Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 7

QUOTE(Kašariukė @ 2008 05 27, 11:42)
Jokios. Man jokios spalvos nedave nei Mythic nei beige, tai jas sudėjus ir jokios spalvos nėra  doh.gif

nu kas ten pas tave per meteoritai bigsmile.gif , stebuklai nesuprantu, kaip jokios spalvos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaistukas: 27 gegužės 2008 - 12:09
QUOTE(Pamina @ 2008 05 25, 13:56)
Na, merginos, prisijungiu ir as prie meteoritu maniakiu klubo....
Gavau is Braskiu, po ilgo menesio laukimo savo Mythic meteoritus, ir dabar galvoju kaip be ju tiek laiko gyvenau ir verciausi  smile.gif  Nusprendziau,kad tik pasipildys kazkiek saskaitele, tai lieksiu i Kristute ieskoti Beigev chic spalvos, nes isprotesiu is braskiu tokiais tempais keliaujanciu....  4u.gif

Kiek laiko reikėjo laukti? g.gif
Aš vakar galvojau užsisakyti Beige, bet prieš paspaudžiant persigalvojau doh.gif Sakau gal dar SM išparduotuvėj užmatysiu- bus greičiau biggrin.gif

QUOTE(vabalas222 @ 2008 05 26, 16:23)
kazkas sake, kad myth nemaskuoja veido ar pan, bet kad kristiankej raso :
''Kiekviena spalva atlieka savo funkciją - rožinė spalva suteikia odai sveiką atspalvį, žalia - sumažina raudonį, rausvai violetinė - puikiai atspindi šviesą, balta - išryškina odos tonusą, auksinė ir kriaušės spalva - suteikia švytėjimo." - tas sumazina raudoni, tai suprantu, kad kazkiek juk maskuoja, pvz veido paraudimus g.gif

Maskuoja maskuoja biggrin.gif

QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 26, 16:24)
maskuoja tiek, kad paskui kolegos klausia: ar sergi? doh.gif

Arba klausia: kokią pudrą naudoji, kad veidukas taip gražiai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 27 gegužės 2008 - 12:41
Gavau sian savo Gold Temptation smile.gif isbandziau biskuti,blizgus,ir nerealiai blizgus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2008 05 27, 13:08)
nu kas ten pas tave per meteoritai  bigsmile.gif , stebuklai nesuprantu, kaip jokios spalvos  unsure.gif

čia gal mano tokia oda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2008 05 27, 12:42)
čia gal mano tokia oda  g.gif

nu gal g.gif tikrai keista?
Atsakyti
tai kad jie nelabai tos spalvos duoda unsure.gif tiksliau- svelnia spalva ir blizgesi g.gif gal lauki to ko jie ir nesuteikia
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2008 05 27, 12:42)
Jokios. Man jokios spalvos nedave nei Mythic nei beige, tai jas sudėjus ir jokios spalvos nėra  doh.gif

na as nesuprantu kokios jus spalvos norite juk cia ne kokia saules pudra ar skaistalai, o skaistintojas veiduko kuris suteikia siltesni kaip pvz beige ar saltesni kaip mythic toniuka odelei, ar kaip pvz pinkai sioki toki persikini toniuka suteikia na tiesa mythic siek tiek pabalina odele, padaro ja skaiscia nes tai pagrindine meteoritu funkcija!!!!!!!!!!!!!!! o jus kazkokios spalvos juose ieskote blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 05 27, 14:52)
na as nesuprantu kokios jus spalvos norite juk cia ne kokia saules pudra ar skaistalai, o skaistintojas veiduko kuris suteikia  siltesni kaip pvz beige ar saltesni kaip mythic toniuka odelei, ar kaip pvz pinkai sioki toki persikini toniuka suteikia na tiesa mythic siek tiek pabalina odele, padaro ja skaiscia nes tai pagrindine meteoritu funkcija!!!!!!!!!!!!!!! o jus kazkokios spalvos juose ieskote blink.gif  biggrin.gif

nu aš irgi gal ne taip išsireškiau pavartodama žodį "Spalva" blush2.gif -aš būtent tai ir turėjau omenyje, kad suteikia veidukui kaškokį, šiltesnį, persikinį ar šaltesnį toniuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2008 05 27, 11:44)
Mergaitės o ar bandėl meteoritus tept ant BE  g.gif , ar čia jau nesamonė gausis?

Nes kaip tik laukiu BE ir galvoju dabar ar galima bus ar ne?  Ar čia jau bus sviestas sviestuotas?  blush2.gif  ax.gif

As tepu ant mineralines pudrytes. Nu viskas puikiai. thumbup.gif Siaip stengiuosiu tept ant pakremuotos odos, o jei vakarui ar siaip kur rimciau, tai ant pudrytes.
Atsakyti

Mergaitės o ar bandėl meteoritus tept ant BE  g.gif , ar čia jau nesamonė gausis?

Nes kaip tik laukiu BE ir galvoju dabar ar galima bus ar ne?  Ar čia jau bus sviestas sviestuotas?  blush2.gif  ax.gif

As tai tik taip ir teplioju, nes vieni meteoritai man kazkaip schmoll.gif o jokiu ten krempudru nenaudoju. Bet meteoritai ant BE man atrodo super wub.gif Tik taip ir dazausi kasdien ax.gif
Atsakyti
Man irgi patinka blizgučiai  ax.gif , bet Beige yra ir smulkūs ir tokie nesmūlkūs, tai va ir nežinau kokios spalvos rutuliukai duoda tuos didesnius blizgius  ax.gif  ax.gif

bet Gol tie blizgučiai tokie smulkūs ir man jie kaškaip netaip akį rėžia, nei tie iš Beige  bigsmile.gif
O Beige su Mythik kaip gavosi kokia spalvytė?

QUOTE(busima_mama @ 2008 05 27, 17:09)
As tepu ant mineralines pudrytes. Nu viskas puikiai.  thumbup.gif Siaip stengiuosiu tept ant pakremuotos odos, o jei vakarui ar siaip kur rimciau, tai ant pudrytes.

QUOTE(GANE @ 2008 05 27, 18:24)
As tai tik taip ir teplioju, nes vieni meteoritai man kazkaip  schmoll.gif  o jokiu ten krempudru nenaudoju. Bet meteoritai ant BE man atrodo super wub.gif  Tik taip ir dazausi kasdien ax.gif

Aš irgi ant BE tepu meteorus, labai tinka šios priemonės viena su kita smile.gif
Atsakyti
kagi kagi, isbandziau naujienas bigsmile.gif
nei vienas is naujuju presuotu meteoru neprilygsta burbuliniams, naujieji presuoti zymiai subtiliau zvilga ir spalvos nerasta. pati pudra gana minksta palyginus su yprastais presuotais meteorais
o tas praimeris-tai katastrofa, nei jis drekina, tik blizguciais apkarsto doh.gif gelis ir mazyciukai blizguciai. nezinau kas pasidaro tiem burbuliukam, bet kai kurie net neissitrina, tai tokie gabaliukai ir tepasi unsure.gif
Atsakyti