Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 7

QUOTE(Olivia* @ 2008 07 06, 06:38)
O kaip atrodo  minetiurine dezute?

Gal as ne taip supratau,tada atleiskit.Bandau ideti nuoroda.Jus vistiek apie sita reikala daugiau nusimanot nei as doh.gif Nu bent jau turesiu grazia dezute blush2.gif
Stai jie
Atsakyti
QUOTE(smint @ 2008 07 06, 13:26)
Gal as ne taip supratau,tada atleiskit.Bandau ideti nuoroda.Jus vistiek apie sita reikala daugiau nusimanot nei as doh.gif Nu bent jau turesiu grazia dezute blush2.gif
Stai jie

Man tai ji atrodo iprastinio dydzio. Kaip suprantu su nuolaida jie dabar tik. Siaip miniatiurines (travel size-po 6ar 8g) buna tu pagrindiniu meteoritu,o limituotu manau nebuna mazu. 4u.gif
Atsakyti
Nu cia man atrodo ne miniatiurine ar mini dezute,o parduodama tik paprasta dezute be meteoritu.Siaip Gold Temptation meteoritas tikrai daugiau kainuoja smile.gif UPPS!! p.s atsiprasau, cia mini dezute
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia*: 06 liepos 2008 - 15:54
QUOTE(Olivia* @ 2008 07 06, 15:40)
Nu cia man atrodo ne miniatiurine ar mini dezute,o parduodama tik paprasta dezute be meteoritu.Siaip Gold Temptation meteoritas tikrai daugiau kainuoja smile.gif

Nu va,galima sakyti,pameciau 20 svaru doh.gif O kaip tada su situo tusu?Tusas ?Irgi tik dezute?Nu ka padarysi,kitos savaites gale pati isitikinsiu kaip cia yra.Nu net juokas is saves sueme,nu zioplas daigtas,tai negaliu.Uz bausme reikes nusipirkti presuotus meteorus. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smint: 06 liepos 2008 - 15:57
QUOTE(smint @ 2008 07 06, 16:54)
Nu va,galima sakyti,pameciau 20 svaru doh.gif O kaip tada su situo tusu?Tusas  ?Irgi tik dezute?Nu ka padarysi,kitos savaites gale pati isitikinsiu kaip cia yra.Nu net juokas is saves sueme,nu zioplas daigtas,tau negaliu.Uz bausme reikes nusipirkti presuotus meteorus. lotuliukas.gif

Atsiprasau,cia mini dezute meteoritams turbut smile.gif butinai parasyk ar su meteoritais smile.gifsmile.gifsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(smint @ 2008 07 06, 16:54)

Tai kad neraso koks tusas kiek gramu, kas yra collector ?
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 07 06, 15:56)
Atsiprasau,cia mini dezute meteoritams turbut smile.gif butinai parasyk ar su meteoritais smile.gifsmile.gifsmile.gif

Kazkaip net nepagalvojau,kad gali buti,tik dezute schmoll.gif Va,kad cia gali buti,tik dezute,tai kazkaip pamasciau,nes maciau,kad yra atskirai papildymu pirkti My WebpageStai cia O kadangi palaidu rutuliuku niekur nemaciau,tai net nepagalvojau. doh.gif Butinai parasysiu,kai sulauksiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Olivia* @ 2008 07 06, 15:58)
Tai kad neraso koks tusas kiek gramu, kas yra collector ?

Stai info is Alkono
collector [k…‹lekt…] n

1 rinkėjas, rankiotojas;

refuse/amer. garbage collector šiukšlininkas, šiukšlių surinkėjas

2 kolekcionierius, kolekcininkas;

collector’s item/piece kolekcijos retenybė

3 inkasatorius

4 (bilietų) kontrolierius

5 tech. kolektorius, rinktuvas
Nu negaliu su ta anglu kalba tai kurijozai doh.gif Tai cia as kolekcinis,ar siuksles? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smint: 06 liepos 2008 - 16:05
QUOTE(smint @ 2008 07 06, 17:02)
Kazkaip net nepagalvojau,kad gali buti,tik dezute schmoll.gif Va,kad cia gali buti,tik dezute,tai kazkaip pamasciau,nes maciau,kad yra atskirai papildymu pirkti My WebpageStai cia O kadangi palaidu rutuliuku niekur nemaciau,tai net nepagalvojau. doh.gif Butinai parasysiu,kai sulauksiu mirksiukas.gif

