Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 7

ar kuri bandet meteoritu pagrinda? kaip efektas? blush2.gif kristijanoj juos taip ispirko kad nebera jau ir neatveza, galvoju gal cia superinis efektas ju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliux @ 2008 07 19, 01:01)
ar kuri bandet meteoritu pagrinda? kaip efektas? blush2.gif kristijanoj juos taip ispirko kad nebera jau ir neatveza, galvoju gal cia superinis efektas ju lotuliukas.gif

mane jis taip pat labai domina bigsmile.gif bet jau kaina jo doh.gif jei kalbi apie tokius rutuliukus indelyje su pompa g.gif
Atsakyti
apvalute, papasakok apie pucci, ka jie daro, kuo skiriasi nuo mythic?ar labai blizgus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pramones prospektas: 18 liepos 2008 - 23:11
QUOTE(Apvalute @ 2008 07 19, 01:07)
mane jis taip pat labai domina bigsmile.gif  bet jau kaina jo doh.gif  jei kalbi apie tokius rutuliukus indelyje su pompa g.gif

jo jo apie tuos pacius, turiu senesni varianta su aukso dulkemis tai pudra ant jo dengesi geriau lygiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliux @ 2008 07 19, 13:04)
jo jo apie tuos pacius, turiu senesni varianta su aukso dulkemis tai pudra ant jo dengesi geriau lygiau thumbup.gif

user posted imageuser posted image
ar situos turite omenyje ? g.gif
Atsakyti
naudoju Beige meteoritus kasdien, o jiems tepti naudoju Smashbox 19 sepeteli wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(smint @ 2008 07 09, 23:23)
Na stai,atkeliavo mano Gold meteorai wub.gif Dezute normali, pilna mazuciu grazuciu meteorituku wub.gif

Norejau paklausti ar tu juos Debenhams puslapyje ir uzsisakinejai? Nes as viena kart bandziau uzsisakyti kai dar buvo normali kaina, tai po keliu dienu atejo atsakymas kad siuo metu negali pristatyti nes nera ju, tai uzpykus uzsisakiau is Ebay, bet jei vel yra ir uz tokia kaina tai reiktu dar vienus paimti turbut g.gif
Atsakyti
QUOTE(m@m@ite @ 2008 07 22, 11:24)
user posted imageuser posted image
ar situos turite omenyje ? g.gif

jo jo jo sitie wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliux @ 2008 07 18, 23:01)

Aš neturiu jos, bet bandžiau Kristianoj du kartus biggrin.gif

Vieną kartą kažkaip nevisai susprogo burbuliukais, tai tokiom kietom dulkėm nu toks guziukas išsispaudė, nei šis nei tas galvojau šššš unsure.gif bet pabandžiau kitą dieną, tai gražiai išsispaudė, labai malonus pojūtis buvo, gerai susigėrė, gana stipriai blizga jie, bet jei tepsi krempudrą ant viršaus, skaitosi liks tik švytėjimas. Tikiu, kad taip ir būtų, na labai patiko man antru kartu, bet pagailėjau pinigų tada verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingeliukė @ 2008 07 23, 18:43)
Aš neturiu jos, bet bandžiau Kristianoj du kartus  biggrin.gif

Vieną kartą kažkaip nevisai susprogo burbuliukais, tai tokiom kietom dulkėm nu toks "guziukas" išsispaudė, nei šis nei tas galvojau šššš  unsure.gif  bet pabandžiau kitą dieną, tai gražiai išsispaudė, labai malonus pojūtis buvo, gerai susigėrė, gana stipriai blizga jie, bet jei tepsi krempudrą ant viršaus, skaitosi liks tik švytėjimas. Tikiu, kad taip ir būtų, na labai patiko man antru kartu, bet pagailėjau pinigų tada  verysad.gif

tada pirma reiks ir man parduotuvej pabandyti g.gif O kokia jo kaina pas mus?
Atsakyti
QUOTE(m@m@ite @ 2008 07 25, 13:07)
tada pirma reiks ir man parduotuvej pabandyti g.gif O kokia jo kaina pas mus?

pas mus jau nera, tai buvo Limited Edition
Atsakyti
Parduodu visa dezute nauju ir nenaudotu meteoritu spalva Mythic. Jei ka sudomino prasom rasyti i AZ 4u.gif
Atsakyti