Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 7

QUOTE(busima_mama @ 2008 07 14, 22:25)
As naudoju The body shop didiji. Nemanau, kad butina pirkt Guerlain sepeteli-tiks bet koks didesnis pudros sepetys (tik kad butu nevisai minkstas, nes kitaip bus sunku paimt pudra nuo rutuliuku) smile.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2008 07 14, 21:10)
skiriasi, kai kurie buna isvis mažyčiai  mirksiukas.gif  (Gol temptation, gal daugiau mažiau vienodi, bet ir tai skiriasi )  4u.gif

Dekui skaistuk uz atsakyma mirksiukas.gif Jau galvojau,kad naudotu nusipirkau hihihi.gif
Atsakyti
Merginos kas turit naujuosius presuotus kurie labiausiai patinka? aš apie beige galvoju, jau taip gundausi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 07 03, 17:48)
O as siandien nupirkau naujus presotus Beige smile.gif biski nusiviliau,nes galvojau kad dezute su veidrodeliu bus smile.gif Trumpai,as jau nezinau ka daryt su tais visais meteoritais g.gif g.gif tongue.gif ...Man Gold perblizgus,bet man jie grazus kaip zaisliukas,del to ir laikau visa bonke smile.gif ir Beige man super patinka... Ale man ir matinis veidas grazus,be meteoritu.. g.gif g.gif

Papildyta:
QUOTE(baste @ 2008 07 15, 11:31)
Merginos kas turit naujuosius presuotus kurie labiausiai patinka? aš apie beige galvoju, jau taip gundausi  bigsmile.gif

14 psl.
Atsakyti
QUOTE(m@m@ite @ 2008 07 14, 20:54)

ir gal patarsit, koks šepetys tinka tai pudrai, ar apsimoka imti šitą ()rašo, kad jis būtent meteoritams) ? g.gif user posted image

As turiu toki, man labai patinka wub.gif
Atsakyti
Man kolkas is bandytu teptuku labiausiai meteorms tiko erdesos sepetelis. TBS didysis perminkstas. na dar visai kaip varijantas Bare Escentuals kabuki. Jis labai kompaktiskas, super kelioneje.
Atsakyti
Jau senokai sergu meteoritomanija. doh.gif lotuliukas.gif Turiu Mythic - naudoju retokai,Beige - kasdiena,Gold - ypatingoms progoms.Žodžiu, labai myliu visus. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aš irgi prie tų pačių lotuliukas.gif paprašiau kad vyras presuotus parvežtų, tikiuosi ras bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victoria'S'ecret @ 2008 07 17, 14:22)
Jau senokai sergu meteoritomanija. doh.gif  lotuliukas.gif  Turiu Mythic - naudoju retokai,Beige - kasdiena,Gold - ypatingoms progoms.Žodžiu, labai myliu visus. wub.gif  wub.gif  wub.gif

tikiuosi ir man tiks ir patiks beige...nes pati esu sviesi unsure.gif Jei gali, imesk gold 4u.gif idomu kaip jis atrodo g.gif
Atsakyti
kokiu šepetėliu naudojatės kai dažotės su presuotais meteoritais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(m@m@ite @ 2008 07 17, 18:53)
tikiuosi ir man tiks ir patiks beige...nes pati esu sviesi  unsure.gif Jei gali, imesk gold 4u.gif idomu kaip jis atrodo g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2008 07 17, 19:56)
kokiu šepetėliu naudojatės kai dažotės su presuotais meteoritais?  4u.gif

As naudoju erdesos sepeteli blush2.gif siandien kristianoj konsultante pasake, kad sitie presuoti nelabai skaistina veiduko verysad.gif nesuprantu, kai pirkau viena konsultante pasake, gad skaistina, kita sako kad ne kuo tiketi doh.gif

Atsakyti