gif bet siaip ten nebuna pilna dezute rutuliuku, nes isideda kempinele ir man lyg dar biski vieots likdavo, nedaug, bet budavo.
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2008 10 18, 14:00)
Nebeatsimenu, bet rutuliukų berods truputį daugiau nei pusė (kokie 2/3)  unsure.gif
Pilnos dėžutės tikrai nėra  schmoll.gif

na pas amne irgi ten +/- daugiau negu puse, tik is principo buvo idomu, ar ji turi buti pilna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 10 18, 14:29)
o kempinele svari? ar matos kad naudota? gali but kad nenaudoti tik nupilta mastau.gif bet siaip ten nebuna pilna dezute rutuliuku, nes isideda kempinele ir man lyg dar biski vieots likdavo, nedaug, bet budavo.

kempinele visa ruzava nuo meteoritu unsure.gif na bet cia kaip suprantu del to, kad meteoritai buvo prispausti prie kempineles g.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 10 18, 13:54)
kempinele visa ruzava nuo meteoritu unsure.gif na bet cia kaip suprantu del to, kad meteoritai buvo prispausti prie kempineles g.gif

Gal kol atkeliavo tai susipurte,uz tai ir kempinele ruzava g.gif Mano bendriau irgi ir iki pasto keliavo,po to atgal ,nes namie nebuvau,bet kempinele buvo vos vos su spalva.Bet mano Goldai,tai gal ne taip matosi kaip nuo ruzavu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 10 18, 14:54)

O pažiūrėkit, išėmus rutuliukus, ar daug smulkios pudrytės ant pačio dugno?
Kai naudojami meteoritai, tuomet ir nukritusios smulkios pudrytės nuo rutuliukų daugiau.
Šiaip manau, kad nuo siuntimo susikratė g.gif
Naujoj pakuotėj kempinėlė irgi nebūna švari, matosi taškučiai nuo isirėmusių rutuliukų.
Atsakyti