Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijus,kad šventė

QUOTE(Viktoriukas @ 2008 06 11, 16:43)
Dėkui wub.gif Tu būsi mano gelbėtoja biggrin.gif O tu ir šaukštus pas ją pirkai, ar tik išdegino ji? blush2.gif

Viska pati pirkau,ji tik isdegino mirksiukas.gif .Bet tu saukstu po 2lt.kiekvienam prekybos centre yra,todel manau,kad ji pati ir galetu nupirkti g.gif
Papildyta:
Beja,labai smagu,kad gelbetoja patapau laugh.gif .Viliuos,kad savo soskes rasiu ir kazkaip su kazko pagalba cry.gif ,bet jei grisiu ir is akropolio tusciom,tai...... frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšniux @ 2008 06 11, 13:58)
Viska pati pirkau,ji tik isdegino  mirksiukas.gif .Bet tu saukstu po 2lt.kiekvienam prekybos centre yra,todel manau,kad ji pati ir galetu nupirkti  g.gif
Papildyta:
Beja,labai smagu,kad gelbetoja patapau  laugh.gif .Viliuos,kad savo soskes rasiu ir kazkaip su kazko pagalba  cry.gif ,bet jei grisiu ir is akropolio tusciom,tai...... frusty.gif

Tai va, tame ir reikalas, kad man šaukštus mama jau nupirko ax.gif Nu tada laukiu, kad ji man atrašytų ax.gif Oi, koks stresas ima, nes krikštynos jau sekmadienį doh.gif O per atstumą labai sunku viską sudėliot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktoriukas @ 2008 06 11, 17:03)
Tai va, tame ir reikalas, kad man šaukštus mama jau nupirko ax.gif Nu tada laukiu, kad ji man atrašytų ax.gif Oi, koks stresas ima, nes krikštynos jau sekmadienį doh.gif O per atstumą labai sunku viską sudėliot doh.gif

Tai viskas tvarkoj isdegins ant tavuju,o kad taip skubiai reik tai einu i az parasyt dar tel,.nr.kad greiciau susirastumet mirksiukas.gif
Atsakyti
Ka tik Maximoj bazej Aleksote ziurejau soskiu, galvojau, kad padesiu, bet ten tokiu nera... verysad.gif
Atsakyti
Jus, vysniux,tiesiog informacijos lobynas oro_buckis.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2008 06 11, 19:12)
Jus, vysniux,tiesiog informacijos lobynas  oro_buckis.gif  wub.gif

Na jau,na jau...nereikia cia manes girti blush2.gif biggrin.gif .Tiesiog pasidalinu mintim ir idejom,ka tikriausia ir Jus darysit kai visa info 'sugersit' mirksiukas.gif biggrin.gif .
Kai ruosies su uzsidegimu ir noru tai ir minciu kalnai tik relizuot kartais sunkiau rolleyes.gif
Atsakyti
Po krikstynu oficialios dalies galima pasikviesti koki personaza, kuris uzsiimtu su vaikuciais, kad jie nenuobodziautu kol teveliai ir sveciai valgys sventinius pietus ar sventine vakariene
www.personazai.lt
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2008 06 11, 12:59)
Dekui blush2.gif . Is tiesu, manau, puikiai turetu atrodyti vaikucio zvaigzdynas thumbup.gif . Sakykit, kur tokiu galima isigyti? ax.gif

vakar tokių (2 rūšių, širdelės formos ir tokių kaip čia foto) mačiau Vilniuj Europoj, kur pokuoja dovanas (ten lyg ir :Balionų šalis g.gif), 1 vnt. kaina 12 Lt 4u.gif Tik kai paklausiau pardavėjų, ar jie kiltų, jei tą dieną lytų lietus, tai negalėjo pasakyti, bet sakė, būtinai pasidomės rolleyes.gif
Mamytės, o aš noriu nupirkti tų saldaininių soskyčių, gal esat užmatę kur pirkti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bahama mama: 12 birželio 2008 - 08:39
QUOTE(Bahama mama @ 2008 06 12, 09:38)
Tik kai paklausiau pardavėjų, ar jie kiltų, jei tą dieną lytų lietus, tai negalėjo pasakyti, bet sakė, būtinai pasidomės  rolleyes.gif
Mamytės, o aš noriu nupirkti tų saldaininių soskyčių

Apie zibintus galiu atsakyti,nes pries pirkdama domejaus ax.gif .Jei lyja grybu lietutis tai sekmingai pakils,bet jei lietus smarkesnis tektu siuos grozius palikti kitai sventei verysad.gif ,nes gaubtai is itin plono ryziu popieriaus.
Teks kumstukus laikyti,kad tik musu diena nelytu biggrin.gif
O saldainiu -soskiuku yra Saldus majai (pataisiau pavadinima )parduotuvej akropoli.Yra dideliu ir mazesniu,didesni lyg virs 3lt.mazesni litas arba litas su cnt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšniux: 12 birželio 2008 - 09:05
QUOTE(vyšniux @ 2008 06 12, 08:48)
Apie zibintus galiu atsakyti,nes pries pirkdama domejaus  ax.gif .Jei lyja grybu lietutis tai sekmingai pakils,bet jei lietus smarkesnis tektu siuos grozius palikti kitai sventei  verysad.gif ,nes gaubtai is itin plono ryziu popieriaus.
Teks kumstukus laikyti,kad tik musu diena nelytu  biggrin.gif
O saldainiu -soskiuku yra Saldziosios magijos(lyg taip vadinas  blush2.gif )parduotuvej akropoli.Yra dideliu ir mazesniu,didesni lyg virs 3lt.mazesni litas arba litas su cnt. mirksiukas.gif

ačiū tau labai už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2008 06 12, 09:56)
ačiū tau labai už info  4u.gif

mirksiukas.gif
Ant savo saldainiu maiselio nuejus radau ju internetinio pusl.adresa tai zvilgtelk kur Vilniuj ju ieskoti smile.gif
http://www.saldusmaj...K...ktai&type=s
Atsakyti
sveikutes vakar ir as pirkau ''dangaus zibintus'' man taip pat sake kad lietui lijant juos leisti negalima ,man dabar kilo mintis o idomu ant ju galima butu su kokiu flamasteriu uzrasyt ka nors ir ar pakeltu jie koki maza popieriuka su uzrasytais linkejimais bent jau 1 zodzio g.gif soskiciu pirkau Dukste na cia kur yra Biovela nuo vilniaus gal 20 km po 0,50 ct prikplni tokie su dideliais ziedais thumbup.gif tai as pirkau visiem sveciam pazymet ax.gif o krikstatevius atskirsim pagal marskinelius kuriuos dariau akropoli su uzrasu.Dar niekur nebuvo pamineta tokia ideja rolleyes.gif sugalvojau aprangos koda(kadangi svesim gamtoi tai mums paprasciau)viskas kas susije su vaikyste kudikyste,sveciam si mintis patiko iskarto pradejo mastyt kur kokiu kaspinu pirkt ar koki seilinuka didesni gaut mirksiukas.gif
Atsakyti