Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 7

QUOTE(smint @ 2008 07 09, 23:23)
Na stai,atkeliavo mano Gold meteorai wub.gif Dezute normali, pilna mazuciu grazuciu meteorituku wub.gif

Super! Kiek gramu paziurek ant dugno? Tai kodel raso kad mini?
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 07 09, 22:56)

Raso,kad 33 gramai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smint @ 2008 07 10, 00:07)
Raso,kad 33 gramai. ax.gif

Super tikrai smile.gif pilna dezute uz tokia kaina. Kiek cia litais? Maniskes kainavo biski virs 150 lt.
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 07 09, 23:15)
Super tikrai smile.gif pilna dezute uz tokia kaina. Kiek cia litais? Maniskes kainavo biski virs 150 lt.

Reikia pasiziureti po kiek dabar svaras.Man su pristatymu kainavo 19 svaru. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 07 09, 21:56)

Raso kad mini nes patys meteoritai yra mazi, ne tokie kaip kiti standartinei ax.gif
Atsakyti
turiu ir as guerlain beige meteoritus, patinka, ypac skaistus veidas atrodo ir toks sveikas, naturalus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smint @ 2008 07 09, 23:41)
Reikia pasiziureti po kiek dabar svaras.Man su pristatymu kainavo 19 svaru. mirksiukas.gif

nereali kaina thumbup.gif
Atsakyti
Sakykit,o nauju meteoritu visu rutuliuku dydis vienodas,ar zymiai skiriasi? g.gif
Atsakyti
Mokinuosi dazytis su meteorais blush2.gif Nu bet koks malonumas vien dezute i rankas kai paemi wub.gif Dar planuoju nusipirkti sepeteli skirta meteorams.Ir aplamai esu labai patenkinta,kad juos isigijau.Nes siaip esu tokia tingine doh.gif tingiu kremukais naudotis,tingiu dazytis.Pabandzius pasipudrinti,pastebejau,kad man truputi veido oda jie sausina,tai uzsisakiau nauja drekinanti veido krema,uz ta pati paakiu krema,nu zodziu atsinaujinsiu savo veido prieziuros kremus,nes seniau neprisiruosdavau doh.gif Jai nebuciau susigundzius meteoritais,tai nezinau kada buciau tai padarius blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif norėčiau paklaust ax.gif gal žinot, ar šitie nesausina odos? unsure.gif user posted image
Papildyta:
ir gal patarsit, koks šepetys tinka tai pudrai, ar apsimoka imti šitą ()rašo, kad jis būtent meteoritams) ? g.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo m@m@ite: 14 liepos 2008 - 19:54
QUOTE(DOMINUKE @ 2008 07 12, 13:22)
Sakykit,o nauju meteoritu visu rutuliuku dydis vienodas,ar zymiai skiriasi? g.gif

skiriasi, kai kurie buna isvis mažyčiai mirksiukas.gif (Gol temptation, gal daugiau mažiau vienodi, bet ir tai skiriasi ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(m@m@ite @ 2008 07 14, 20:54)
ir gal patarsit, koks šepetys tinka tai pudrai, ar apsimoka imti šitą ()rašo, kad jis būtent meteoritams) ? g.gif user posted image

As naudoju The body shop didiji. Nemanau, kad butina pirkt Guerlain sepeteli-tiks bet koks didesnis pudros sepetys (tik kad butu nevisai minkstas, nes kitaip bus sunku paimt pudra nuo rutuliuku) smile.gif
Atsakyti