QUOTE(Kašariukė @ 2008 05 27, 06:37)
Nu va, po truputį einam į priekį: ant krempudros užsipudravus biškį geriau atrodo, bet viena
tikrai taip, pirmuosius kartus as irgi bandziau ant plikos odos, uztai man jie labai nepatiko
jei tiesiai ant odos, be krempudros, man irgi negražiai, todėl aš taip nebedarau
Gal kas jau turit naujuosius presuotus meteoritus?
QUOTE(^^liutuke @ 2008 05 27, 10:56)
anoj temoj buvo bandžiusių
Ačiū už naujus namučius
na ką išėmiau šiendien iš Beige tuos baltus rutuliukus (kad tų didžiausių blizgių nebūtų) ir tikrai geriau , bet man vistiek atrodo, kad tų didelių blizgių dar yra.
reiks pabandyti tuos auksinius kitą kartą išimti, nors gali būti, kag tie visi burbuliukai yra su didesniai blizgiais
Kašariuke: po truputį ir viskas gausis
na ką išėmiau šiendien iš Beige tuos baltus rutuliukus (kad tų didžiausių blizgių nebūtų) ir tikrai geriau , bet man vistiek atrodo, kad tų didelių blizgių dar yra.
reiks pabandyti tuos auksinius kitą kartą išimti, nors gali būti, kag tie visi burbuliukai yra su didesniai blizgiais
Kašariuke: po truputį ir viskas gausis
QUOTE(skaistukas @ 2008 05 27, 11:21)
Ačiū už naujus namučius
O man tai patinka blizgučiai
Aš sudėjau Beige su Mythic, bet taip neskaičiuojant subėriau po ketvirtadali.
Vat Gold tai jau tikrai nekasdienai, o tas mano derinukas man normaliai dėl blizgučių
Dar kada pamėginsiu užsiterlioti ant bronziato
QUOTE(^^liutuke @ 2008 05 27, 10:56)
Teko pabandyti Kristianoj, tai ką žinau jei 200Lt išleisčiau tokiam daiktui, tai turbūt dar ilgai keikčiausi. Visų pirma man atrodo presuoti greitai baigtųsi, nes braukti reikia nežinau kiek kartų, kad kas nors pasimatytų ant veido, o kadangi buvau parduotuvėj, tai negalėjau labai ten braukyti, o iš tiek kiek perbraukiau (3kartus), jokio efekto ant veido nepamačiau, manau yra ir geresnių priemonių suteikiančių tokį efektą ir žymiai greičiau. Tai va tokia mano nuomonė
QUOTE(Kašariukė @ 2008 05 27, 10:24)
O man tai patinka blizgučiai
Vat Gold tai jau tikrai nekasdienai, o tas mano derinukas man normaliai dėl blizgučių
Man irgi patinka blizgučiai , bet Beige yra ir smulkūs ir tokie nesmūlkūs, tai va ir nežinau kokios spalvos rutuliukai duoda tuos didesnius blizgius
bet Gol tie blizgučiai tokie smulkūs ir man jie kaškaip netaip akį rėžia, nei tie iš Beige
O Beige su Mythik kaip gavosi kokia spalvytė?
Mergaitės o ar bandėl meteoritus tept ant BE , ar čia jau nesamonė gausis?
Nes kaip tik laukiu BE ir galvoju dabar ar galima bus ar ne? Ar čia jau bus sviestas sviestuotas?