nebera kristianoj pagrindo
Noriu pirkt presuotus Mythic.. Patarkyt ar verta..? Turiu Beige Lumineux,patenkinta 1000%
QUOTE(Olivia* @ 2008 08 03, 19:23)
Noriu pirkt presuotus Mythic.. Patarkyt ar verta..? Turiu Beige Lumineux,patenkinta 1000%
Tikrai verta, kokio grozio veidas pasidaro nemoku tau pasakyti
QUOTE(egluziukas @ 2008 08 03, 21:03)
Tikrai verta, kokio grozio veidas pasidaro nemoku tau pasakyti
O pabandyk papasakok nes renku sau maza gimtadienio dovanele ir.. nenoreciau eksperementuot
QUOTE(Olivia* @ 2008 08 03, 21:13)
O pabandyk papasakok nes renku sau maza gimtadienio dovanele ir.. nenoreciau eksperementuot
Ka as zinau as siuo metu tepu ja ant mineralines pudrytes, tai tikrai patenkinta rezultatu, toks tikrai grazus ir sveikas veidukas gaunasi jei bijai ne taip nusipirkti,tai siulau isbandyti kristianoje
QUOTE(egluziukas @ 2008 08 03, 21:40)
Ka as zinau as siuo metu tepu ja ant mineralines pudrytes, tai tikrai patenkinta rezultatu, toks tikrai grazus ir sveikas veidukas gaunasi jei bijai ne taip nusipirkti,tai siulau isbandyti kristianoje
Egluziuk, o tu ir Mythic turi? Ar apie Beige kalbi
As turiu abejus presuotus - Beige ir Mythic. Tai Beige presuoti man daug labiau patinka uz rutulinius. O Mythicai tai man ir rutuliniai ir presuoti puikus ir labai panasus Taip, kad Olivia jei bandei rutulinius, tai rezultatas - panasus
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 08 03, 22:01)
Taip, kad Olivia jei bandei rutulinius, tai rezultatas - panasus
Nebandziau rutuliukus Mythic Turiu Gold Temptation rutuliukus Beige rutuliukus
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 08 03, 22:01)
Egluziuk, o tu ir Mythic turi? Ar apie Beige kalbi
As turiu abejus presuotus - Beige ir Mythic. Tai Beige presuoti man daug labiau patinka uz rutulinius. O Mythicai tai man ir rutuliniai ir presuoti puikus ir labai panasus Taip, kad Olivia jei bandei rutulinius, tai rezultatas - panasus
Man toks rezultatas gaunasi su beige
QUOTE(Olivia* @ 2008 08 03, 22:10)
Nebandziau rutuliukus Mythic Turiu Gold Temptation rutuliukus Beige rutuliukus
Olivia, tai tu turi Beige Lumineux - presuotus? Ar Beige rutuliukus
QUOTE(egluziukas @ 2008 08 04, 20:40)
Man toks rezultatas gaunasi su beige
Supratau
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 08 04, 21:21)
Rutuliukus Beige ir presuotus Beige turiu
vakar ebay braskese netyciau uzmaciau, kad meteoritai 47,50 USD (vietoj 51). Gal kam pravers.
QUOTE(oriole @ 2008 08 05, 23:35)
vakar ebay braskese netyciau uzmaciau, kad meteoritai 47,50 USD (vietoj 51). Gal kam pravers.
o kur pigiau gauti presuotu meteoritu- beige lumineux? gal kas zinot kur kokiam internetiniam psl pigiau?