Sakau mergaites gal kas norite ir galite parduoti beige meteoritu 1/3 su dezute . Nes jau taip prireike .
QUOTE(Lelinka @ 2008 10 08, 11:01)
Dekui, merginos. as jau ju noriu
as jau 4 dienos kaip noriu , nes tik pries 4 dienas suzinojau apie tuos meteoritus (tamsybe )
tai jau ir savo kolege uzkreciau meteoritomanija eisim i kristute tepliotis, o paskui nuspresim kokiu norim ar mhytic ar beige
dar sugalvojom, kad pirksim viena dezute tokiu, o kita tokiu ir per puse pasidalinsim kaip manot?
o kazi ar puses dezutes uztenka skaiciau, kad merginos ir po 1/3 perdavineja
ir dar noriu paklausti mergaiciu jau naudojanciu meteoritus: kokiam laikui ju uztenka? nu tarkim grazinantis 1 karta per diena?
bijau, kad man bus mazai puses dezutes
QUOTE(mimoza:) @ 2008 10 08, 12:42)
as jau 4 dienos kaip noriu , nes tik pries 4 dienas suzinojau apie tuos meteoritus (tamsybe )
tai jau ir savo kolege uzkreciau meteoritomanija eisim i kristute tepliotis, o paskui nuspresim kokiu norim ar mhytic ar beige
dar sugalvojom, kad pirksim viena dezute tokiu, o kita tokiu ir per puse pasidalinsim kaip manot?
ir dar noriu paklausti mergaiciu jau naudojanciu meteoritus: kokiam laikui ju uztenka? nu tarkim grazinantis 1 karta per diena?
Del 1/3 nezinau, bet mes buvom pasidalinusios 1/2. ir turiu pasakyti kad per akis. Jau kazkur 1 metai su trupuciu naudoju. Aisku, ju apmazejo, patys rutuliukai sumazejo, bet manau, dar ilgam turetu uztekti, jeigu nenusibos . Tiesa, ne kiekviena diena jais tepliojuosi, bet gana daznai.
Laukiam ispudziu
QUOTE(mimoza:) @ 2008 10 08, 11:42)
labai ilgam, aš beige jau metus kaip naudoju, tiesą pilną dežutę, o 1/2 taip pat ilgam užteks, nes būna, kad nenaudoji, atsibosta, paskui vėl išsitrauki ir iš naujo pamilsti
vieną kartą per dieną aš jais gražinuos, paskui nėra laiko tept iš naujo, man 12 val. jie atlaiko ir veido blizgėjimui neleidžia išlįst
QUOTE(mimoza:) @ 2008 10 08, 13:24)
o jus man dar pasakykit
ar paskui, kai jau tie meteoritai i pabaiga, tai galima nusipirkti kazkoki papildyma ar reikia pirkti vel nauja dezute. galetu but pirkti tik papildymai, nes dar ta dezute turbut nemazai kainuoja, nes labai jau grazi
ar paskui, kai jau tie meteoritai i pabaiga, tai galima nusipirkti kazkoki papildyma ar reikia pirkti vel nauja dezute. galetu but pirkti tik papildymai, nes dar ta dezute turbut nemazai kainuoja, nes labai jau grazi
papildymą nebent SM išparduotuvėj galima nusipirkt, jei būna parduodančių dbr va pardavinėja Mythic, bet be dežutės
kažin kiek ta dežutė verta
Na maniskiu meteoru visos dezutes - pilnas kiekis pirktas, tai vos matosi, kad naudoju, o tepu rieeeeeebiai, netaupiai.... Speju ir tos puses labai ilgam pakanka.
O jus, panos man va ka pasakykit - is kur kitos gauna minipakuotes? MB Duty free nerado. O butu idomu kokius pinkus pabandyt, ar tuos zalius.... Nesinori didele pakuote pirkt - o jei nepatiks?
O jus, panos man va ka pasakykit - is kur kitos gauna minipakuotes? MB Duty free nerado. O butu idomu kokius pinkus pabandyt, ar tuos zalius.... Nesinori didele pakuote pirkt - o jei nepatiks?
Duty free perka, tik ne visuose yra
ir man rodos, kad ten rinkiniai: beige, mythic ir pink.
ir man rodos, kad ten rinkiniai: beige, mythic ir pink.
Man reikia naujųjų meteoritų
QUOTE(Panelė Rožė @ 2008 10 08, 17:00)
oho kokia grazi dezute
QUOTE(Panelė Rožė @ 2008 10 08, 19:00)
Vau, situ dar neturiu.... Bet faktas kaip blynas, kad man ju LABAI reikia.... Kas cia per ciudas?