Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 7

Nu ka - sulaukiau savo Nordstrom siuntinuko:

Emiau Guerlain 'summer stones' ir naujuosius meteoritus.

Tai galiu pasakyt, kad summer stones nepatiko schmoll.gif Siaip grazus, grazus blizgumas, bet labai tamsus - man jie gaunasi raudonai rudu atspalviu (labai gaila, bet teks siust atgal) doh.gif

O naujieji 'Butterfly pearls' kolkas pasirode labai labai wub.gif Tiesa, ant veiduko dar nebandziau, nes esu pasidazius dabar, bet pabandziau ant rankos. Pasirode pakankamai sviesus, bet atrodo susidraugausiu su jais. Beje, visiskai jie ne matiniai - kiekviena spalvyte yra su blizguciais. Jie labai labai smulkus ir itin graziai zeri Nu bet matiniais (kaip internete rasoma) niekada nepavadinciau - tai ir siaip jie limituoti sventiniai, tai vien todel turetu but blizgus. Man mythic ar beige atrodo zymiai matiskesni.
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 10 17, 01:36)
Nu ka - sulaukiau savo Nordstrom siuntinuko:

Emiau Guerlain 'summer stones' ir naujuosius meteoritus.

Tai galiu pasakyt, kad summer stones nepatiko  schmoll.gif Siaip grazus, grazus blizgumas, bet labai tamsus - man jie gaunasi raudonai rudu atspalviu (labai gaila, bet teks siust atgal) doh.gif

O naujieji 'Butterfly pearls' kolkas pasirode labai labai  wub.gif Tiesa, ant veiduko dar nebandziau, nes esu pasidazius dabar, bet pabandziau ant rankos. Pasirode pakankamai sviesus, bet atrodo susidraugausiu su jais. Beje, visiskai jie ne matiniai - kiekviena spalvyte yra su blizguciais. Jie labai labai smulkus ir itin graziai zeri Nu bet matiniais (kaip internete rasoma) niekada nepavadinciau - tai ir siaip jie limituoti sventiniai, tai vien todel turetu but blizgus. Man mythic ar beige atrodo zymiai matiskesni.

Kiek laiko keliavo siuntinukas? Labai knieti is ten pirkt, bet kol atsiliepimu negirdejau, baikstoka.... blush2.gif
Reiks pirkti tuos drugelinius, nieko nebus... lotuliukas.gif O koks atspalvis rutuliuku naturoje?
Atsakyti
QUOTE(Fishbone @ 2008 10 17, 00:55)
Kiek laiko keliavo siuntinukas? Labai knieti is ten pirkt, bet kol atsiliepimu negirdejau, baikstoka....  blush2.gif
Reiks pirkti tuos drugelinius, nieko nebus...  lotuliukas.gif O koks atspalvis rutuliuku naturoje?

Rodos uzsisakiau antradieni nakti, o siandien gavau, bet as JAV esu (siuncia per dhl antrai darbo dienai). Sephoroj tik sio menesio gale/kito pradzioj nauja kolekcija bus, tai nesulaukiau ir pirkau cia.

Zinokit Nordstrom man labiau patiko atsiuntimo greiciu nei Sephora (pastaroji kol nuskaiciuoja pinigelius nuo kortos ir kol issiuncia, tai apie savaite eina siuntinukas). Be to, Nordstrom duoda geresniu dovaneliu ax.gif Va dabar perkant uz 100$ ir daugiau gavau tokia kosmetine (didele, kieta-laabai patiko) ir 15 ivairiu megineliu. O dariau dar viena uzsakyma, tai vel ta pati gausiu ir dar Smashbox mini rinkinuka su kosmetine, nes pirkau Smashbox uz 50$ ir daugiau. Tik vienas dalykas apie Nordstrom laabai nepatiko - nemokamai siuncia uzsakymus virs 200$ (Sephora nuo 50$ nemokamai siuncia) - vakar toki ir pasidariau, tik dar turejau dovanu ceki uz 100$, tai kai ji panaudojau, sugalvojo uzdet siuntima (o pvz Sephoroj mokek kaip nori - nemokamas siuntimas yra nemokamas siuntimas) doh.gif

Spalvytes rutuliuku dramblio kaulo, rozine, kuno spalvytes (tokia sviesi rusva) ir auksiniai ruda (angliskai raso taip: 'warm beige, pearly pink, iridescent white or shimmery gold').

Beje, vienas nepatogus dalykas del siu metoritu tas, kad dangtelis labai lengvai nukrenta (jis visiskai kitoks nei ankstesniu - ne per visa dezutes auksti, o tik koks 1cm nuo virsaus, tai gerai neuzsifiksuoa sad.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busima_mama: 17 spalio 2008 - 00:53
QUOTE(busima_mama @ 2008 10 17, 00:45)
Rodos uzsisakiau antradieni nakti, o siandien gavau, bet as JAV esu (siuncia per dhl antrai darbo dienai). Sephoroj tik sio menesio gale/kito pradzioj nauja kolekcija bus, tai nesulaukiau ir pirkau cia.

