Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijus,kad šventė

QUOTE(vyšniux @ 2008 06 12, 09:07)
mirksiukas.gif
Ant savo saldainiu maiselio nuejus radau ju internetinio pusl.adresa tai zvilgtelk kur Vilniuj ju ieskoti  smile.gif
http://www.saldusmaj...K...ktai&type=s

oi kaip tau ačiū aciuks.gif (nes aš ir pagalvojau, kad lyg Vilniuj Akropoly tokios pardės nesu mačiusi wink.gif ).
Aš tuoj atsiklausiu autorės leidimo ir jei jį gausiu, pasidemonstruosiu, ką jau esu (su pagalba) padariusi savo mažiaus šventei (tiesa, kol kas tik popierinis variantas, kai turėsiu viską pilnai, lėksiu spausdint ir pokuoti) ax.gif Tik kad va bėda, su laikraštuku mane ištiko gili kūrybinė krizė, niekaip nebeišbaigiu tų kelių puslapėlių doh.gif
Papildyta:
QUOTE(almara @ 2008 06 12, 09:20)
Dar niekur nebuvo pamineta tokia ideja rolleyes.gif sugalvojau aprangos koda(kadangi svesim gamtoi tai mums paprasciau)viskas kas susije su vaikyste kudikyste,sveciam si mintis patiko iskarto pradejo mastyt kur kokiu kaspinu pirkt ar koki seilinuka didesni gaut mirksiukas.gif

super idėja thumbup.gif , turėtų būti linksma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2008 06 12, 10:20)
man dabar kilo mintis o idomu ant ju galima butu su kokiu flamasteriu uzrasyt  ka nors ir ar pakeltu jie koki maza popieriuka su uzrasytais linkejimais bent jau 1 zodzio g.gif

Tikrai galima smile.gif ,nes pati domejaus biggrin.gif tik labai atsariai kad nepazeistum ju plono popieriaus mirksiukas.gif ,nes pazeisti jie zinau jie nebepakyla verysad.gif .Mes ir flomasteriu rasysim 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Bahama mama @ 2008 06 12, 10:25)
Tik kad va bėda, su laikraštuku mane ištiko gili kūrybinė krizė, niekaip nebeišbaigiu tų kelių puslapėlių  doh.gif

Turiu dar neistrynus kelis laikrastuku pvz,.kai savaji meistravau,rasyk meilo adresa atsiusiu gal minciu penas vel ateis biggrin.gif
Papildyta:
Beja mergytes jei netycia,kuri uzmatytumet kur tikru soskiu,kurios uzsimautu ant butelio duokit zinoti!!!!!Busiu simta metu dekinga flirt.gif [/COLOR]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšniux: 12 birželio 2008 - 09:38
na svarbiausia kad lietaus nebutu vis stebiu inte .o jus kuo juos uzdegsit ar pirkot man pasiule nusipirkt toki kaip lazdele atseit sake su degtukais labai sunku uzdegt nes ilgai reikia sildit ten ta paraka ar kas ten
o del soskiu tai nezynau gal kokiose vet.vaistinese galetu but g.gif seip as irgi noreciau bet blogiausiu atveju pasidariau etiketes anv vaik buteliuku aisku su tom butu'' prikolniau''
dar del laikrastuko savajam dariau tokia skilti kaip skelbimu daug foto ir prie ju parasiau ka nors kas su tom foto susije pvz.nuotraukoi mazius valgo kose prie jos parasiau ;;mokau valgymo gudrybiu kreiptis i...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almara: 12 birželio 2008 - 09:55
QUOTE(vyšniux @ 2008 06 12, 09:44)
Turiu dar neistrynus kelis laikrastuku pvz,.kai savaji meistravau,rasyk meilo adresa atsiusiu gal minciu penas vel ateis  biggrin.gif

