O as negaliu atsidziaugti savo Mythic Gaudziau SM isparduotuvej likucio, bet vis nesekmingai - kol neapsikentus nulekiau i Kriste
Ir kur as anksciau buvau? tiek meteoritu isbandziau, kol nusipirkau Mythic Dabar jie man patys paciausi - jie neduoda blizgesio, kaip kiti, tiesiog kazkoks vidinis veido svytejimas (butent svytejimas - ne blizgejimas!). Atspalvis saltas, sviesus, labai gaivus. O naudojant su skaistalais ar bronzantu veido konturams tai isvis idealus derinys Tada ir atspalvis siltas ir veidas gaiviai atrodo ( nes pvz beige negalejau naudot - jo atspalvis siltas, bet geltonas, negyvas, atrodziau kaip geltonode o sumaisius su pink - visai kitas reikalas, atsirado persikinis skaistus atspalvis)
QUOTE(KRISTELA @ 2008 10 01, 12:49)
O as negaliu atsidziaugti savo Mythic Gaudziau SM isparduotuvej likucio, bet vis nesekmingai - kol neapsikentus nulekiau i Kriste
Ir kur as anksciau buvau? tiek meteoritu isbandziau, kol nusipirkau Mythic Dabar jie man patys paciausi - jie neduoda blizgesio, kaip kiti, tiesiog kazkoks vidinis veido svytejimas (butent svytejimas - ne blizgejimas!). Atspalvis saltas, sviesus, labai gaivus. O naudojant su skaistalais ar bronzantu veido konturams tai isvis idealus derinys Tada ir atspalvis siltas ir veidas gaiviai atrodo ( nes pvz beige negalejau naudot - jo atspalvis siltas, bet geltonas, negyvas, atrodziau kaip geltonode o sumaisius su pink - visai kitas reikalas, atsirado persikinis skaistus atspalvis)
as irg atsidziaugti negaliu, veidas spindintis
kazi, cia visoms tas geltonumas?
QUOTE(Obuolinė @ 2008 10 01, 18:44)
As beige geltoninimo nepastebejau. Bet turbut todel, kad mano oda ir taip siek tiek gelsvo atspalvio...
QUOTE(Fishbone @ 2008 10 02, 15:41)
Nu ir man po beige jokio geltonumo, parusta siek tiek, t. y. i ruduma...
Gal kaip pagrinda, koki skaistinamaji krema uztepei?
Gal kaip pagrinda, koki skaistinamaji krema uztepei?
O tai nuo beige tiesiog rudesnis veidukas patampa ir tiek ar gaunasi rudumas su svytejimu .
Perskaiciau temele nuo a iki z ir neapsisprendziu man rudaodei reiktu beige ar mythic .
QUOTE(KRISTELA @ 2008 10 01, 10:49)
Ir kur as anksciau buvau? tiek meteoritu isbandziau, kol nusipirkau Mythic Dabar jie man patys paciausi - jie neduoda blizgesio, kaip kiti, tiesiog kazkoks vidinis veido svytejimas (butent svytejimas - ne blizgejimas!). Atspalvis saltas, sviesus, labai gaivus. O naudojant su skaistalais ar bronzantu veido konturams tai isvis idealus derinys
O kokia tvarka naudoji meteoritus, skaistalus ir bronzantą - ką po ko? ir ką kur?
aš dar žalia rutuliukų naudojime...
bet irgi susikomplektavau savo mišinuką: man Pink Fresh buvo per daug tokių ryžu rutuliukų - maniau juos išimsiu, bet papildžiau ružavais iš Myth ir . Naudoju skruostams vietoj skaistalų, bet pasklaidau po visą veidą po to - liuks.
kita savaite atvaziuoja ir mano Mythic ziuresim, kaip mes susidraugausim su jais :
QUOTE(veiva @ 2008 10 02, 17:32)
O tai nuo beige tiesiog rudesnis veidukas patampa ir tiek ar gaunasi rudumas su svytejimu .
Perskaiciau temele nuo a iki z ir neapsisprendziu man rudaodei reiktu beige ar mythic .
Gaunasi rudesnis, toks sveikas, ir svyti tuo paciu, nereikia highlighterio naudoti
QUOTE(Zvirblis @ 2008 10 02, 16:44)
O kokia tvarka naudoji meteoritus, skaistalus ir bronzantą - ką po ko? ir ką kur?
bet irgi susikomplektavau savo mišinuką: man Pink Fresh buvo per daug tokių ryžu rutuliukų - maniau juos išimsiu, bet papildžiau ružavais iš Myth ir . Naudoju skruostams vietoj skaistalų, bet pasklaidau po visą veidą po to - liuks.
Kokia isradinga O tau rausvumo pakanka vietoj skaistalu naudojant? nes as kai bandziau Pink tai tas atspalvis labai jau svelnus, puse tonos reikia uztept kad rausvumas matytusi...
O del tvarkos, tai as tepu krempudra, tada visa veida padengiu Mythic, o tada bronzantu pamodeliuoju veida (skruostai, kaktos iskilumai ir t.t.) arba tik pagyvinu skruostus rausvais skaistalais (na ziurint kokio makiazo noriu). Nors jei naudoji ryskesni ar matini bronzanta tai gali pabandyt tepti ji pirmiau, o tada meteoritus - prigesins atspalvi, suteiks veidui vienoda svytejima
QUOTE(veiva @ 2008 10 02, 16:32)
nuo rutuliniu beigi chic nesigauna rudas o gelsvas tonas... na ka pasidziaugsiu kad sian pagaliau sulaukiau savo issvajotoju presuotu beige lumineux meteoritu( aciu Oliukei ) tai jau namie kaip reikiant issibandziau na ka likau suzaveta va jie suteikia toki ruda toniuka ir veidukas pailsejes, spindintis atrodo ir kas patiko kad nesimato blizguciu toks svytejimas is vidaus....
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 10 03, 19:38)
nuo rutuliniu beigi chic nesigauna rudas o gelsvas tonas... na ka pasidziaugsiu kad sian pagaliau sulaukiau savo issvajotoju presuotu beige lumineux meteoritu( aciu Oliukei ) tai jau namie kaip reikiant issibandziau na ka likau suzaveta va jie suteikia toki ruda toniuka ir veidukas pailsejes, spindintis atrodo ir kas patiko kad nesimato blizguciu toks svytejimas is vidaus....
Sveikinu su pirkiniu Ramintėle, o Tau kurie labiau patiko: rutuliukai ar presuoti beige? Kolkas dar nebandziau presuotu ir net nemaciau gyvai, bet is nuotraukos jie tokie lyg su blizgesiu:ax: kazkiek primena Isadoros trispalve, pamirsau tikslu pavadinima kazkas su beach.
merginos, koks jums sepetelis geriausia padengia meteoritus?