Zinokit Nordstrom man labiau patiko atsiuntimo greiciu nei Sephora (pastaroji kol nuskaiciuoja pinigelius nuo kortos ir kol issiuncia, tai apie savaite eina siuntinukas). Be to, Nordstrom duoda geresniu dovaneliu  ax.gif Va dabar perkant uz 100$ ir daugiau gavau tokia kosmetine (didele, kieta-laabai patiko) ir 15 ivairiu megineliu. O dariau dar viena uzsakyma, tai vel ta pati gausiu ir dar Smashbox mini rinkinuka su kosmetine, nes pirkau Smashbox uz 50$ ir daugiau. Tik vienas dalykas apie Nordstrom laabai nepatiko - nemokamai siuncia uzsakymus virs 200$ (Sephora nuo 50$ nemokamai siuncia) - vakar toki ir pasidariau, tik dar turejau dovanu ceki uz 100$, tai kai ji panaudojau, sugalvojo uzdet siuntima (o pvz Sephoroj mokek kaip nori - nemokamas siuntimas yra nemokamas siuntimas) doh.gif

Spalvytes rutuliuku dramblio kaulo, rozine, kuno spalvytes (tokia sviesi rusva) ir auksiniai ruda (angliskai raso taip: 'warm beige, pearly pink, iridescent white or shimmery gold'). 

Beje, vienas nepatogus dalykas del siu metoritu tas, kad dangtelis labai lengvai nukrenta (jis visiskai kitoks nei ankstesniu - ne per visa dezutes auksti, o tik koks 1cm nuo virsaus, tai gerai neuzsifiksuoa sad.gif ).

Kiek gramu tu naujuju drugeliniu meteoritu? Zinia, dezute didesne, tai gal ir turio daugiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2008 10 17, 12:20)
Kiek gramu tu naujuju drugeliniu meteoritu? Zinia, dezute didesne, tai gal ir turio daugiau?  g.gif

Nu as kazkaip ir nesugalvojau anksciau paziuret doh.gif Aha, didesne dezute ir daugiau turinio - net 60g bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 10 17, 14:33)

Vajė, vajė...kentės mano piniginė...man jų reikia doh.gif
Kažin ar mano kaiman užveš verysad.gif

Bet o gal jie labai panašūs i Beige ir man jų nereikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2008 10 17, 14:56)
Vajė, vajė...kentės mano piniginė...man jų reikia  doh.gif
Kažin ar mano kaiman užveš  verysad.gif

Bet o gal jie labai panašūs i Beige ir man jų nereikia?  g.gif

I Beige visai nepanasus, labiau i 'mythic' panaseja - ir jau spejau nusivilt sad.gif Isbandziau ant odos ir be blizgesio daugiau jokio efekto verysad.gif Dabar galvosiu reikia ju man vistiek ar nebe (blizgesys toks sidabrinis, o Gold auksinis, bet jis labaiu matosi ir lengviau isgaunamas bent man nei su naujaisiais).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busima_mama: 17 spalio 2008 - 14:17
QUOTE(busima_mama @ 2008 10 17, 15:16)
I Beige visai nepanasus, labiau i 'mythic' panaseja - ir jau spejau nusivilt sad.gif Isbandziau ant odos ir be blizgesio daugiau jokio efekto  verysad.gif Dabar galvosiu reikia ju man vistiek ar nebe (blizgesys toks sidabrinis, o Gold auksinis, bet jis labaiu matosi ir lengviau isgaunamas bent man nei su naujaisiais).

Ačiū už atsiliepimus aciuks.gif
Net nudžiugau bigsmile.gif Jei blizgūs labai, man jų nėkiek neprisireiks schmoll.gif
O kokio tamsumo jūsų oda? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 10 17, 15:33)
Nu as kazkaip ir nesugalvojau anksciau paziuret  doh.gif Aha, didesne dezute ir daugiau turinio - net 60g bigsmile.gif

ogo, tikrai daug. Juk iprastai budavo 33 g. Idomu, kokia kaina pas mus g.gif
Atsakyti
o as maniau, kad naujieji meteoritai turetu buti i beige chic panasus, gaila, kad nepanasus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 10 17, 17:04)

na pas mus ju dar nera, bet manau kad sieks 200lt jei toks didelis kiekis o beto limited smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jorky @ 2008 10 17, 17:33)
o as maniau, kad naujieji meteoritai turetu buti i beige chic panasus, gaila, kad nepanasus  g.gif

na sprendziant pagal rutuliuku spalvas tikrai irgi nemaniau kad bus i mythic panasus siaip as tikejausi beige+pink efekto, bet vistiek teks isbandyti nes kt nenurimsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2008 10 17, 16:58)
Ačiū už atsiliepimus  aciuks.gif
Net nudžiugau  bigsmile.gif Jei blizgūs labai, man jų nėkiek neprisireiks  schmoll.gif
O kokio tamsumo jūsų oda?  ax.gif

Pas mane labai sviesi oda (nors dabar po vasaros kazkiek dar idegus). Naudoju BE 'fairely light' spalvos pudra.

QUOTE(Apvalute @ 2008 10 17, 17:04)

Bent cia USA paprastai limituoti budavo 51$ (kaip ir visi kiti), o sitie 65$, tai ir LT bus brangiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busima_mama: 17 spalio 2008 - 21:33