QUOTE(smiltikė @ 2008 10 06, 21:52)
Man atrodo buvau apie jau rasius (o gal itk norejau parasyt) Zodziu esu isbandzius ja ir tamsia (kaip blondiniu mozaikine). Pagal paskirti sita spalvota tokia kaip ir Guerlain 'mythic' meteoritai - kiekviena spalva kazka atlieka, bet man nei 'mythic', nei sita jokio efekto nesuteike (gal kad nelabai yra ka maskuot, esu sviesios odos ir per mazai tepiau jos) - tiesiog nieko blogo, bet nieko gero taip pat (gal labiau efektas ant tamsesnes odytes matytusi). O ruda mozaikine pasirode irgi kaip Guerlain blondiniu mozaikine - labai svelniai ir graziai parudino veiduka, ne per blizgi. Man labai patiko.
QUOTE(busima_mama @ 2008 10 06, 23:36)
Man atrodo buvau apie jau rasius (o gal itk norejau parasyt) Zodziu esu isbandzius ja ir tamsia (kaip blondiniu mozaikine). Pagal paskirti sita spalvota tokia kaip ir Guerlain 'mythic' meteoritai - kiekviena spalva kazka atlieka, bet man nei 'mythic', nei sita jokio efekto nesuteike (gal kad nelabai yra ka maskuot, esu sviesios odos ir per mazai tepiau jos) - tiesiog nieko blogo, bet nieko gero taip pat (gal labiau efektas ant tamsesnes odytes matytusi). O ruda mozaikine pasirode irgi kaip Guerlain blondiniu mozaikine - labai svelniai ir graziai parudino veiduka, ne per blizgi. Man labai patiko.
bet tai sita ir daug pigesne nei guerlain
o as dar tokius atradau
My Webpage
QUOTE(mimoza:) @ 2008 10 06, 22:43)
bet tai sita ir daug pigesne nei guerlain
Aha, rodos 12-13$ kainuoja.
O ta kita mane nerealiai domina, tik tos kosmetikos nera nei Sephoroj, nei jokioj kitoj parduotuvej salia esancioj (arba dar neaptikau), o ir SM neteko skaityt atsiliepimu.
QUOTE(kriapst @ 2008 10 06, 08:13)
Merginos noriu jusu patarimo, zadejau pirkti mythic meteoritus, bet susipainiojau, vienos sako jie tinka sviesioms, kitos tamsioms, tai nebezinau , esu tamsesnes odos, mano odos tipas rudeninis ir galvoju tiks man sie meteoritai ar ne?ka manot?
Jei turi galimybe - nueik i Kriste ir issibandyk ant odos (tik pritepk daug, kad pastebetum efekta - tikrasis vaizdas atsiras neiskart, o truputi pabuvus ant odos). Nes yra ir tamsiaodziu, kurioms labiausiai tinka Mythic ir baltaodziu, kurioms jie visiskai netinka
As kai pirmasyk ejau meteoritu pirkti, tai kristes konsultantes siule Pink (neva skaistalu nereikes), kita siule Beige (nebalins, bus grazus odos atspalvis - tuos ir nusipirkau tada, nors atspavis man visikai netiko ), o Mythic isvis nerekomendavo (atseit jie papilkejusiam veidui, nuovargi salina, sako, o pas jus ir taip skaisti oda tai nieko jie neduos tik nubalins) - o pasirodo nuo ju ir reikejo pradeti : isbandziau n meteoritu, kol atradau savuosius
QUOTE(KRISTELA @ 2008 10 07, 12:13)
Jei turi galimybe - nueik i Kriste ir issibandyk ant odos (tik pritepk daug, kad pastebetum efekta - tikrasis vaizdas atsiras neiskart, o truputi pabuvus ant odos). Nes yra ir tamsiaodziu, kurioms labiausiai tinka Mythic ir baltaodziu, kurioms jie visiskai netinka
As kai pirmasyk ejau meteoritu pirkti, tai kristes konsultantes siule Pink (neva skaistalu nereikes), kita siule Beige (nebalins, bus grazus odos atspalvis - tuos ir nusipirkau tada, nors atspavis man visikai netiko ), o Mythic isvis nerekomendavo (atseit jie papilkejusiam veidui, nuovargi salina, sako, o pas jus ir taip skaisti oda tai nieko jie neduos tik nubalins) - o pasirodo nuo ju ir reikejo pradeti : isbandziau n meteoritu, kol atradau savuosius
O Kristej visu rusiu meteoru yra pabandyti? Uzsisakiau presuotus beige lumineux, bet idomu butu pabandyt, ka turesiu naudoti....
QUOTE(Fishbone @ 2008 10 07, 10:30)
O Kristej visu rusiu meteoru yra pabandyti? Uzsisakiau presuotus beige lumineux, bet idomu butu pabandyt, ka turesiu naudoti....
Yra ir presuoti ir rutuliniai testeriai Mythic, beige ir pink, na o limituotu aisku nera
QUOTE(Fishbone @ 2008 10 07, 11:30)
pigiau iseina?is kur uzsisakei- as ieskau is kur parsisiusti, prasom pasidalint info
QUOTE(ricci @ 2008 10 07, 14:00)
pigiau iseina?is kur uzsisakei- as ieskau is kur parsisiusti, prasom pasidalint info
MB dirba toki darba, kad per savaite daug kur skrenda. Iduodu jam toki sarasiuka - wish list netrumpa, ir keliauja mano mylimiausias i Duty free, o jei neranda, ko prasyta, vietines parfumerijos-kosmetikos pardes apziuri....
Mergaites, padekit. Taip jau susigundziau meteoritais, kad ilgiau kentet nebegaliu. Tik nezinau, kuria man spalva pasirinkti? Esu dazyta raudonplauke, oda mano ne pati sviesiausia. Krempudra naudoju YSL Teint Eclat de Soie Nr.4.
QUOTE(valkiria @ 2008 10 08, 00:25)
Mergaites, padekit. Taip jau susigundziau meteoritais, kad ilgiau kentet nebegaliu. Tik nezinau, kuria man spalva pasirinkti? Esu dazyta raudonplauke, oda mano ne pati sviesiausia. Krempudra naudoju YSL Teint Eclat de Soie Nr.4.
Tai, kad cia pasirinkimas daugiau ne nuo odos ar plauku spalvos priklauso, o nuo norimo efekto. Ne karta jau tas buvo rasyta. Tereikia paskaityt tema ar pora puslapiu atgal ir bus aisku ka kurie meteoritai daro. Na o jau pagal tai ir renkates - aisku geriausia visus isbandyt nuejus i Kristiana ir aiskiausia bus (limituotu pabandyt aisku neiseis, bet temoje turbut visi yra aprasyta, tai pagal aprasyma galima issirinkt).
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 10 04, 18:40)
aciu na man siaip labiau patiko bent jau is pirmo isbandymo kaip reikiant tai presuotieji jie nesuteikia tokio gelsvo tono kaip rutuliukai ir berods tikrai turi maziau blizguciu
QUOTE(Olivia* @ 2008 10 04, 22:58)
Dekui, merginos. as jau ju noriu