Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 7

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2008 06 21, 13:55)
Isigijau ir as tuos meteoritus, bandysiu naudot  biggrin.gif
Tik dabar galvoju, kad ir kitu spalvyciu noriu, tai gal butu norinciu apsikeisti trecdaliu baige chick i kokia kita spalva  ax.gif

Ar noretum savuosius beige pakeisti i Mythic? bigsmile.gif As kaip tik noreciau savuosius mytic sumaisyt su kita spalvyte, nes vasarai manau geriau tiktu 4u.gif Kiek rutuliuku tam trecdalyje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(innuendo @ 2008 06 21, 21:44)
Aj, nusipirkau presuotą beige lumineux biggrin.gif (prastovėjau gal penkiolika minučių). Eisiu dabar išbandyt, parduotuvėje atrodė labai neblogai ax.gif .

Na ir kokie įspūdžiai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingeliukė @ 2008 06 22, 07:21)
Na ir kokie įspūdžiai?  bigsmile.gif

Be komentarų- tiesiog super wub.gif . Labai gražiai pasidengia. Nesigailiu bigsmile.gif .
Atsakyti
Pastebėjau kad mano beige neveinodai pasidengia ant kremo doh.gif ir paskui kažkaip dėmėm nueina, lieka balti plėmai, nesupratau unsure.gif
taigi pradėjau tepliotis be kremo ir thumbup.gif viskas
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2008 06 29, 20:08)
Pastebėjau kad mano beige neveinodai pasidengia ant kremo  doh.gif ir paskui kažkaip dėmėm nueina, lieka balti plėmai, nesupratau  unsure.gif
taigi pradėjau tepliotis be kremo ir  thumbup.gif  viskas

Tai matyt jums kremas netinka, ko gero per riebus g.gif arba nevisai susigeria. Aš tai ant kreminės-kompaktinės tepu tai man puikiai dengias.

Nors tiesą sakant kai nusipirkau Mythic, Beige nustūmiau į antrą vietą, kažko labiau man limpa ax.gif
Atsakyti
kas nori 1/3 Mythic? 40lt
Atsakyti
Kol perskaiciau visas temas apie meteorus,tai susimaisiau kuriu noriu doh.gif Siaip tai megstu,kai veidas pas mane yra ideges.Jei nevaikstau i soliariuma,tai naudoju savaiminio idegimo priemones.Dabar ruosiuosi pirkti EZ.Beskaitydama is pradziu labai susiviliojau beigemeteorais,bet veliau paskaiciau,kad blizgiuku ten yra kazkokiu nemazu ir kai kurios mergytes atitinkamus rutuliukus isima.Tai kazkaip jau nenoriu.Dabar susidomejaubeige luminuex .Nu net nezinau doh.gif Visai pasimeciau doh.gif Noriu,kad veidas ne blizdetu,o svytetu.Gal patarsit blush2.gif Ir dar norejau paklausti apie specealu meteoru sepeteli(maciau foto internete,tai toks grazus).Ar geras jis,ar kitoki geriau isigyti?As tuos meteorus jau naktim sapnuoti pradejau doh.gif
Atsakyti
nežinau, nematau aš ten jokių didelių blizgučių lens.gif
Atsakyti
Kai tepuosi TBS kanapių kremu, pas mane viskas ką užtepu ant veido, kad ir po valandos, kai pasitepu kremą, nueina dėmėm ir "nusirutuliuoja", tad kai žinau kad ką nors terliosiu ant veido - tepuosi Eucerin kremu.
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 06 30, 08:42)
nežinau, nematau aš ten jokių didelių blizgučių lens.gif

Aš tai matau ax.gif na matyt kiekviena savaip supranta tą blizgėjimą-švytėjimą ir tiek mirksiukas.gif

QUOTE(Kašariukė @ 2008 06 30, 10:01)
Kai tepuosi TBS kanapių kremu, pas mane viskas ką užtepu ant veido, kad ir po valandos, kai pasitepu kremą, nueina dėmėm ir "nusirutuliuoja", tad kai žinau kad ką nors terliosiu ant veido - tepuosi Eucerin kremu.

Nes tas kremas stipriai maitinantis ir matomai nespėja susigert g.gif aš rytais prieš dažydamasi tai visad lengvus kremukus naudoju, arba tik emulsiją, pvz. lancome aqua fusion, tada puikiausiai dengiasi bet kas, net bazės nebetepu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2008 06 08, 19:39)
na ir as pagaliau isigijau beige chic, negaliu atsidziaugti 4u.gif tik reikia nusipirkti gera sepeteli nes maniskis tikrai nieko vertas tongue.gif gundausi tbs grazuoliu g.gif

QUOTE(Kristepala @ 2008 06 12, 22:23)
Ir as pagaliau isigyjau Beige Chic meteoritus wub.gif , bet juos dazausi su Erderos sepeteliu, jis labai minkstas, bet dengiasi graziai.
O tas TBS sepetelis minstas ar kietas? Ir ar yra skirtumas su kokiu sepeteliu dazotes? blush2.gif

TBS labai minkstutis. Turiu ir ji, ir Erdesos, tai galiu pasakyt, kad Erdesos kazkaip daugiau pudros "uzgriebia", bet TBS gerokai svelnesnis, juo maloniau teptis. Aisku, Erdesos gerokai pigesnis...

QUOTE(smint @ 2008 06 29, 23:06)
Kol perskaiciau visas temas apie meteorus,tai susimaisiau kuriu noriu doh.gif Siaip tai megstu,kai veidas pas mane yra ideges.Jei nevaikstau i soliariuma,tai naudoju savaiminio idegimo priemones.Dabar ruosiuosi pirkti EZ.Beskaitydama is pradziu labai susiviliojau beigemeteorais,bet veliau paskaiciau,kad blizgiuku ten yra kazkokiu nemazu ir kai kurios mergytes atitinkamus rutuliukus isima.Tai kazkaip jau nenoriu.Dabar susidomejaubeige luminuex .Nu net nezinau doh.gif Visai pasimeciau doh.gif Noriu,kad veidas ne blizdetu,o svytetu.Gal patarsit  blush2.gif Ir dar norejau paklausti apie specealu meteoru sepeteli(maciau foto internete,tai toks grazus).Ar geras jis,ar kitoki geriau isigyti?As tuos meteorus jau naktim sapnuoti pradejau doh.gif

As naudoju Beige Chic. Mano oda misri ir su kokia pudra bepudruociau, po valandos jau nosis blizgedavo.Dabar atradau Beige meteoritus ir su jais ryte pasipudruoju ir blizgesys islenda tikjai i dienos pabaiga. Tos blizgios daleles labai smulkios, jos daugiau skaistina, nei blizgina. Man tikrai labai super thumbup.gif

Tiesa, labai jau prisiskaiciau, kad visoms ziauriai patinka Mythic, tai sakiau gal nusipirksiu juos.

Cia kaip toj reklamoj-karta paragaves...Tai vat, karta pabandziau ir visos pudros padetos i sali bigsmile.gif
Atsakyti
Pirkciau Beige Chic puse,arba 1/3 meteoru su dezute blush2.gif Rasykit i az.
Atsakyti