Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 7

QUOTE(Glamor @ 2008 10 13, 20:03)
siandien tepiau su mac 187 g.gif kolkas neturiu meteoritinio sepetelio rolleyes.gif

neįsivaizduoju kaip juom būtų galima tepliotis biggrin.gif rutuliukai labai lįst turėtų tarp šerelių g.gif
Papildyta:
QUOTE(Glamor @ 2008 10 13, 20:05)
Vitulka, o koks turi buti idealus rezultatas? ka butent turiu pamatyti, kad jau zinociau, kad yra good ir the best? bigsmile.gif

aš iškart matau, veido oda labai pasikeičia, švyti, maskuoja, kaip nupoliruotas pasidaro rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 10 13, 20:06)
neįsivaizduoju kaip juom būtų galima tepliotis  biggrin.gif rutuliukai labai lįst turėtų tarp šerelių  g.gif

ne, zinok, viskas ok ten, nesulenda mirksiukas.gif gal as labai svelniai pakalavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 10 13, 20:08)
ne, zinok, viskas ok ten, nesulenda mirksiukas.gif gal as labai svelniai pakalavau g.gif

per švelniai ir per mažai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingeliukė @ 2008 10 13, 18:24)
Pagirtinas moteriškas požiūris hihihi.gif

Labai lauksiu atsilipimų pabandžius, ypatingai domina blizgumas (tiksliau sakant blizgių dalelių dydis, nes kad jie blizgūs kažkaip neabejoju)  blush2.gif

Aga, butinai uktelk, jei ten blizguciu aptiksi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 10 13, 20:03)
siandien tepiau su mac 187 g.gif kolkas neturiu meteoritinio sepetelio rolleyes.gif

Is as tepu su Guerlain arba su MAC # 187 viskas graziai iseina smile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 10 13, 20:16)
per švelniai ir per mažai  rolleyes.gif

g.gif nu ryt tepsiu intensyviai ir aprasysiu rezultata biggrin.gif atrodo, kad jeigu spausiu stipriai, jie sutrupes blush2.gif
Atsakyti
Man panasiai kaip Glamor lotuliukas.gif Nusipirkau (Mythic), parlekusi tepiau tepiau ant veido, su TBS sepeteliu ir laukiau stebuklo tongue.gif Bet veidas tik matinis pasidare, svytejimo nelabai sulaukiau. Na, bandysiu rytoj tada irgi daugiau makaluot. Oda tikrai lygesne atrodo, bet gal ir nuo mineralines pudros, kuria irgi tik neseniai naudot pradejau. Vnz, dar neismokau matyt tepliotis ax.gif Ai, tiesa, ir dar sunervino, kad buvo apluzusiu rutuliuku, jei miestas butu netoli, nesciau atgal, bet dabar pavaziuot reikia, tai tingiu...
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 10 13, 20:23)
Is as tepu su Guerlain arba su MAC # 187 viskas graziai iseina smile.gifsmile.gifsmile.gif

drinks_cheers.gif rytoj vel kankinsiu savo 187 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 10 13, 22:06)
drinks_cheers.gif rytoj vel kankinsiu savo 187 biggrin.gif

Ir as! Tepsiu nauja Bobbi Brown krempudryte ir iskarto meteoritus,tik nezinau dar kokius.. Panasu kad kremine man bus vos pertamsi tai tada Mythic presuotus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 10 13, 22:26)
Ir as! Tepsiu nauja Bobbi Brown krempudryte ir iskarto meteoritus,tik nezinau dar kokius.. Panasu kad kremine man bus vos pertamsi tai tada Mythic presuotus smile.gif

mirksiukas.gif o mythic rutuliukai labai skyriasi nuo presuotu? g.gif kurie labiau patinka? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2008 10 10, 21:33)
Zinok net nemaciau doh.gif Turejau kelias laisvas minutes ir norejau pasiziureti kreminiu pudru spalvas,tai pasibandziau viena splva,uzmaciau naujuosius meteoritus, ir nubegau prie ju.Dairiausi kainos,bet ta 'ale' konsultante,buvo labai uzsiemus,nes tepliojosi seselius is naujos kolekcijos.O as labai idemiai tyrinejau nauja dezute ir buvau truputi sokiruota jos dydzio. smile.gif kai islekiau is parduotuves,tai supratau,kad nei pudros spalvos neisirinkau,nei meteoritus paciupinejau. doh.gif Neturejau laiko visiskai doh.gif
O del pirkimo,tai net nezinau.Turiu beige,ir kai praejo visas didysis bumas ant Gold serijos,as toj pacioj pardej nusipirkau juos uz 15 svaru.Manau,kad lauksiu ir dabar.Nu labai apsimoka tas laukimas ax.gif
P.S Kazkodel akyse stovi seseliai,nu tokie su drugeliais graziais wub.gif

Gal galiu paklausti, kokioj parduotuvej juos taip pigiai pirkai? Nes as siuo metu irgi uk esu, gal palaukus ant geresnes kainos uztaikysiu.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valkiria @ 2008 10 13, 21:59)
Gal galiu paklausti, kokioj parduotuvej juos taip pigiai pirkai? Nes as siuo metu irgi uk esu, gal palaukus ant geresnes kainos uztaikysiu.... 4u.gif

Pirkau Debenham internetineje parduotuveje.Gal buvo praeja kokie 4 menesiai,o gal ir daugiau nuo kolekcijos pasirodymo.Tiksliai neatsimenu.Bet buvo nuolaida viskam ir tusui ir seseliamsir meteoritams rutuliukams ir tiems brangiems presuotiems.Gailiuosi dabar,kad tu presuotu nepirkau,nes kainavo 45 svarai,kai siaip apie 90 kainuoja.Taip,kad pas mane tas puslapis favarituose uzsaugotas. ax.gif
PS Pasiziurejau dabar ta puslapi,tai naujoji kolekcija dar neideta,nors parduotuveje jau yra doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 13 spalio 2008 - 22:12