Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 7

QUOTE(Fishbone @ 2008 10 15, 21:09)
O mano mylimiausi - beige ir winter radiance....  wub.gif

kuo tau jie mylimiausi? bigsmile.gif ir kokius kitus bandei?
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2008 10 15, 19:53)
Nu tai neverta gal pirkt tu mythic g.gif Jei dar issirankiot reikia netinkamus rutuliukus doh.gif Pasidary pats, vadinasi. Galvojau gimtadieniui pasidovanot, bet dabar jau pradejau abejot. Visai nenoriu vaiksciot su parsiuko veidu lotuliukas.gif

Nepabandzius tikrai nesuzinosit poveikio. wink.gif

Man su sviesia oda visiskai jokio 'Mythic' poveikio nebuvo, o tuo labiau parsiuku nepadare. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 10 15, 21:29)
Man su sviesia oda visiskai jokio 'Mythic' poveikio nebuvo, o tuo labiau parsiuku nepadare. biggrin.gif

keista.... mano oda kaip ir yra sviesi, bet nuo meteoritu bunu ruzava g.gif o koki tau sukuria efekta mythic?
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 10 15, 21:37)
keista.... mano oda kaip ir yra sviesi, bet nuo meteoritu bunu ruzava g.gif o koki tau sukuria efekta mythic?

Visiskai jokio (na gal kazkiek blizgumo duoda, palygina spalvyte-bet oda mano neproblematiska ir be paraudimu, tai nelabai daug yra ka maskuot).

'Beige' man rudumo duodavo, o 'Pink fresh' kolkas neisbandzius. "Perles de velours" dave toki tamsu rausva ruduma - kaip idegis, bet link raudonumo. Nors neblogai ir visam veidukui atrode nedaug uztepus. "Pucci" ruzavuma suteike(maskavimo irgi nelabai rasta, nors visokiu spalvu juose rutuliukai). "White pearls' pasviesindavo veiduka ir pablizgindavo (toki ledini padarydavo). "Gold" (mano mylimiausi ir siuo metu vieninteliai turimi-neskaitant naujuju, kuriu laukiu parvykstant) man duoda auksini blizgesi, sulygina spalvyte ir kazkiek patamsina (jei visam veidukui-tik aisku minimaliai). Ai, nu 'Gold' is tikruju dabar nelabai patamsina, bet ziema ar pavasari kol be idegio, tai taip.
Atsakyti
idomu,ar winter radianceirwinter pearls - tie patys ar skirtingi? g.gif
idomiai nuskambejo apie ta "ledini" veido efekta - nieko nebus, reikes pirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 10 15, 21:58)
"Gold"  man duoda auksini blizgesi, sulygina spalvyte ir kazkiek patamsina (jei visam veidukui-tik aisku minimaliai). Ai, nu 'Gold' is tikruju dabar nelabai patamsina, bet ziema ar pavasari kol be idegio, tai taip.

O o o g.gif o man Gold Temptation nu jau toki konkreciai sidabrini-pilka-blizganti 'efekta' duodavo,ir man neaisku kodel Gold Temptation,jei ten grynai Silver,nebent dezute auksine.. O apie ruduma isvis patylesiu.
Atsakyti
Nu jus cia ir pazeret informacijos lotuliukas.gif
Tai kokius man pirkt su savo balta oda ir sviesiais plaukais? Nenoriu but nei ruzava, nei geltona schmoll.gif Naudoju mineraline pudra ir EZ, bet dar ir meteoritu labai norisi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 10 15, 22:20)
kuo tau jie mylimiausi? bigsmile.gif ir kokius kitus bandei?

Mytic'ai man schmoll.gif , per sviesus, isbalina veida kaip nesveika, ir blizguciu juose nerasta... Goldai visai faini, thumbup.gif bet jie perlamutrini toki ivaizdi duoda, tik blizguciai juose mazuciai. Pucci - nebent vietoj skaistalu, kaip matrioske su jais pasimaliavojus... doh.gif Daugiau nebandziau nieko... verysad.gif
O winter radiance - kaip diskotetos veidrodinis burbulas blizga, uz tai ir patinka. As sarka esu baigta, net kuno krema su blizguciais perku..... doh.gif Diena stengiuosi nesimaliavot, bet jau vakare.... rolleyes.gif Priklausomybes ligu gydykloj man vieta... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fishbone: 15 spalio 2008 - 22:04
QUOTE(Glamor @ 2008 10 15, 22:04)
idomu,ar winter radianceirwinter pearls - tie patys ar skirtingi? g.gif

Skirtingi abeji.
Atsakyti
QUOTE(Fishbone @ 2008 10 15, 22:00)
Mytic'ai man  schmoll.gif , per sviesus, isbalina veida kaip nesveika, ir blizguciu juose nerasta... Goldai visai faini,  thumbup.gif bet jie perlamutrini toki ivaizdi duoda, tik blizguciai juose mazuciai. Pucci - nebent vietoj skaistalu, kaip matrioske su jais pasimaliavojus... doh.gif Daugiau nebandziau nieko... verysad.gif
O winter radiance - kaip diskotetos veidrodinis burbulas blizga, uz tai ir patinka. As sarka esu baigta, net kuno krema su blizguciais perku..... doh.gif Diena stengiuosi nesimaliavot, bet jau vakare.... rolleyes.gif Priklausomybes ligu gydykloj man vieta... doh.gif  lotuliukas.gif

O man Mythic kaip tik patys pačiausi wub.gif nors oda irgi šviesi, man labai patinka vaizdelis su jais thumbup.gif

Visos mes skirtingos, skirtingo efekto norim, vat vienai patinka kad daug blizgučių, kita norim, kad jų nebūtų, kiekkvienai matyt reikia tiesiog savo atrast 4u.gif

Taip kad, Blond, teks dovanotis ir bandyt visus iš eilės laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 10 15, 19:31)
mergaites, gal turite minciu, kur atskirus rutuliukus det, i kokia dezute? gal kazka gero atradote? g.gif

buvau sudėjus į indelį nuo kremo smile.gif

o man visi, kuriuos turiu lb patinka rolleyes.gif
Mythic'ai lb tinka, kai pudra čiut čiut per tamsi, pabalina
Beige parusvina, bet nedaug, šitų šviesiaodėms nepatarčiau, bet jei naudojat EŽ, tai Beige turėtų patikt
Gold temptation išeiginiai biggrin.gif panašūs gal į Mythic, tik efektas geresnis rolleyes.gif

ir VISI jie prisitaiko prie veido spalvos, tik aišku reik laiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 10 16, 12:54)
buvau sudėjus į indelį nuo kremo smile.gif
Gold temptation išeiginiai  biggrin.gif panašūs gal į Mythic, tik efektas geresnis  rolleyes.gif

ir as siandien suradau viena dezute, kur jie puikiai tinka mirksiukas.gif
siandien kristianoj maciau gyvai tuos Gold - irgi patiko, teks uzsisakineti biggrin.gif beje, isemiau beveik visus rozinius, tai siandien mes jau susidraugavom su mythic wub.gif
Atsakyti