Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijus,kad šventė

QUOTE(Daisiuke @ 2008 12 13, 20:55)
kai praies svente surasysiu visa istorija su foto reportazu smile.gif

Lauksim mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, na mues planuojam krikstynas tik geguzes-birzelio men, bet ideju pradedu ieskoti dabar ax.gif Pradejau sia tema skaityti, bet kol kas neuztikau kas mane sudomintu, isskyrus vaikucio kosyte biggrin.gif
Papildyta:
ziuriu blondinas visas temas terorizuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2008 12 13, 21:55)
hmz, tai kad ir grandinele seneliai dovanos sake  doh.gif vat ir beda..bet jau siandien sauksteli nupirkau pasidbruota labai grazu...siaip visko pripriaku garzaus.. wub.gif ruosiu dabar viska..kai praies svente surasysiu visa istorija su foto reportazu smile.gif

lauksim is jusu ziniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Zavinga1* @ 2008 12 29, 22:24)
lauksim is jusu ziniu mirksiukas.gif

na va..krikstynos praejo..viskas buvo super smile.gif jokiu nesklandumu ax.gif visa aprasyma su foto idesiu po naujuju metu, nes nuotraukos pas sese liko, o ji isvaziavus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2008 12 30, 12:11)
na va..krikstynos praejo..viskas buvo super smile.gif jokiu nesklandumu  ax.gif  visa aprasyma su foto idesiu po naujuju metu, nes nuotraukos pas sese liko, o ji isvaziavus smile.gif

laukiam su nekantrumu smile.gif
Atsakyti
Perskaičiau temelę, niu wub.gif , bet ar kas dalyvavote dvigubose krikšynose, busim patys krikšto tėvai ir mūsų mažylę krikštys. Norėčiau, kad būtų įdomu ir linksma, bet jei daryti kiek vienam vaikeliui atskirai tai gali but nuobodu ir ištęsta.
labai laukiu patarimų
Atsakyti
sveikutes. na liepos menesi krikstysim ir mes mergaite giminaiciu smile.gif skaiciau cia daugeli temu, daug graziu ideju galima rasti smile.gif tik va idomu, gal kas turit kokiu graziu zodeliu, kuriuos galeciau pasakyti per krikstynas ax.gif koki palinkejima grazu mergaitei ax.gif buciau be galo dekinga 4u.gif
Atsakyti
Yra tokia tema - grazus zodziai apie vaikus, ar kazkas panasaus, pabandyk ten paieskoti.. Man atrodo Kertelej sielai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2009 02 22, 22:51)
sveikutes. na liepos menesi krikstysim ir mes mergaite giminaiciu  smile.gif  skaiciau cia daugeli temu, daug graziu ideju galima rasti  smile.gif  tik va idomu, gal kas turit kokiu graziu zodeliu, kuriuos galeciau pasakyti per krikstynas  ax.gif  koki palinkejima grazu mergaitei  ax.gif  buciau be galo dekinga  4u.gif

Šiaip internete yra puslapis "mintys.lt" tai ten daug visokių gražių žodžių yra įvairiausiomis temomis.
Atsakyti
QUOTE(Talalita27 @ 2009 02 23, 20:06)
Yra tokia tema - grazus zodziai apie vaikus, ar kazkas panasaus, pabandyk ten paieskoti.. Man atrodo Kertelej sielai.  ax.gif

aciu bandysiu ieskoti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(novila @ 2009 02 24, 06:13)
Šiaip internete yra puslapis "mintys.lt" tai ten daug visokių gražių žodžių yra įvairiausiomis temomis.

dekui
Atsakyti
g.gif Nežinau, gal pasikartosiu, bet lyg nemačiau dar šioje temoje J.Marcinkevičiaus žodžių:
Turėtum jaust, kad mylimas esi,
žmogau, pasaulio angele ir paukšti,
kad mylimas esi vandens ir oro,
dienos ir vakaro, nakties ir ryto,
visų viršūnių savo ir bedugnių.
Turėtum jaust, kad mylimas esi.

Daug kas daro maišelį pirmajam dantukui. Galima panaudoti tokius žodžius:
Baltas perliukas, mažas mažiukas,
Jis pats brangiausias -
Mano pirmasis dantukas!

Gal pravers ir apie nuotraukas:
Nuotraukos lyg seni geri draugai, lyg sugautos laimės akimirkos... Jų nesugrąžinsime, bet galime pasišildyti praeities spindulių šviesoje, pabūti visi kartu...

Ruošiančioms krikštynų proga nuotraukų albumą gal patiks tokie žodžiai:
Pirmoji šypsena, pirmasis žingsnelis... Trapu lyg vasaros laukais nuvilnijantis rūkas, krintanti rasa, lietaus lašelis...taip laikina, bet brangu, nes pirmą kartą...

Labai gaila, kad temelė eina į pabaigą. Labai ačiū aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif visoms mamytėms, kurios čia pasiūlė tiek dau idėjų. Tikiuosi, kad mano dukrytės krikštynos Jūsų dėka bus nepakartojamos. Sėkmės visoms! friends.gif
Atsakyti
sveikos mamytes niu va perskaiciau tema visa, man ta pasaka patiko apie raudonkepuraite bet ten tik 4 veikeljai tai visi sveciai negales zaist pas mus kazkur 20 zmoniu tai dabar galvoju kaip cia padarius ar ieskot pasakos su daug veikeju bet niekaip neateina i galva kokia pasaka ar padaryt taip kad pvz seneles butu 3, vilkai 4 kazin ar nesusipainios?
Atsakyti