Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 7

nebera kristianoj pagrindo verysad.gif
Atsakyti
Noriu pirkt presuotus Mythic.. Patarkyt ar verta..? Turiu Beige Lumineux,patenkinta 1000% smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 08 03, 19:23)
Noriu pirkt presuotus Mythic.. Patarkyt ar verta..? Turiu Beige Lumineux,patenkinta 1000% smile.gif

Tikrai verta, kokio grozio veidas pasidaro nemoku tau pasakyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2008 08 03, 21:03)
Tikrai verta, kokio grozio veidas pasidaro nemoku tau pasakyti wub.gif

O pabandyk papasakok smile.gif smile.gif nes renku sau maza gimtadienio dovanele ir.. nenoreciau eksperementuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 08 03, 21:13)
O pabandyk papasakok smile.gif smile.gif nes renku sau maza gimtadienio dovanele ir.. nenoreciau eksperementuot smile.gif

Ka as zinau as siuo metu tepu ja ant mineralines pudrytes, tai tikrai patenkinta rezultatu, toks tikrai grazus ir sveikas veidukas gaunasi wub.gif jei bijai ne taip nusipirkti,tai siulau isbandyti kristianoje rolleyes.gif
Atsakyti

QUOTE(egluziukas @ 2008 08 03, 21:40)
Ka as zinau as siuo metu tepu ja ant mineralines pudrytes, tai tikrai patenkinta rezultatu, toks tikrai grazus ir sveikas veidukas gaunasi wub.gif jei bijai ne taip nusipirkti,tai siulau isbandyti kristianoje  rolleyes.gif

Egluziuk, o tu ir Mythic turi? Ar apie Beige kalbi g.gif
As turiu abejus presuotus - Beige ir Mythic. Tai Beige presuoti man daug labiau patinka uz rutulinius. O Mythicai tai man ir rutuliniai ir presuoti puikus wub.gif ir labai panasus smile.gif Taip, kad Olivia jei bandei rutulinius, tai rezultatas - panasus bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 08 03, 22:01)
Taip, kad Olivia jei bandei rutulinius, tai rezultatas - panasus  bigsmile.gif

Nebandziau rutuliukus Mythic smile.gif Turiu Gold Temptation rutuliukus Beige rutuliukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 08 03, 22:01)
Egluziuk, o tu ir Mythic turi? Ar apie Beige kalbi  g.gif 
As turiu abejus presuotus - Beige ir Mythic. Tai Beige presuoti man daug labiau patinka uz rutulinius. O Mythicai tai man ir rutuliniai ir presuoti puikus  wub.gif  ir labai panasus  smile.gif Taip, kad Olivia jei bandei rutulinius, tai rezultatas - panasus  bigsmile.gif

Man toks rezultatas gaunasi su beige 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Olivia* @ 2008 08 03, 22:10)
Nebandziau rutuliukus Mythic smile.gif Turiu Gold Temptation rutuliukus Beige rutuliukus smile.gif

Olivia, tai tu turi Beige Lumineux - presuotus? Ar Beige rutuliukus g.gif
QUOTE(egluziukas @ 2008 08 04, 20:40)
Man toks rezultatas gaunasi su beige 4u.gif

Supratau smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 08 04, 21:21)
Olivia, tai tu turi Beige Lumineux - presuotus? Ar Beige rutuliukus  g.gif

Supratau  smile.gif  drinks_cheers.gif

Rutuliukus Beige ir presuotus Beige turiu smile.gif
Atsakyti
vakar ebay braskese netyciau uzmaciau, kad meteoritai 47,50 USD (vietoj 51). Gal kam pravers.
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2008 08 05, 23:35)
vakar ebay braskese netyciau uzmaciau, kad meteoritai 47,50 USD (vietoj 51). Gal kam pravers.

o kur pigiau gauti presuotu meteoritu- beige lumineux? g.gif gal kas zinot kur kokiam internetiniam psl pigiau?
Atsakyti