Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 7

neprisimenu schmoll.gif
praeitos žiemos limituoti 160 kainavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fishbone @ 2008 10 09, 10:34)
Aga, sitas  ax.gif
O naujieji meteorai tikiuosi laaaabai blizges, nes man kuo daugiau blizga, tuo ...  wub.gif Zodziu, nepataisoma sarka as....  doh.gif

Va, nors viena i mano draugija biggrin.gif Man irgi turi kuo daugiau blizgeti, o visos cia pries ta blizgejima taip nusiteikusios smile.gif Pas mane nuo meteoritu iki biriu pudru gali rasti pilna blizganciu priemoniu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2008 10 09, 11:22)
Nuvilsiu, naujieji meteoritai turi labiau matinę tekstūrą  ax.gif
Jų kaina 65$ kaip ir presuotųjų iš vasaros kolekcijos.
Beto, burbuliukai triskart didesni nei įprastųjų meteoritų  g.gif

Gal ir nieko kad didesni, netail lis į šepetėli, nes jau kaip su Goldu sunku tai vaje vaje, kol iškrapštai tuos rutuliukus iš šepetėlio, pusė nusiridena ant žemės...
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2008 10 09, 11:33)
Gal ir nieko kad didesni, netail lis į šepetėli, nes jau kaip su Goldu sunku tai vaje vaje, kol iškrapštai tuos rutuliukus iš šepetėlio, pusė nusiridena ant žemės...

Man pora is sepetelio iskrito tiesiai i kriaukle doh.gif cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oriole: 09 spalio 2008 - 12:35
QUOTE(oriole @ 2008 10 09, 14:35)
Man pora is sepetelio iskrito tiesiai i kriaukle  doh.gif  cray.gif

Man pora buvo po skalbianke pasiridene... Ir ka galvojat? Vyras ja vos pastate, o as viena atitraukiau, susiradau ir i vieta is pasiutimo pastaciau.... Jei nebuciau radus, nzn, tuoj buciau i kriste begus... lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2008 10 09, 13:35)

Man ir yra buve, bet beige, tai nesulindo i kanalizaciją... Gold as terlinu kur nors kad pagaučiau
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2008 10 09, 13:04)
Man  ir yra buve, bet beige, tai nesulindo i kanalizaciją... Gold as terlinu kur nors kad pagaučiau

As ir po to nutikimo einu makaluoti kuo tolyn nuo kriaukles fear.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2008 10 09, 10:22)
Nuvilsiu, naujieji meteoritai turi labiau matinę tekstūrą  ax.gif
Jų kaina 65$ kaip ir presuotųjų iš vasaros kolekcijos.
Beto, burbuliukai triskart didesni nei įprastųjų meteoritų  g.gif

The star of the Guerlain Midnight Butterfly collection would have to be the Meteorites. In comparison to last year the pearls are three times bigger in size which makes for easier application. Although last year's version had touches of shimmer, this year the pearls have a matte, silky powder finish. The color is a universally flattering champagne shade that brightens and lightens to complextion while setting makeup and creating a nice glow to the face. I love the larger size this year as it makes the application super easy and mess free, the container is twice the size as normal Meteorites.

Nu tai ką gi pradedam ruoštis pirkimui tada biggrin.gif o šiaip tai gerai, kad nebus didelių blizgučių, tokių aš noriu wub.gif

QUOTE(oriole @ 2008 10 09, 10:26)
drinks_cheers.gif
Del blizgejimo, isbandziusi mergina rase, kad sie labiau matiniai, nera tiek blizguciu kaip praejusiuju metu Gold Temptation. Taip, kad, nieko nebus  lotuliukas.gif jau pradedu nusiteikineti moraliskai ir ruosti sumele  doh.gif

Aš irgi jau ruošiuosi tada biggrin.gif

QUOTE(Panelė Rožė @ 2008 10 09, 10:36)
O kiek kainavo presuotieji vasaros meteoritai?
Kadangi ši Midnight Butterfly kolekcija limituota, tai kainele nebus mažoka, manau  cool.gif

Aš manau LT bus koks 180 Lt. g.gif bet čia grynas spėjimas blush2.gif

QUOTE(Kašariukė @ 2008 10 09, 11:33)

QUOTE(oriole @ 2008 10 09, 12:35)

Aha tikrai, ten ir rašo didesni, kad būtų lengviau padengti thumbup.gif

Aš esu irgi kelis rutuliukus į kanalizaciją nuleidus cray.gif vaje vaje kaip Kašariukė sako lotuliukas.gif
Atsakyti
Maciau siandien naujuosius meteoritus gyvai wub.gif visai neturejau laiko tai nei paciupinejau,nei istyrinejau zinokit verysad.gif Galiu paskyti tik tiek,kad labai jau didele dezute ju.Ispradziu galvojau,kad gal todel,kad testeris,bet paskui pamaciau vitrinoje ju keletas tokiu dideliu prideta.Uztai man tie meteoritai ir neatrode smarkiai dideli,nes kai dezute nemaza,tai visai normalus pasirode.Turbut del to ir pabrangino juos.Tai va,pasigyriau blush2.gif
Atsakyti
O as issirinkau makijazo baze su meteoritais. Man jie kazkodel labiau svytintys pasirode, nei rutuliukai.
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2008 10 10, 20:46)
Maciau siandien naujuosius meteoritus gyvai wub.gif 

Kur matei gyvai?
Atsakyti
Vakar Hirgados duty free nusipirkau pink meteorus. pries tai turejau beige. tai ir vieni ir kiti super patiko wub.gif o siandien Kristianoj dar sepeteli specialu meteorams nugriebiau - super daiktas wub.gif
Atsakyti