Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 7

QUOTE(egluziukas @ 2008 06 18, 21:49)
Gal delto dideja, kad naujiena g.gif

Tai jie yra vasaros limituoti, todel ir brangesni.

QUOTE(Sirmina @ 2008 06 18, 22:13)
ziurejau ir as tuos meteoritus...mano nuomone neverti 189 Lt. !

As tai gundziausi kol tik paveiksliukyje buvo, o kai parduotuvej atsirado, tai kazkaip nebetraukia. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 06 18, 22:21)
As tai gundziausi kol tik paveiksliukyje buvo, o kai parduotuvej atsirado, tai kazkaip nebetraukia.  ax.gif

Man irgi panasiai buvo. Prisiskaiciau cia apie tuos meteoritus... zadejau uz dovanu kupona Kristianoj juos nusipirkti. Pasiziurejau, pabandziau ir nusivyliau. Galiausiai nusipirkau Dior Shimmer Powder Amber Diamond. Ir nesigailiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 06 18, 22:21)
As tai gundziausi kol tik paveiksliukyje buvo, o kai parduotuvej atsirado, tai kazkaip nebetraukia.  ax.gif

Mane tai tarukia, kadangi is viso jokiu meteoritu buvau nebandzius, tai man jie tikrai patinka rolleyes.gif
Atsakyti
O man kazkaip idomu pasidare kaip cia dar situ nieks nekomentuoja, ar cia as pramiegojau blink.gif Nusipirkau, tai jau visa laiminga ilindau cia, pasiziuret ka kitos mergaites sako, o gi nieko nerandu verysad.gif Deja jie cia kazkaip negraziai atrodo sitoj nuotraukoj, nes realiai tai zymiai graziau atrodo 4u.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Anastasia1212 @ 2008 06 19, 22:49)
O man kazkaip idomu pasidare kaip cia dar situ nieks nekomentuoja, ar cia as pramiegojau blink.gif  Nusipirkau, tai jau visa laiminga ilindau cia, pasiziuret ka kitos mergaites sako, o gi nieko nerandu verysad.gif  Deja jie cia kazkaip negraziai atrodo sitoj nuotraukoj, nes realiai tai zymiai graziau atrodo  4u.gif
user posted image

Koki efekta jie duoda ir kiek kainuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2008 06 20, 08:17)
Koki efekta jie duoda ir kiek kainuoja g.gif

Del efekto tai pasakysiu taip, vienoj dezutej daug efektu biggrin.gif Cia gaila sita nuotrauka ne kokia, bet mergaites bronzantu temoje maciau turi tinkama nuotraukyte. Sitie rutuliukai yra skirtingu dydziu. Siaip pagrindine paskirtis yra bronzantas, bet man visai lengvai iseina pasimodeliuoti su juo, nes pamakalavus tik i ta vieta kur yra mazesni bronziniai rutuliukai, gaunasi kaip bronzantas, o pamakalavus ant dideliu rutuliuku duodamas tik blizgesys. Tik nepatiks tom, kas nemegsta blizgejimo, nes jie blizgus blush2.gif O mokejau parduotuvej 40 svaru, nezinau kiek Lietuvoj g.gif
Atsakyti
Isigijau limituoto leidimo GUERLAIN Meteorites Gold temptation ir beige po puse porcijos, tai labai patinka efektas juos abu sumaisius thumbup.gif , o vieni beige- ar vieni gold nepatiko, nes nemaciau to, ka norejau matyti g.gif . sumaisius rutuliukus labai patenkinta ju suteikiamu spindesiu wub.gif .Naudoju tik isskirtinem progoms, nes diena nemegstu blizgaus veido. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija22: 21 birželio 2008 - 10:52
Isigijau ir as tuos meteoritus, bandysiu naudot biggrin.gif
Tik dabar galvoju, kad ir kitu spalvyciu noriu, tai gal butu norinciu apsikeisti trecdaliu baige chick i kokia kita spalva ax.gif
Atsakyti
Tai beige chic labiau blizgūs nei mythic? Galvoju gimtadienio proga nusipirkt kuriuos nors ax.gif, bet labai blizgių nesinori.
Atsakyti
QUOTE(innuendo @ 2008 06 21, 15:38)
Tai beige chic labiau blizgūs nei mythic? Galvoju gimtadienio proga nusipirkt kuriuos nors ax.gif, bet labai blizgių nesinori.

beige blizgučiai stambesni ax.gif

bet aš abiem labai patenkinta, jau nebeįsivaizduoju nei dienos be jų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(innuendo @ 2008 06 21, 14:38)

Beige labiau blizga, man Mythic fainesni šiaip, nes jie ne tiek bizga, kiek švyti, na nemoku paaiškint g.gif na jei rinktis vienus tai rinkčiausi Mythic thumbup.gif

P.S. Beige irgi laaabai faini wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aj, nusipirkau presuotą beige lumineux biggrin.gif (prastovėjau gal penkiolika minučių). Eisiu dabar išbandyt, parduotuvėje atrodė labai neblogai ax.gif .
Atsakyti