QUOTE(mecia @ 2008 06 08, 19:39)
na ir as pagaliau isigijau beige chic, negaliu atsidziaugti
tik reikia nusipirkti gera sepeteli nes maniskis tikrai nieko vertas
gundausi tbs grazuoliu
QUOTE(Kristepala @ 2008 06 12, 22:23)
Ir as pagaliau isigyjau Beige Chic meteoritus
, bet juos dazausi su Erderos sepeteliu, jis labai minkstas, bet dengiasi graziai.
O tas TBS sepetelis minstas ar kietas? Ir ar yra skirtumas su kokiu sepeteliu dazotes?
TBS labai minkstutis. Turiu ir ji, ir Erdesos, tai galiu pasakyt, kad Erdesos kazkaip daugiau pudros "uzgriebia", bet TBS gerokai svelnesnis, juo maloniau teptis. Aisku, Erdesos gerokai pigesnis...
QUOTE(smint @ 2008 06 29, 23:06)
Kol perskaiciau visas temas apie meteorus,tai susimaisiau kuriu noriu
Siaip tai megstu,kai veidas pas mane yra ideges.Jei nevaikstau i soliariuma,tai naudoju savaiminio idegimo priemones.Dabar ruosiuosi pirkti EZ.Beskaitydama is pradziu labai susiviliojau
beigemeteorais,bet veliau paskaiciau,kad blizgiuku ten yra kazkokiu nemazu ir kai kurios mergytes atitinkamus rutuliukus isima.Tai kazkaip jau nenoriu.Dabar susidomejau
beige luminuex .Nu net nezinau
Visai pasimeciau
Noriu,kad veidas ne blizdetu,o svytetu.Gal patarsit
Ir dar norejau paklausti apie specealu meteoru sepeteli(maciau foto internete,tai toks grazus).Ar geras jis,ar kitoki geriau isigyti?As tuos meteorus jau naktim sapnuoti pradejau
As naudoju Beige Chic. Mano oda misri ir su kokia pudra bepudruociau, po valandos jau nosis blizgedavo.Dabar atradau Beige meteoritus ir su jais ryte pasipudruoju ir blizgesys islenda tikjai i dienos pabaiga. Tos blizgios daleles labai smulkios, jos daugiau skaistina, nei blizgina. Man tikrai labai super
Tiesa, labai jau prisiskaiciau, kad visoms ziauriai patinka Mythic, tai sakiau gal nusipirksiu juos.
Cia kaip toj reklamoj-karta paragaves...Tai vat, karta pabandziau ir visos pudros padetos i sali