Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 7

QUOTE(Panelė Rožė @ 2008 10 08, 18:00)
Man reikia naujųjų meteoritų doh.gif

Kam cia dabar visas erzint reikia, a? mirksiukas.gif Jau noooooriu as ju!!! Leksiu siandien i miesta, tai reikes i Sephora uzsukt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 10 08, 20:38)
Kam cia dabar visas erzint reikia, a?  mirksiukas.gif Jau noooooriu as ju!!! Leksiu siandien i miesta, tai reikes i Sephora uzsukt.  ax.gif

Va bepigu Tau, i Sephora.... blush2.gif O pas mus arba Kriste, arba Douglas.... unsure.gif Jei kazko rimciau norisi, ir kad cia ir dabar.... Jauciu negaleciau gyvent tokioj vietoj, kur butu daug brangesnes kosmetikos - tiesiai mano alga darbdavys gales ten pervest... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2008 10 08, 18:00)
Man reikia naujųjų meteoritų doh.gif
user posted image
user posted image

Situs ir as pirksiu! Grozis!
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 10 08, 19:38)
Kam cia dabar visas erzint reikia, a?  mirksiukas.gif Jau noooooriu as ju!!! Leksiu siandien i miesta, tai reikes i Sephora uzsukt.  ax.gif

Aš tik prainformuot norėjau...
Vis ne viena meteoritų maniakė cool.gif

QUOTE(Fishbone @ 2008 10 08, 19:45)
Va bepigu Tau, i Sephora....  blush2.gif O pas mus arba Kriste, arba Douglas....  unsure.gif Jei kazko rimciau norisi, ir kad cia ir dabar.... Jauciu negaleciau gyvent tokioj vietoj, kur butu daug brangesnes kosmetikos - tiesiai mano alga darbdavys gales ten pervest... doh.gif

O man ir iki Vilniaus Douglas toloka doh.gif
Ka daryyyt?

P.S. Informuokit, kuomet jau LT bus šie meteoritukai ax.gif
Atsakyti
Ir as laukiu nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Fishbone @ 2008 10 08, 19:45)
Va bepigu Tau, i Sephora....  blush2.gif O pas mus arba Kriste, arba Douglas....  unsure.gif Jei kazko rimciau norisi, ir kad cia ir dabar.... Jauciu negaleciau gyvent tokioj vietoj, kur butu daug brangesnes kosmetikos - tiesiai mano alga darbdavys gales ten pervest... doh.gif

Nors toj Sephoroj irgi amzinai nieko nera - tenka is internetines ju parduotuves pirkt kazka rimciau. Dar yra Macy's bet tolokai ji, tai tingiu iki jos keliaut daznai. Pirmakart tai isvis Sephoroj kokias 3 valandas praslankiojau ir tai mazai atrode lotuliukas.gif

Nors manau Kristiana irgi ju tures. ax.gif
Atsakyti
Turbut taip ir reikes daryt... Keliausiu i Debenhams savaitgali ir tepliosiuosi visais is eiles. Nes pasiskaicius nieko neissirenku. Atrodo, kad man ju visu reikia 4u.gif
Papildyta:
O kazin, koks tu naujuju efektas?
Atsakyti
Jetau,nauji meteoritai bigsmile.gif Kada bus prekyboje idomu g.gif O jau grozis dezutes wub.gif
Atsakyti
Bijau net ir noret... nes su tais norais buna taip, kad verkiant reikia, o paskiu kazkaip su laiku neypac.. Jau ir taip tas noru saraselis bekrastis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2008 10 08, 19:46)
Jetau,nauji meteoritai bigsmile.gif Kada bus prekyboje idomu g.gif O jau grozis dezutes wub.gif

Bet ir kaina bus grazesne nei kitu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2008 10 08, 19:58)
Bet ir kaina bus grazesne nei kitu  verysad.gif

nemanau, kad norincias sustabdys hihihi.gif juk ir gold temptations gerokai brangesni buvo, bet isgraibste staigiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 10 08, 22:06)
nemanau, kad norincias sustabdys hihihi.gif juk ir gold temptations gerokai brangesni buvo, bet isgraibste staigiai biggrin.gif

aga, ir ne kiek nesigailiu isigijusi juos, nes po to jau nebuvo imanoma gauti LT. Griebsiu ir siuos bigsmile.gif
Atsakyti