Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 7

Sakau mergaites gal kas norite ir galite parduoti beige meteoritu 1/3 su dezute 4u.gif . Nes jau taip prireike 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lelinka @ 2008 10 08, 11:01)
Dekui, merginos. as jau ju noriu doh.gif

as jau 4 dienos kaip noriu mirksiukas.gif , nes tik pries 4 dienas suzinojau apie tuos meteoritus (tamsybe blush2.gif )
tai jau ir savo kolege uzkreciau meteoritomanija tongue.gif eisim i kristute tepliotis, o paskui nuspresim kokiu norim ar mhytic ar beige wub.gif
dar sugalvojom, kad pirksim viena dezute tokiu, o kita tokiu ir per puse pasidalinsim thumbup.gif kaip manot?
o kazi ar puses dezutes uztenka g.gif skaiciau, kad merginos ir po 1/3 perdavineja g.gif
ir dar noriu paklausti mergaiciu jau naudojanciu meteoritus: kokiam laikui ju uztenka? nu tarkim grazinantis 1 karta per diena?
bijau, kad man bus mazai puses dezutes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2008 10 08, 12:42)
as jau 4 dienos kaip noriu mirksiukas.gif , nes tik pries 4 dienas suzinojau apie tuos meteoritus (tamsybe blush2.gif )
tai jau ir savo kolege uzkreciau meteoritomanija tongue.gif  eisim i kristute tepliotis, o paskui nuspresim kokiu norim ar mhytic ar beige wub.gif 
dar sugalvojom, kad pirksim viena dezute tokiu, o kita tokiu ir per puse pasidalinsim thumbup.gif  kaip manot?
o kazi ar puses dezutes uztenka g.gif  skaiciau, kad merginos ir po 1/3 perdavineja g.gif
ir dar noriu paklausti mergaiciu jau naudojanciu meteoritus: kokiam laikui ju uztenka? nu tarkim grazinantis 1 karta per diena?

Del 1/3 nezinau, bet mes buvom pasidalinusios 1/2. ir turiu pasakyti kad per akis. Jau kazkur 1 metai su trupuciu naudoju. Aisku, ju apmazejo, patys rutuliukai sumazejo, bet manau, dar ilgam turetu uztekti, jeigu nenusibos biggrin.gif . Tiesa, ne kiekviena diena jais tepliojuosi, bet gana daznai. 4u.gif

Laukiam ispudziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2008 10 08, 11:42)

labai ilgam, aš beige jau metus kaip naudoju, tiesą pilną dežutę, o 1/2 taip pat ilgam užteks, nes būna, kad nenaudoji, atsibosta, paskui vėl išsitrauki ir iš naujo pamilsti biggrin.gif
vieną kartą per dieną aš jais gražinuos, paskui nėra laiko tept iš naujo, man 12 val. jie atlaiko ir veido blizgėjimui neleidžia išlįst ax.gif
Atsakyti
o jus man dar pasakykit 4u.gif
ar paskui, kai jau tie meteoritai i pabaiga, tai galima nusipirkti kazkoki papildyma ar reikia pirkti vel nauja dezute. galetu but pirkti tik papildymai, nes dar ta dezute turbut nemazai kainuoja, nes labai jau grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2008 10 08, 13:24)
o jus man dar pasakykit 4u.gif
ar paskui, kai jau tie meteoritai i pabaiga, tai galima nusipirkti kazkoki papildyma ar reikia pirkti vel nauja dezute. galetu but pirkti tik papildymai, nes dar ta dezute turbut nemazai kainuoja, nes labai jau grazi wub.gif

papildymą nebent SM išparduotuvėj galima nusipirkt, jei būna parduodančių biggrin.gif dbr va pardavinėja Mythic, bet be dežutės
kažin kiek ta dežutė verta g.gif
Atsakyti
Na maniskiu meteoru visos dezutes - pilnas kiekis pirktas, tai vos matosi, kad naudoju, o tepu rieeeeeebiai, netaupiai.... blush2.gif Speju ir tos puses labai ilgam pakanka. rolleyes.gif
O jus, panos man va ka pasakykit - is kur kitos gauna minipakuotes? g.gif MB Duty free nerado. O butu idomu kokius pinkus pabandyt, ar tuos zalius.... Nesinori didele pakuote pirkt - o jei nepatiks? doh.gif
Atsakyti
Duty free perka, tik ne visuose yra smile.gif
ir man rodos, kad ten rinkiniai: beige, mythic ir pink.
Atsakyti
Man reikia naujųjų meteoritų doh.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2008 10 08, 17:00)
user posted image
user posted image

oho bigsmile.gif kokia grazi dezute good.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 10 08, 19:04)
oho  bigsmile.gif  kokia grazi dezute good.gif

Mane ir turinys pakerėjo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2008 10 08, 19:00)
user posted image
user posted image

Vau, situ dar neturiu.... doh.gif Bet faktas kaip blynas, kad man ju LABAI reikia.... rolleyes.gif Kas cia per ciudas? blush2.gif
Atsakyti