Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 7

QUOTE(Apvalute @ 2008 10 08, 21:19)
aga, ir ne kiek nesigailiu isigijusi juos, nes po to jau nebuvo imanoma gauti LT. Griebsiu ir siuos bigsmile.gif

Man pasiseke su Gold,nes isigijau po keliu menesiu ir uz perpus mazesne kaina ax.gif Kaip laukiu atsiliepimu apie situos grazuoliukus bigsmile.gif Greiciau jie pasirodytu bigsmile.gif
Atsakyti
O as atsiliepimu nelauksiu mirksiukas.gif Tiesiog griebsiu, o jei nepatiks bandysiu perleisti.... blush2.gif
Atsakyti
O is TBS kuris sepetelis Jums geriausias meteoritams ar tas maziukas ar didesnis 4u.gif . Nelabai gaudausi tuose sepeteliu reikaluose blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2008 10 09, 00:08)
O is TBS kuris sepetelis Jums geriausias meteoritams  ar tas maziukas ar didesnis  4u.gif . Nelabai gaudausi tuose sepeteliu reikaluose  blush2.gif

Pats didziausias, o tuo mazesniu tepuosi skaistalus. Gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fishbone @ 2008 10 09, 00:25)
Pats didziausias, o tuo mazesniu tepuosi skaistalus. Gaunasi  thumbup.gif

Turi omenyje tas kuris ilgu kotu ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2008 10 08, 12:24)
o jus man dar pasakykit 4u.gif
ar paskui, kai jau tie meteoritai i pabaiga, tai galima nusipirkti kazkoki papildyma ar reikia pirkti vel nauja dezute. galetu but pirkti tik papildymai, nes dar ta dezute turbut nemazai kainuoja, nes labai jau grazi wub.gif

Aš nemanau, kd didelę dalį kainos sudaro dėžutė, spėju, kad pats produktas, juk įprastų meteoritų pakuotė kartoninė g.gif va tų presuotų tai jau taip, bet ir papildymai užtat būna mirksiukas.gif

QUOTE(Panelė Rožė @ 2008 10 08, 17:00)
Man reikia naujųjų meteoritų doh.gif
user posted image
user posted image

O jergutėliau koks grožis wub.gif
Tikiuosi, kad jie labai blizgūs biggrin.gif tada kaip nors susilaikysiu nepirkusi lotuliukas.gif

QUOTE(veiva @ 2008 10 08, 22:08)
O is TBS kuris sepetelis Jums geriausias meteoritams  ar tas maziukas ar didesnis  4u.gif . Nelabai gaudausi tuose sepeteliu reikaluose  blush2.gif

TBS Face and Body šepetėlis mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit pasakyt, kiek Kristianoj kainuoja nepresuoti Mythic meteorai?
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2008 10 09, 00:29)
Turi omenyje tas kuris ilgu kotu  ?  biggrin.gif

Aga, sitas ax.gif
O naujieji meteorai tikiuosi laaaabai blizges, nes man kuo daugiau blizga, tuo ... wub.gif Zodziu, nepataisoma sarka as.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fishbone: 09 spalio 2008 - 09:35
QUOTE(Ingeliukė @ 2008 10 09, 08:59)
Tikiuosi, kad jie labai blizgūs  biggrin.gif  tada kaip nors susilaikysiu nepirkusi  lotuliukas.gif

Nuvilsiu, naujieji meteoritai turi labiau matinę tekstūrą ax.gif
Jų kaina 65$ kaip ir presuotųjų iš vasaros kolekcijos.
Beto, burbuliukai triskart didesni nei įprastųjų meteoritų g.gif

The star of the Guerlain Midnight Butterfly collection would have to be the Meteorites. In comparison to last year the pearls are three times bigger in size which makes for easier application. Although last year's version had touches of shimmer, this year the pearls have a matte, silky powder finish. The color is a universally flattering champagne shade that brightens and lightens to complextion while setting makeup and creating a nice glow to the face. I love the larger size this year as it makes the application super easy and mess free, the container is twice the size as normal Meteorites.
Atsakyti
QUOTE(Ingeliukė @ 2008 10 09, 07:59)
Aš nemanau, kd didelę dalį kainos sudaro dėžutė, spėju, kad pats produktas, juk įprastų meteoritų pakuotė kartoninė  g.gif  va tų presuotų tai jau taip, bet ir papildymai užtat būna  mirksiukas.gif
O jergutėliau koks grožis  wub.gif
Tikiuosi, kad jie labai blizgūs  biggrin.gif  tada kaip nors susilaikysiu nepirkusi  lotuliukas.gif
TBS Face and Body šepetėlis  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Del blizgejimo, isbandziusi mergina rase, kad sie labiau matiniai, nera tiek blizguciu kaip praejusiuju metu Gold Temptation. Taip, kad, nieko nebus lotuliukas.gif jau pradedu nusiteikineti moraliskai ir ruosti sumele doh.gif
Atsakyti
optimistiškai nuteikinėjat labai biggrin.gif
jei dbr iš nordstrom'o siųstis per tarpininkes išeina apie 200Lt doh.gif jaučiu LT pigiau bus
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 10 09, 11:28)
optimistiškai nuteikinėjat labai  biggrin.gif
jei dbr iš nordstrom'o siųstis per tarpininkes išeina apie 200Lt doh.gif  jaučiu LT pigiau bus

O kiek kainavo presuotieji vasaros meteoritai?
Kadangi ši Midnight Butterfly kolekcija limituota, tai kainele nebus mažoka, manau cool.gif
Atsakyti