Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 7

QUOTE(busima_mama @ 2008 08 20, 19:02)

Bet galiausiai grazinau abi i parduotuve, nes man Stila ta pati padaro ka ir sita pudryte, tai nusprendziau neapsikraut. Bet buvo labai idomu pabandyt.  ax.gif

O gali parodyti kokia stila pudryte naudoji? blush2.gif Sudominot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2008 08 30, 00:12)
O gali parodyti kokia stila pudryte naudoji? blush2.gif  Sudominot smile.gif

Na cia bronzatas, bet galutiniam rezultate vienodai rudas veidukas tiek su Stila, tiek su ana buvo - va tokia Stila 'sun':
user posted image
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 08 30, 03:45)
Na cia bronzatas, bet galutiniam rezultate vienodai rudas veidukas tiek su Stila, tiek su ana buvo - va tokia Stila 'sun':
user posted image

Aciu 4u.gif
Sakot geras jis.. g.gif nu dabar reik bandyti ir man doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Skaiciau sitiek temu ir galva susisuko visai, nieko nebesuprantu wacko.gif patarkit kas nors... verysad.gif 4u.gif Mano oda tamsoka, ypac vasara idega nemazai, kas geriau - Mythic, Pink Fresh ar Beige shic? Ar geriau presuotos? Ar galima jas pudruotis be jokiu kreminiu pudru pries tai, ar graziai atrodo veidas? O gal BareMinerals Tropical Radiance geriau? Gal kas isbandet abi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 30 rugpjūčio 2008 - 11:14
QUOTE(axioma @ 2008 08 20, 15:47)
Nors kiek pastaruoju metu pastebėjau tai beige chick spalvos rutuliuku braškės neturi .

Turi, tik reikia dažnai žiūrėt, aš neseniai parsisiunčiau mirksiukas.gif
Turbūt Beige einama spalva ir išgraibsto greitai, kai tik atsiranda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2008 08 30, 15:07)
Turi, tik reikia dažnai žiūrėt, aš neseniai parsisiunčiau mirksiukas.gif 
Turbūt Beige einama spalva ir išgraibsto greitai, kai tik atsiranda g.gif

Kiek ziuriu, daznai yra g.gif
Va ir dabar:
http://www.strawberr...l...00&goChar=G 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2008 08 30, 10:30)
Aciu  4u.gif
Sakot geras jis.. g.gif  nu dabar reik bandyti ir man doh.gif  biggrin.gif

Man baltaodei jis patinka (nors viena mamyte rase, kad jai sunku svelniai uztept). Man ji tepasi lengvai ir graziai, o ir reikia vos keliu pabraukimu per bronzata visam veidukui padengt. Svarbiausia, kad matinis, nes dauguma su blizguciais buna. wink.gif

QUOTE(Shalimar @ 2008 08 30, 12:08)
Skaiciau sitiek temu ir galva susisuko visai, nieko nebesuprantu wacko.gif patarkit kas nors... verysad.gif  4u.gif Mano oda tamsoka, ypac vasara idega nemazai, kas geriau - Mythic, Pink Fresh ar Beige shic? Ar geriau presuotos? Ar galima jas pudruotis be jokiu kreminiu pudru pries tai, ar graziai atrodo veidas? O gal BareMinerals Tropical Radiance geriau? Gal kas isbandet abi?

As niekada nededu nieko po meteoritais - man viskas liuks atrodo (bet ir odyte nera labai problematiska) thumbup.gif Meteoritai ir BE ar kitos pudros yra labai skirtingi dalykai ir skirtinga ju paskirtis. Lygiai kaip ir paciu meteoritu: 'Mythic' skaistina veiduka, islygina ji (uzmaskuoja paraudimus ir pan-nors man sviesiaodei ju poveikio nesimate), 'Pink fresh' duoda sveika ruzavuma (galima kaip skaistalus naudot), o 'Beige' lengva ruduma suteikia.
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 08 30, 17:32)
As niekada nededu nieko po meteoritais - man viskas liuks atrodo (bet ir odyte nera labai problematiska) thumbup.gif Meteoritai ir BE ar kitos pudros yra labai skirtingi dalykai ir skirtinga ju paskirtis. Lygiai kaip ir paciu meteoritu: 'Mythic' skaistina veiduka, islygina ji (uzmaskuoja paraudimus ir pan-nors man sviesiaodei ju poveikio nesimate), 'Pink fresh' duoda sveika ruzavuma (galima kaip skaistalus naudot), o 'Beige' lengva ruduma suteikia.

O Mythic tamsesnei odai tinka? Na nesu as visiska tamsiaode, bet pvz krempudras imdavau bronze spalvos.. Ar beige irgi maskuoja siek tiek? O kodel skirtinga paskirtis? blush2.gif Ir tas ir anas grazina ir lygina veida, ar ne taip? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 30 rugpjūčio 2008 - 18:20
QUOTE(Shalimar @ 2008 08 30, 19:17)
O Mythic tamsesnei odai tinka? Na nesu as visiska tamsiaode, bet pvz krempudras imdavau bronze spalvos.. Ar beige irgi maskuoja siek tiek? O kodel skirtinga paskirtis? blush2.gif Ir tas ir anas grazina ir lygina veida, ar ne taip? 4u.gif

Na veideli grazina ir tusas, lupdazis, bet gi ju paskirtis skirtinga. O meteoritai tarpusavyje skiriasi poveikiu - jau aprasiau trumpai ka kurie daro (daug tu temu apie juos ir viskas msulkiai aprasyta).

'Mythic' tinka tamsesnei odai - jie skaistumo veidukui suteikia (o maskuoja pagal spalvas: viena paraudimus, kita pilkuma veiduko ir tt-rutuliukai jei matet yra ivairiaspalviai). Del 'Beige' ziurink ka ir kiek maskuot reikia, kazkiek pamaskuoja, bet jei odyte problematiska, tai reiketu kazkuo ja pries tepant meteoritus islygint ('Beige' rusvu atspalviu rutuliukai).
Atsakyti
Siandien papildziau kosmetine naujais Mythic Parfait presuotais smile.gif rytoj isbandysiu ir palyginsiu su Beige Lumineux smile.gifsmile.gif
Atsakyti
Kiek kristianoje presuoti meteoritai kainuoja? Vakar iš braškių baige užsisakiau, o šiandien jų jau nebėra, labai paklausūs tikriausiai biggrin.gif
Atsakyti
Kristianoje 189 lt smile.gif
Atsakyti