Merginos, skubiai reikia pagalbos, noriu užsisakyti iš Oriflame bronzinius perlus, dabar yra nuolaida, duoda dar ir šepetėlį, bet nzn, kokią spalvą imt.. Kažkada turėjau, labai patiko, bet nepamenu spalvos Bėda ta, kad mano oda ir taip linkus raudonuoti, ar imti rausvesnius perlus, ar labiau į rudumą?... Labai labai lauksiu
QUOTE(mamucis @ 2008 07 01, 14:27)
Gundausi pirkt Mythic meteoritus. kas turit juos ir naudojat, ar jie maziau blizga nei Beige chic? Kuo skiriasi vienu ir kitu efektas???
paskaičius temą sužinosi daugiau
Man tiek mithyc ,tiek beige blizga vienodai ir efektas panasus, tik tiek ,kad beige siek tiek tamsesni.Dar pastebėjau kad meteorai graziai ziurisi tik ant lygios odos, isgaunamas toks "lėlytės" veido odos efektas. Jei oda turi trukumu ,nelygumai ir pan. atrodo lyg butu pasipudruota paprasciausia blizgia pudra.
QUOTE(VAIDILUTE~ @ 2008 07 02, 19:41)
Man tiek mithyc ,tiek beige blizga vienodai ir efektas panasus, tik tiek ,kad beige siek tiek tamsesni.Dar pastebėjau kad meteorai graziai ziurisi tik ant lygios odos, isgaunamas toks "lėlytės" veido odos efektas. Jei oda turi trukumu ,nelygumai ir pan. atrodo lyg butu pasipudruota paprasciausia blizgia pudra.
Nesutinku
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 07 02, 21:04)
Nesutinku
Nugis nugis prašom plačiau, su kuria dalim nesutinki, ar dėl blizgesio ar dėl to kad ant nelygaus veido nekaip atrodo
QUOTE(Ferrari @ 2008 07 02, 21:19)
Nugis nugis prašom plačiau, su kuria dalim nesutinki, ar dėl blizgesio ar dėl to kad ant nelygaus veido nekaip atrodo
Visu pirma, nesutinku, kad tiek mythic, tiek beige efektas panasus. Asmeniskai man - mythic daug labiau skaistina Del nelygios odos - drauge naudoja su neidealia oda - ziurisi puikiai, tikrai ne kaip su paprasciausia pudra
O ka tu manai, Ferrari?
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 07 02, 21:41)
Visu pirma, nesutinku, kad tiek mythic, tiek beige efektas panasus. Asmeniskai man - mythic daug labiau skaistina Del nelygios odos - drauge naudoja su neidealia oda - ziurisi puikiai, tikrai ne kaip su paprasciausia pudra
Pritariu "Mythic" ir "beige" tikrai efektas skiriasi - man (sviesiaodei) 'mythic' neduodavo spalvytes, kazkiek paskaistino, bet nesusigyvenau su jais, o 'beige' parusvino. Ir oda pas mane nera vientisos spalvytes, nera ideali, bet tikrai pakanka vien meteoritu ant kremo uzteptu.
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 07 02, 21:41)
O ka tu manai, Ferrari?
O ka tu manai, Ferrari?
Pati mythic neturiu, tai negaliu palyginti, bet pagal tai kiek skaičiau atsiliepimų tai sutinku, kad mythic turėtų būti labiau skaistinantys. Manau tai gali būti dėl to, kad jie turi daugiau blizgučių, tik jie yra gerokai smulkesni. O taip pat dėl rutuliukų spalvų. Jei palygintume, pamatytume, kad mythic turi daugiau spalvų kurios suteikia švytėjimą
iš Kristianos puslapio:
rožinė spalva suteikia odai sveiką atspalvį, žalia - sumažina raudonį, rausvai violetinė - puikiai atspindi šviesą, balta - išryškina odos tonusą, auksinė ir kriaušės spalva - suteikia švytėjimo.
Va apie Gold Templation, tai galiu pasakyti, kad šiems, matyt nėra lygių, švytėjimo per akis. Kasdienai sakyčiau visai netinkami, nors Apvalutė mano kitaip, ir naudoja juos kasdien
Dėl to kaip jie atrodo ant odos, turinčios spuogelių negaliu pasakyti, bet manau kad bet kokius odos trūkumus galima pamaskuoti kremine pudra ir kitomis maskavimo priemonėmis ir tuomet tepti meteoritus, nes pastarieji maskuoja labai minimaliai nedideles dėmeles.
Porą temų kalbėjom apie tai sausina jie ar nesausina, po to kilo ginčai maskuoja ar nemaskuoja, o dabar matau sprendžiama dilema ar tinka jie odai su trūkumais ar ne.
Išėjo visas traktatas apie meteoritus
Aciu Ferrari uz savo nuomone.Tik kaip speti?Sitie meteorai tikrai aprasyti is visu pusiu.Kol perskaiciau tiek temu,kad spalva isirinkciau,bac ir naujiena-presuoti meteorai,apie kuriuos irgi geri atsiliepimai .Ir vel pasimeciau,nezinau kokius pirkti.Isvadas padariau tokias,kad kol pats nepabandysi,tai ir nezinosi .Bandysiu pirmam kartui nepresuotus
QUOTE(smint @ 2008 07 03, 01:32)
Aciu Ferrari uz savo nuomone.Tik kaip speti?Sitie meteorai tikrai aprasyti is visu pusiu.Kol perskaiciau tiek temu,kad spalva isirinkciau,bac ir naujiena-presuoti meteorai,apie kuriuos irgi geri atsiliepimai .Ir vel pasimeciau,nezinau kokius pirkti.Isvadas padariau tokias,kad kol pats nepabandysi,tai ir nezinosi .Bandysiu pirmam kartui nepresuotus
ESLAUDA turi ir presuotus ir nepresuotus, manau gali pasakyti ar verta tuos presuotus pirkti.
Jei ta rekia patogumo, tai taip, presuoti geriau, o kitu atveju už tą kainą aš geriau nusipirkčiau dvi ar tris spalvas po pusė indelio
Nu bet čia tik mano tokia nuomonė