neprisimenu
praeitos žiemos limituoti 160 kainavo
QUOTE(Fishbone @ 2008 10 09, 10:34)
Aga, sitas
O naujieji meteorai tikiuosi laaaabai blizges, nes man kuo daugiau blizga, tuo ... Zodziu, nepataisoma sarka as....
O naujieji meteorai tikiuosi laaaabai blizges, nes man kuo daugiau blizga, tuo ... Zodziu, nepataisoma sarka as....
Va, nors viena i mano draugija Man irgi turi kuo daugiau blizgeti, o visos cia pries ta blizgejima taip nusiteikusios Pas mane nuo meteoritu iki biriu pudru gali rasti pilna blizganciu priemoniu
QUOTE(Panelė Rožė @ 2008 10 09, 11:22)
Nuvilsiu, naujieji meteoritai turi labiau matinę tekstūrą
Jų kaina 65$ kaip ir presuotųjų iš vasaros kolekcijos.
Beto, burbuliukai triskart didesni nei įprastųjų meteoritų
Gal ir nieko kad didesni, netail lis į šepetėli, nes jau kaip su Goldu sunku tai vaje vaje, kol iškrapštai tuos rutuliukus iš šepetėlio, pusė nusiridena ant žemės...
QUOTE(Kašariukė @ 2008 10 09, 11:33)
Gal ir nieko kad didesni, netail lis į šepetėli, nes jau kaip su Goldu sunku tai vaje vaje, kol iškrapštai tuos rutuliukus iš šepetėlio, pusė nusiridena ant žemės...
Man pora is sepetelio iskrito tiesiai i kriaukle
QUOTE(oriole @ 2008 10 09, 14:35)
Man pora buvo po skalbianke pasiridene... Ir ka galvojat? Vyras ja vos pastate, o as viena atitraukiau, susiradau ir i vieta is pasiutimo pastaciau.... Jei nebuciau radus, nzn, tuoj buciau i kriste begus...
QUOTE(oriole @ 2008 10 09, 13:35)
Man ir yra buve, bet beige, tai nesulindo i kanalizaciją... Gold as terlinu kur nors kad pagaučiau
QUOTE(Kašariukė @ 2008 10 09, 13:04)
Man ir yra buve, bet beige, tai nesulindo i kanalizaciją... Gold as terlinu kur nors kad pagaučiau
As ir po to nutikimo einu makaluoti kuo tolyn nuo kriaukles
QUOTE(Panelė Rožė @ 2008 10 09, 10:22)
Nuvilsiu, naujieji meteoritai turi labiau matinę tekstūrą
The star of the Guerlain Midnight Butterfly collection would have to be the Meteorites. In comparison to last year the pearls are three times bigger in size which makes for easier application. Although last year's version had touches of shimmer, this year the pearls have a matte, silky powder finish. The color is a universally flattering champagne shade that brightens and lightens to complextion while setting makeup and creating a nice glow to the face. I love the larger size this year as it makes the application super easy and mess free, the container is twice the size as normal Meteorites.
The star of the Guerlain Midnight Butterfly collection would have to be the Meteorites. In comparison to last year the pearls are three times bigger in size which makes for easier application. Although last year's version had touches of shimmer, this year the pearls have a matte, silky powder finish. The color is a universally flattering champagne shade that brightens and lightens to complextion while setting makeup and creating a nice glow to the face. I love the larger size this year as it makes the application super easy and mess free, the container is twice the size as normal Meteorites.
Nu tai ką gi pradedam ruoštis pirkimui tada o šiaip tai gerai, kad nebus didelių blizgučių, tokių aš noriu
QUOTE(oriole @ 2008 10 09, 10:26)
Del blizgejimo, isbandziusi mergina rase, kad sie labiau matiniai, nera tiek blizguciu kaip praejusiuju metu Gold Temptation. Taip, kad, nieko nebus jau pradedu nusiteikineti moraliskai ir ruosti sumele
Aš irgi jau ruošiuosi tada
QUOTE(Panelė Rožė @ 2008 10 09, 10:36)
O kiek kainavo presuotieji vasaros meteoritai?
Kadangi ši Midnight Butterfly kolekcija limituota, tai kainele nebus mažoka, manau
Kadangi ši Midnight Butterfly kolekcija limituota, tai kainele nebus mažoka, manau
Aš manau LT bus koks 180 Lt. bet čia grynas spėjimas
QUOTE(Kašariukė @ 2008 10 09, 11:33)
QUOTE(oriole @ 2008 10 09, 12:35)
Aha tikrai, ten ir rašo didesni, kad būtų lengviau padengti
Aš esu irgi kelis rutuliukus į kanalizaciją nuleidus vaje vaje kaip Kašariukė sako
Maciau siandien naujuosius meteoritus gyvai visai neturejau laiko tai nei paciupinejau,nei istyrinejau zinokit Galiu paskyti tik tiek,kad labai jau didele dezute ju.Ispradziu galvojau,kad gal todel,kad testeris,bet paskui pamaciau vitrinoje ju keletas tokiu dideliu prideta.Uztai man tie meteoritai ir neatrode smarkiai dideli,nes kai dezute nemaza,tai visai normalus pasirode.Turbut del to ir pabrangino juos.Tai va,pasigyriau
O as issirinkau makijazo baze su meteoritais. Man jie kazkodel labiau svytintys pasirode, nei rutuliukai.
QUOTE(inesaS @ 2008 10 10, 20:46)
Maciau siandien naujuosius meteoritus gyvai
Kur matei gyvai?
Vakar Hirgados duty free nusipirkau pink meteorus. pries tai turejau beige. tai ir vieni ir kiti super patiko o siandien Kristianoj dar sepeteli specialu meteorams nugriebiau - super daiktas