Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 7

Labas mergaites:)

Sian frankfurte nusipirkau presuotus meteorites, 03 numery, kainavo 45.50 euru.. Tuo tarpu senieji meteoritai kainuoja 35.50.
Noriu pasakyti, kad nerealus dalykas!:]
palyginus su pirmaisiais, tai sitie ne tiap blizga, bet priduoda veidui labai grazu spindesy:)

Nerealaii graziai oda atrodo!
Papildyta:
QUOTE(Olivia* @ 2008 07 04, 13:01)
Isbandziau presuotus,grazu ziuret brunette.gif nera ko cia lygint su rutuliukais-Beige Lumineux daug geriau! thumbup.gif

As irig isigijau beige lumineux:)
nu super spalva!
nors as rutuliuku nebandzius, bet mano teta turi ir as pas ja isbandziau.. tai man didelio ispudzio nepaliko. tiesiog blizga ir tarkim dieniniam makiazhui nelabai tinka:) bet vat sitie presuoti naujieji tai LEDAS:)
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2008 07 05, 19:45)
Labas mergaites:)

Sian frankfurte nusipirkau presuotus meteorites, 03 numery, kainavo 45.50 euru.. Tuo tarpu senieji meteoritai kainuoja 35.50.
Noriu pasakyti, kad nerealus dalykas!:]
palyginus su pirmaisiais, tai sitie ne tiap blizga, bet priduoda veidui labai grazu spindesy:)

Nerealaii graziai oda atrodo!
Papildyta:
As irig isigijau beige lumineux:)
nu super spalva!
nors as rutuliuku nebandzius, bet mano teta turi ir as pas ja isbandziau.. tai man didelio ispudzio nepaliko. tiesiog blizga ir tarkim dieniniam makiazhui nelabai tinka:) bet vat sitie presuoti naujieji tai LEDAS:)

100% pritariu! drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
ir kaip po tokio aprašymo jų gali nenorėt doh.gif

kiek jie kainuoja? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 05 liepos 2008 - 19:07
QUOTE(Vitulka @ 2008 07 05, 20:06)
ir kaip po tokio aprašymo jų gali nenorėt doh.gif

kiek jie kainuoja?  ax.gif
drinks_cheers.gif
as ir labai noriu, o kainuoja tai 189 kristutej doh.gif
Atsakyti
189 su centais.Gedimino pr. Kristianoj as prigriebiau paskutine dezute Beige smile.gif
Atsakyti
kaip branguuuu dry.gif

ebejuj nežiūrėjot nei viena? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smint @ 2008 06 30, 00:06)
Kol perskaiciau visas temas apie meteorus,tai susimaisiau kuriu noriu doh.gif Siaip tai megstu,kai veidas pas mane yra ideges.Jei nevaikstau i soliariuma,tai naudoju savaiminio idegimo priemones.Dabar ruosiuosi pirkti EZ.Beskaitydama is pradziu labai susiviliojau beigemeteorais,bet veliau paskaiciau,kad blizgiuku ten yra kazkokiu nemazu ir kai kurios mergytes atitinkamus rutuliukus isima.Tai kazkaip jau nenoriu.Dabar susidomejaubeige luminuex .Nu net nezinau doh.gif Visai pasimeciau doh.gif Noriu,kad veidas ne blizdetu,o svytetu.Gal patarsit  blush2.gif Ir dar norejau paklausti apie specealu meteoru sepeteli(maciau foto internete,tai toks grazus).Ar geras jis,ar kitoki geriau isigyti?As tuos meteorus jau naktim sapnuoti pradejau doh.gif

SMint, rekomenduoju presuota beige lumineux:)

Papildyta:
MERGAITES,
darbas mano skraidantis, a sgaliu nupirkti oro uostu duty free.. kainuos vat mazdaug 46 eurus:)
jeigu noresit, del jusu pasistengsiu, nes nerealus dalykas:)
Atsakyti
siaip ziuriu, kad per amazon pigiau:)
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2008 07 05, 23:51)
siaip ziuriu, kad per amazon pigiau:)

neradau aš jų ten schmoll.gif
o tų kitų nebandėt nei viena? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 07 05, 23:00)
neradau aš jų ten  schmoll.gif
o  tų kitų nebandėt nei viena?  ax.gif

Ir as nerandu doh.gif Pasimeciau visai doh.gif Dabar laukiu daleles,beige,daleles mythic,ir minetiurines dezutes gold.Nu zodziu pasiziuresim,kas cia bus,bet as dar anu nebandzius,noriu jau situ presuotu doh.gif bbg23 nu negundyk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smint @ 2008 07 06, 00:12)
minetiurines dezutes gold

O kaip atrodo minetiurine dezute?
Atsakyti
ebay yra presuotu beige as jau irgi juos nusiziurejau smile.gif
Atsakyti