Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 7

googlas visagalis.

ziurekit ir gundykites:
http://www.evecare.c...wbrush_4675.php
Atsakyti
Jus man zaliai meteorituose pasakykit, kaip juos naudot? blush2.gif blush2.gif Nusipirkau pabandymui maza kieki, bet nzn nei po ko juos naudot, nei kiek doh.gif Visam veidui jie ar tik skruostams? blush2.gif Geda ir klaust, bet manau, geriau paklaust, nei naudot belekaip nieko nezinant doh.gif
Atsakyti
kokie meteoritai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 08 20, 17:11)
kokie meteoritai?  smile.gif

Guerlain 4u.gif O spalva, jei neklystu Beige Chic ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2008 08 20, 16:15)

tepk visa veida 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2008 08 20, 16:15)

visą veidą tada smile.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif Ir dar klausimelis blush2.gif Jeigu noriu truputi skruostus dar paryskinti ruzu, tai ji pries ar po tepti geriau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2008 08 16, 12:34)
googlas visagalis.

ziurekit ir gundykites:
http://www.evecare.c...wbrush_4675.php

pažiūrėjau, susigundžiau,paskaičiavau ir apsigalvojau smile.gif jei gerai supratau siuntimas į LT kainuoja 63.99 usd, o dar mokesčiai pačioje Lietuvoje tai arti keturių šimtų Lt kainuoja. Manau, kad niekaip neverta. Braškėse galima nusipirkti viską , pilnas pakuotes (po 33 g) ir gal dar pagiau išeitų. Nors kiek pastaruoju metu pastebėjau tai beige chick spalvos rutuliuku braškės neturi .
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2008 08 20, 16:23)
Aciu 4u.gif Ir dar klausimelis blush2.gif Jeigu noriu truputi skruostus dar paryskinti ruzu, tai ji pries ar po tepti geriau? blush2.gif

aš skaistalus tepu ant meteoritų, bet jei nori prigesint skaistalų spalvą,tada tepk meteoritus ant viršaus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 20 rugpjūčio 2008 - 16:23
QUOTE(Vitulka @ 2008 08 20, 18:22)
aš skaistalus tepu  ant meteoritų, bet jei nori prigesint skaistalų spalvą,tada  tepk meteoritus ant viršaus  smile.gif

Ok, aciukas mirksiukas.gif Turbut reiks isbandyt ir taip ir taip, bus matyt kaip graziau tongue.gif
Atsakyti
As atradau tokia firmele 'Physician's formula' - pas juos yra organines, mineralines ir pan. kosmetikos. Siaip sudomino savo graziais gaminiais. O kas idomiausia, kad yra highlighter'is, kuris primena Guerlain 'Mythic' mozaikine presuota, pudryte, kuri kaip Guerlain mozaikine blondiniu, yra rutuliukai ir pan. Nu zodziu ten visokio idomumo atradau ir susigundziau pabandyt.

Tai va bandziau tas mozaikines (tipo mythic ir blondiniu): tikri 'Mythic' man jokio efekto nedave, sitie gal kiek pabalino paraudimus, nu bet ir nieko ypatingo, o blondiniu pudryte tai patiko - parudina veiduka labai svelniai, visiskai neblizgejo (nors yra 2 blizgus ploteliai, bet priesingai nei su Guerlain jie ant veiduko visai nesimato), graziai iki vakaro isbuvo. ax.gif

Bet galiausiai grazinau abi i parduotuve, nes man Stila ta pati padaro ka ir sita pudryte, tai nusprendziau neapsikraut. Bet buvo labai idomu pabandyt. ax.gif

cia panasiai kaip su Erno Laszlo gaminiais - ale situos noriu isbandyt irgi... ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busima_mama: 20 rugpjūčio 2008 - 18:14
QUOTE(axioma @ 2008 08 20, 15:47)
pažiūrėjau, susigundžiau,paskaičiavau ir apsigalvojau smile.gif  jei gerai supratau siuntimas į LT  kainuoja 63.99 usd, o dar mokesčiai pačioje Lietuvoje tai arti keturių šimtų Lt kainuoja. Manau, kad niekaip neverta. Braškėse galima nusipirkti viską , pilnas pakuotes (po 33 g) ir gal dar pagiau išeitų. Nors kiek pastaruoju metu pastebėjau tai beige chick spalvos rutuliuku braškės neturi .

as kalbu apie siuntima per tarpininkes.
Atsakyti