Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 7

QUOTE(Lelinka @ 2008 10 03, 21:07)
Sveikinu su pirkiniu  mirksiukas.gif Ramintėle, o Tau kurie labiau patiko: rutuliukai ar presuoti beige? Kolkas dar nebandziau presuotu ir net nemaciau gyvai, bet is nuotraukos jie tokie lyg su blizgesiu:ax: kazkiek primena Isadoros  trispalve, pamirsau tikslu pavadinima kazkas su beach.

aciu 4u.gif na man siaip labiau patiko bent jau is pirmo isbandymo kaip reikiant tai presuotieji smile.gif jie nesuteikia tokio gelsvo tono kaip rutuliukai ir berods tikrai turi maziau blizguciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 10 02, 23:03)
Kokia isradinga bigsmile.gif  thumbup.gif  O tau rausvumo pakanka vietoj skaistalu naudojant? g.gif  nes as kai bandziau Pink tai tas atspalvis labai jau svelnus, puse tonos reikia uztept kad rausvumas matytusi...

nelabai pakanka, bet kartais norisi tokio vos vos...

QUOTE(Glamor @ 2008 10 04, 11:11)
merginos, koks jums sepetelis geriausia padengia meteoritus? g.gif  bigsmile.gif

as naudoju Guerlain...
Atsakyti
1. Beige presuoti 2. Beige rutuliukai 3.Mythic presuoti va taip smile.gif As meteoritams naudoju TBS Face&Body,Smashbox Beyond beauty halfmoon'a ir siaip is principo visi mano sepeteliai tinka meteoritams. Guerlain meteorites brush irgi gerai tinka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lelinka @ 2008 10 03, 21:07)
bet is nuotraukos jie tokie lyg su blizgesiu:ax:

Ten toks blizgus nupurskimas ant virsaus,o pati tekstura visai be blizguciu thumbup.gif
Atsakyti
Taigis buvau Kristianoje isbandyti ir as meteoritu smile.gif . Gal tik klaida padariau, kad tam nepasiruosusi vaziavau, tai yra ant veido bronzantu uzsitepusi smile.gif . Tai meteoritu poveikio taip ir nesupratau schmoll.gif . Bandziau ir presuotus meteoritus , tai jie graziai dengiasi smile.gif . Bet manau, kad vistiek pirksiu rutulinius meteoritus, bo braske lygu ir nera presuotu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 10 04, 12:11)
merginos, koks jums sepetelis geriausia padengia meteoritus? g.gif  bigsmile.gif

man labai patinka su TBS didžiuoju, bet kito ir neesu bandžius ax.gif
Atsakyti
aš ir su didžiuoju TBS, su jokiu kitokiu nesu bandžius ax.gif

aš vėl iš naujo meteoritus pamilau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 10 05, 17:53)
aš ir su didžiuoju TBS, su jokiu kitokiu nesu bandžius  ax.gif

aš vėl iš naujo meteoritus pamilau  wub.gif

drinks_cheers.gif as taip pat biggrin.gif turbut del to kad vasara paejo - kai oda svyti nuo naturalaus idegio tai ir meteoritai nebutini tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 10 06, 00:16)
drinks_cheers.gif  as taip pat biggrin.gif  turbut del to kad vasara paejo - kai oda svyti nuo naturalaus idegio tai ir meteoritai nebutini tongue.gif

kai pamatysite naujuosius meteoritus pardavime, parasykite ax.gif
Atsakyti
Merginos noriu jusu patarimo, zadejau pirkti mythic meteoritus, bet susipainiojau, vienos sako jie tinka sviesioms, kitos tamsioms, tai nebezinau doh.gif , esu tamsesnes odos, mano odos tipas rudeninis ir galvoju tiks man sie meteoritai ar ne?ka manot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriapst @ 2008 10 06, 09:13)
Merginos noriu jusu patarimo, zadejau pirkti mythic meteoritus, bet susipainiojau, vienos sako jie tinka sviesioms, kitos tamsioms, tai nebezinau  doh.gif , esu tamsesnes odos, mano odos tipas rudeninis ir galvoju tiks man sie meteoritai ar ne?ka manot? smile.gif

Man ir beige nušviesina odą, bent tam kartui, paskiau gal susivienodina sad.gif nelabai suprantu... o mythic visai ne į temą buvo. Mamai atidaviau. Aš ir iš tokių tamsesnių.
Atsakyti
QUOTE(kriapst @ 2008 10 06, 09:13)
Merginos noriu jusu patarimo, zadejau pirkti mythic meteoritus, bet susipainiojau, vienos sako jie tinka sviesioms, kitos tamsioms, tai nebezinau  doh.gif , esu tamsesnes odos, mano odos tipas rudeninis ir galvoju tiks man sie meteoritai ar ne?ka manot? smile.gif

jei esi tamsesnes odos - gali drasiai pirkti beige drinks_cheers.gif
Atsakyti
man visi meteoritai nušviesina, vieni mažiau, kiti daugiau. Bet po kažkiek laiko susilygina su veido spalva ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 06 spalio 2008 - 09:21