googlas visagalis.
ziurekit ir gundykites:
http://www.evecare.c...wbrush_4675.php
Jus man zaliai meteorituose pasakykit, kaip juos naudot? Nusipirkau pabandymui maza kieki, bet nzn nei po ko juos naudot, nei kiek Visam veidui jie ar tik skruostams? Geda ir klaust, bet manau, geriau paklaust, nei naudot belekaip nieko nezinant
kokie meteoritai?
QUOTE(Vitulka @ 2008 08 20, 17:11)
kokie meteoritai?
Guerlain O spalva, jei neklystu Beige Chic
QUOTE(cavalli @ 2008 08 20, 16:15)
tepk visa veida
QUOTE(cavalli @ 2008 08 20, 16:15)
visą veidą tada
Aciu Ir dar klausimelis Jeigu noriu truputi skruostus dar paryskinti ruzu, tai ji pries ar po tepti geriau?
QUOTE(Bonifacija @ 2008 08 16, 12:34)
pažiūrėjau, susigundžiau,paskaičiavau ir apsigalvojau jei gerai supratau siuntimas į LT kainuoja 63.99 usd, o dar mokesčiai pačioje Lietuvoje tai arti keturių šimtų Lt kainuoja. Manau, kad niekaip neverta. Braškėse galima nusipirkti viską , pilnas pakuotes (po 33 g) ir gal dar pagiau išeitų. Nors kiek pastaruoju metu pastebėjau tai beige chick spalvos rutuliuku braškės neturi .
QUOTE(cavalli @ 2008 08 20, 16:23)
Aciu Ir dar klausimelis Jeigu noriu truputi skruostus dar paryskinti ruzu, tai ji pries ar po tepti geriau?
aš skaistalus tepu ant meteoritų, bet jei nori prigesint skaistalų spalvą,tada tepk meteoritus ant viršaus
QUOTE(Vitulka @ 2008 08 20, 18:22)
aš skaistalus tepu ant meteoritų, bet jei nori prigesint skaistalų spalvą,tada tepk meteoritus ant viršaus
Ok, aciukas Turbut reiks isbandyt ir taip ir taip, bus matyt kaip graziau
As atradau tokia firmele 'Physician's formula' - pas juos yra organines, mineralines ir pan. kosmetikos. Siaip sudomino savo graziais gaminiais. O kas idomiausia, kad yra highlighter'is, kuris primena Guerlain 'Mythic' mozaikine presuota, pudryte, kuri kaip Guerlain mozaikine blondiniu, yra rutuliukai ir pan. Nu zodziu ten visokio idomumo atradau ir susigundziau pabandyt.
Tai va bandziau tas mozaikines (tipo mythic ir blondiniu): tikri 'Mythic' man jokio efekto nedave, sitie gal kiek pabalino paraudimus, nu bet ir nieko ypatingo, o blondiniu pudryte tai patiko - parudina veiduka labai svelniai, visiskai neblizgejo (nors yra 2 blizgus ploteliai, bet priesingai nei su Guerlain jie ant veiduko visai nesimato), graziai iki vakaro isbuvo.
Bet galiausiai grazinau abi i parduotuve, nes man Stila ta pati padaro ka ir sita pudryte, tai nusprendziau neapsikraut. Bet buvo labai idomu pabandyt.
cia panasiai kaip su Erno Laszlo gaminiais - ale situos noriu isbandyt irgi...
Tai va bandziau tas mozaikines (tipo mythic ir blondiniu): tikri 'Mythic' man jokio efekto nedave, sitie gal kiek pabalino paraudimus, nu bet ir nieko ypatingo, o blondiniu pudryte tai patiko - parudina veiduka labai svelniai, visiskai neblizgejo (nors yra 2 blizgus ploteliai, bet priesingai nei su Guerlain jie ant veiduko visai nesimato), graziai iki vakaro isbuvo.
Bet galiausiai grazinau abi i parduotuve, nes man Stila ta pati padaro ka ir sita pudryte, tai nusprendziau neapsikraut. Bet buvo labai idomu pabandyt.
cia panasiai kaip su Erno Laszlo gaminiais - ale situos noriu isbandyt irgi...
QUOTE(axioma @ 2008 08 20, 15:47)
pažiūrėjau, susigundžiau,paskaičiavau ir apsigalvojau jei gerai supratau siuntimas į LT kainuoja 63.99 usd, o dar mokesčiai pačioje Lietuvoje tai arti keturių šimtų Lt kainuoja. Manau, kad niekaip neverta. Braškėse galima nusipirkti viską , pilnas pakuotes (po 33 g) ir gal dar pagiau išeitų. Nors kiek pastaruoju metu pastebėjau tai beige chick spalvos rutuliuku braškės neturi .
as kalbu apie siuntima per tarpininkes.