ačiū tau labai, matai, aš tų pavyzdėlių irgi turiu, ir jau maždaug žinau, kokią info dėsiu į tuos puslapėlius, man tik liko viską gražiai išdėlioti, bet toks tingulys apėmė, kad baisu blush2.gif Ir vis neapsisprendžiu, ar daryti 12 psl. ar 16 (reikia, kad dalintųsi iš 4, nes spausdinsiu ant A3 formato ir lenksiu, kaip tikrą laikraštį), nesinori kokios beletristikos kišti tik dėl apimties, bet į 12 psl. irgi sunkiai išsitenku rolleyes.gif
Šiandien dar reikia užsukti į Jysk nusipirkti gražią pintinę saldainiams ir šampanui ir močiutei dovanų prijuostę, lininę staltiesę jau iš mamos nugvelbiau biggrin.gif . Liko tokie visokie smulkūs darbeliai, bet vistiek atrodo, kad visko nespėsiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bahama mama: 12 birželio 2008 - 10:31
QUOTE(Bahama mama @ 2008 06 12, 11:29)
ačiū tau labai, matai, aš tų pavyzdėlių irgi turiu, ir jau maždaug žinau, kokią info dėsiu į tuos puslapėlius, man tik liko viską gražiai išdėlioti, bet toks tingulys apėmė, kad baisu  blush2.gif Ir vis neapsisprendžiu, ar daryti 12 psl. ar 16 (reikia, kad dalintųsi iš 4, nes spausdinsiu ant A3 formato ir lenksiu, kaip tikrą laikraštį), nesinori kokios beletristikos kišti tik dėl apimties, bet į 12 psl. irgi sunkiai išsitenku  rolleyes.gif

Is savo patirties patariu,daryk 16 pusl,. mirksiukas.gif .Laikrastuku temoj esu idejus savojo nuotraukyte 16pusl,.l.graziai ziuris,ko turbut nebutu buve su 12pusl. blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes skaitineju tema nes pati ruosiuos krikstynom... ax.gif tai matau daug kas leisit i dangu tuos žibintus...mes ir galvojam juos leisti nes pasakiškai man atrodo thumbup.gif ce viena klausei ar pakele jis lapeli tikrai pakele, nes teko dalyvaut vienoje šventeje kur rasem norus ir palinkejimus ir rišom prie tu žibintu ir sėkmingai jie pakilo thumbup.gif o dėl pridegimo tai tikrai labai sunku su degtukais ar žebtuveliu...žinokit mes vargom kol pridegem unsure.gif
Atsakyti
Labutis. Kur yra pirkti tokių žibintų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KAMANĖ @ 2008 06 12, 15:25)
Labutis. Kur yra pirkti tokių žibintų? 4u.gif

as pirkau Vilniuje balionu sali ''BIGE''
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2008 06 12, 09:20)
sveikutes vakar ir as pirkau ''dangaus zibintus'' man taip pat sake kad lietui lijant juos leisti negalima ,man dabar kilo mintis o idomu ant ju galima butu su kokiu flamasteriu uzrasyt  ka nors ir ar pakeltu jie koki maza popieriuka su uzrasytais linkejimais bent jau 1 zodzio g.gif soskiciu pirkau Dukste na cia kur yra Biovela nuo vilniaus gal 20 km po 0,50 ct prikplni tokie su dideliais ziedais thumbup.gif tai as pirkau visiem sveciam pazymet  ax.gif o krikstatevius atskirsim pagal marskinelius kuriuos dariau akropoli su uzrasu.Dar niekur nebuvo pamineta tokia ideja rolleyes.gif sugalvojau aprangos koda(kadangi svesim gamtoi tai mums paprasciau)viskas kas susije su vaikyste kudikyste,sveciam si mintis patiko iskarto pradejo mastyt kur kokiu kaspinu pirkt ar koki seilinuka didesni gaut mirksiukas.gif

Maciau, kad saldaininiu soskyciu buvo pirkti Vilniuje ,Dz. Rieseje esanciame tokiame kioskelyje netoli baznycios. Lyg tais 1,5 lt kainavo.
Atsakyti
Sveikutes! smile.gif Sakykit, o kelis zibintus zadat leisti i ora? Ir kokius motyvus galvojat sakyt ar tik kaip dekoras bus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aureja25 @ 2008 06 12, 16:11)
Maciau, kad saldaininiu soskyciu buvo  pirkti Vilniuje ,Dz. Rieseje esanciame tokiame kioskelyje netoli baznycios. Lyg tais 1,5 lt kainavo.

soskyciu maciau yra bazeje prie saldainiu.Manau kiekviename mieste ju yra smile.gif
Atsakyti
na va, kaip ir žadėjau, įkeliu porą nuotraukėlių - etiketės, kurią klijuosiu ant tyrelės indelio (širšių medui) ir atviruko, kurį dovanosim krikšto tėveliams ir seneliams:

user posted image

user posted image

vėliau, kai jau būsiu viską suruošusi, supokavusi, atspausdinusi, įkelsiu ir daugiau foto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bahama mama: 12 birželio 2008 - 20:08