Nepergyvenk,ko toliau to man atrodo kad cia mini dezute su meteoritais bus,atsiprasau dar kartele jei subalamutinau (po puse butelio sampano g.gif ....) kiek kainavo su siuntimu? Per tarpininke pirkai ar pati?
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 07 06, 16:06)
Nepergyvenk,ko toliau to man atrodo kad cia mini dezute su meteoritais bus,atsiprasau dar kartele jei subalamutinau  (po puse butelio sampano  g.gif ....) kiek kainavo su siuntimu? Per tarpininke pirkai ar pati?

Tai nieko tokio,aciu kad tokiu zemisku minciu man pametei mirksiukas.gif nes jau buvau prisisvaigus,tai dabar tik idomu ar toj dezutei kas nors bus lotuliukas.gif Ir dar,nenustebciau,kad galiu isvis negauti.Nors pinigeliai jau nuskaiciuoti,bet gali ju nebuti pas juos. doh.gif Ne pirmas kartas butu doh.gif O mokejau tai 19 svaru su pristatymu.Bet pati siuo metu Anglijoj bunu blush2.gif Tai kazkur apie 84 litai gaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smint @ 2008 07 06, 00:12)
Ir as nerandu doh.gif Pasimeciau visai doh.gif Dabar laukiu daleles,beige,daleles mythic,ir minetiurines dezutes gold.Nu zodziu pasiziuresim,kas cia bus,bet as dar anu nebandzius,noriu jau situ presuotu doh.gif bbg23 nu negundyk lotuliukas.gif

geras dalykas, ko negundyti:)
siaip girdejau, kad rekomenduojama tureti presuotus ir rutulinius meteoritus:)
bent as taip girdejau:) bet man kazkaip labai jau patinka presuoti.. ir svarbiausia reikia tepti ant pudrytes, tada labai graziai veidas atrodo, kaip kokios zvaigzdes:)
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2008 07 06, 21:29)
geras dalykas, ko negundyti:)
siaip girdejau, kad rekomenduojama tureti presuotus ir rutulinius meteoritus:)
bent as taip girdejau:) bet man kazkaip labai jau patinka presuoti.. ir svarbiausia reikia tepti ant pudrytes, tada labai graziai veidas atrodo, kaip kokios zvaigzdes:)

uhu happy.gif turiu Avene firmos kompaktinę pudrą- maskuoja labai gerai, bet jau taip velniškai nenaturaliai atrodo tai siaubas. išmesti gailėjausi, o naudoti neįmanoma. dabar derinu kartu su rutuliniais meteoritais (konkrečiai beige chik), kurie atgaivina odos spalvą ir kompaktinės sluoksnį gražiai sulygina. dabar rimtesniuose išėjimuose į žmones savim labiau pasitikiu, nes atrodau tikrai labai neblogai thumbup.gif
(maniškė veido oda tikriausiai turi visus įmanomus tūkumus, ko pasekoje įsitaisiau rimtą kompleksą).
Atsakyti
QUOTE(smint @ 2008 07 06, 15:18)
Tai nieko tokio,aciu kad tokiu zemisku minciu man pametei mirksiukas.gif nes jau buvau prisisvaigus,tai dabar tik idomu ar toj dezutei kas nors bus lotuliukas.gif Ir dar,nenustebciau,kad galiu isvis negauti.Nors pinigeliai jau nuskaiciuoti,bet gali ju nebuti pas juos. doh.gif Ne pirmas kartas butu doh.gif O mokejau tai 19 svaru su pristatymu.Bet pati siuo metu Anglijoj bunu blush2.gif Tai kazkur apie 84 litai gaunasi mirksiukas.gif

Galiu tave nuraminti kad gausi normalaus dydzio dezute pilna meteoritu bigsmile.gif as gyvenu uk ir ce visur sale tai pati juos pardei maciau uz £15 ce viska nukainuoja pagal sezona kadangi jie praejusios ziemos... mirksiukas.gif
Atsakyti
Na stai,atkeliavo mano Gold meteorai wub.gif Dezute normali, pilna mazuciu grazuciu meteorituku wub.gif
Atsakyti