Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 7

QUOTE(Shalimar @ 2008 08 30, 12:08)
Skaiciau sitiek temu ir galva susisuko visai, nieko nebesuprantu wacko.gif patarkit kas nors... verysad.gif  4u.gif Mano oda tamsoka, ypac vasara idega nemazai, kas geriau - Mythic, Pink Fresh ar Beige shic? Ar geriau presuotos? Ar galima jas pudruotis be jokiu kreminiu pudru pries tai, ar graziai atrodo veidas? O gal BareMinerals Tropical Radiance geriau? Gal kas isbandet abi?

tamsesniai odai grazu beige, nes mytic isbalins veida, dar galima pink fresh
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 08 30, 22:50)
Na veideli grazina ir tusas, lupdazis, bet gi ju paskirtis skirtinga. O meteoritai tarpusavyje skiriasi poveikiu - jau aprasiau trumpai ka kurie daro (daug tu temu apie juos ir viskas msulkiai aprasyta).

'Mythic' tinka tamsesnei odai - jie skaistumo veidukui suteikia (o maskuoja pagal spalvas: viena paraudimus, kita pilkuma veiduko ir tt-rutuliukai jei matet yra ivairiaspalviai). Del 'Beige' ziurink ka ir kiek maskuot reikia, kazkiek pamaskuoja, bet jei odyte problematiska, tai reiketu kazkuo ja pries tepant meteoritus islygint ('Beige' rusvu atspalviu rutuliukai).

Kad mythic kaip tik, mano galva, tinka sviesiaodem, nes va as tamsoka, tai isbalina veida kaip lavoneliui, negalejau naudoti. o va beige labai geri tokioms ne baltoms visai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam_Šarlote @ 2008 09 08, 18:53)
Kad mythic kaip tik, mano galva, tinka sviesiaodem, nes va as tamsoka, tai isbalina veida kaip lavoneliui, negalejau naudoti. o va beige labai geri  tokioms ne baltoms visai  biggrin.gif

na as sviesios odos, bet man tai Mythic netiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam_Šarlote @ 2008 09 08, 17:53)
Kad mythic kaip tik, mano galva, tinka sviesiaodem, nes va as tamsoka, tai isbalina veida kaip lavoneliui, negalejau naudoti. o va beige labai geri  tokioms ne baltoms visai  biggrin.gif

Sutinku drinks_cheers.gif aš šviesi esu, man Mythic super labai gerai atrodo wub.gif o Beigei kai įsigijau Mythic nustojau naudoti, nors iki tol irgi džiaugiausi, bet šiaip efektas nuostabus su Mythic thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 09 08, 20:30)
na as sviesios odos, bet man tai Mythic netiko  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2008 08 30, 11:08)
Skaiciau sitiek temu ir galva susisuko visai, nieko nebesuprantu wacko.gif patarkit kas nors... verysad.gif  4u.gif Mano oda tamsoka, ypac vasara idega nemazai, kas geriau - Mythic, Pink Fresh ar Beige shic? Ar geriau presuotos? Ar galima jas pudruotis be jokiu kreminiu pudru pries tai, ar graziai atrodo veidas? O gal BareMinerals Tropical Radiance geriau? Gal kas isbandet abi?

Mergaites,as tuo paciu klausimu,reikia skystos pudros po apacia ar ne?pries dedant meteoritus g.gif blush2.gif
Atsakyti
kiekvienos asmeninis reikalas kiek ir kokių špakliaus sluoksnių jai reikia, kad oda atrodytų gražiai/jai patiktų. jei oda kaip aksomas be demių ir panašių gėrybių visko gali būti, kad užteks rutuliukų. jei yra trūkumų- stebuklo vien rutuliukai nepadarys. tiesiog bandykit ir žiūrėkit kaip jums smagiau.
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2008 09 11, 09:28)
kiekvienos asmeninis reikalas kiek ir kokių špakliaus sluoksnių jai reikia, kad oda atrodytų gražiai/jai patiktų.  jei oda kaip aksomas be demių ir panašių gėrybių visko gali būti, kad užteks rutuliukų. jei yra trūkumų- stebuklo vien rutuliukai nepadarys. tiesiog bandykit ir žiūrėkit kaip jums smagiau.

drinks_cheers.gif nuo odos tipo labai priklauso ir nuo to kaip oda priziureta ir kaip nori atrodyt kasdien ryskiu makiazu ar ne
Atsakyti
As jau nebeiskenciau ir bigom i kristute nulekiau meteoritu,aciu jums,merginos,nes kitaip nebuciau tikrai pirkusi, doh.gif thumbup.gif is pradziu nemaciau efekto,tai net issigandau,kad man meteoritai nesuveike blush2.gif bet kuo toliau tuo graziau oda darosi,lyg matine tokia,gaivi,sviezia,kur seniau buvau?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(otta @ 2008 09 11, 16:03)
bet kuo toliau tuo graziau oda darosi,lyg matine tokia,gaivi,sviezia,kur seniau buvau?? g.gif

o kokius turi- mythic? smile.gif
Atsakyti
beige chic'us smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 09 03, 16:45)
tamsesniai odai grazu beige, nes mytic isbalins veida, dar galima pink fresh

Kiek pamenu ESLAUDA labiausiai gyre butent Mythic, o jos oda ganetinai tamsi rolleyes.gif (sprendziu pagal naudojamu krempudru nr...)

QUOTE(Palomina @ 2008 09 08, 18:30)
na as sviesios odos, bet man tai Mythic netiko  schmoll.gif

Gal vis tik daugiau ne sviesumas lemia, o pats naturalus odos atspalvis - siltas/saltas tipas g.gif
Atsakyti