Nors musu krikstynos jau irgi kada praejo, bet vis laikas nuo laiko cia ikisu savo nosi. Ir kaip visada esu nustebinta mamyciu isradingumu, o apie ievuschkos torta isvis neturiu zodziu
QUOTE(aurimk @ 2008 10 02, 21:04)
Nors musu krikstynos jau irgi kada praejo, bet vis laikas nuo laiko cia ikisu savo nosi.
Ir aš taip pat
įlendu ir aš pavėpsoti į visokiausius grožius
as ir ilendu,nes tikrai yra graziu dalyku
QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 03, 00:12)
įlendu ir aš pavėpsoti į visokiausius grožius
tai tuomet ir aš pasirodau... Va tokia pagalvėlė rankų darbo:
QUOTE(vitaliux @ 2008 10 03, 10:40)
tai tuomet ir aš pasirodau... Va tokia pagalvėlė rankų darbo:
Kaip miela
sveikos , gal kuri vilniuje zino kass raso zodzius ant samoto , nes graviruoti neimanoma nieko nesimatis ,aciu
labai saunus sumanymas su tuo tortu, tiesiog
As savo dukryte planuoju kt.pavasari ar vasaros pradzioj krikstyti, dziaugiuosi kad sia tema aptikau dabar , turesiu laiko su jusu visu pagalba ir patirtimi pasiruosti sventei
As savo dukryte planuoju kt.pavasari ar vasaros pradzioj krikstyti, dziaugiuosi kad sia tema aptikau dabar , turesiu laiko su jusu visu pagalba ir patirtimi pasiruosti sventei
Dėkui už pagyrimus mano krikštynų atributikai Stengiausi, kad būtų nuotaikinga, spalvinga ir šiokia tokia atrakcija svečiams
Jetau-koks tu fainas, blondine Nr.89 Ir tavo giminaitis blondinasNr.82-toks neblogas, nors gal jam šiek tiek trūksta teisingo humoro jausmo, nors matosi-jis stengiasi. Jūs, blondinai, per visą Supermamą šuoliuojat, nepailstat mielo žodžio kievienam ištart ar švelniai paklaust-kaip sekasi? Ir toliau taip
QUOTE(blondinas Nr.89 @ 2008 10 13, 22:36)
lankstyti tortus- tavo gyvenimo tikslas?
Jetau-koks tu fainas, blondine Nr.89 Ir tavo giminaitis blondinasNr.82-toks neblogas, nors gal jam šiek tiek trūksta teisingo humoro jausmo, nors matosi-jis stengiasi. Jūs, blondinai, per visą Supermamą šuoliuojat, nepailstat mielo žodžio kievienam ištart ar švelniai paklaust-kaip sekasi? Ir toliau taip
QUOTE(ievuschka @ 2008 10 14, 19:44)
Dėkui už pagyrimus mano krikštynų atributikai Stengiausi, kad būtų nuotaikinga, spalvinga ir šiokia tokia atrakcija svečiams
Laba vakara, brangiosios ,
pagaliau perskaičiau šia tema. Mano pagranduko krikštynos tik birželio 2d., bet jau dabar visus rausiuosi ir galvoju kaip čia viska padaryt .
Pirmos dukrytės krikštynos buvo paprastos, bažnyčia ir pietus, nes nebuvo iš ko padaryt geriau, gal ir per jauna dar buvau , antros dukrytės krikštynos buvo extra Kliniku palatoje, tai dabar musu suneliui noriu padaryt tokias krikštynas kad už visus atstotu.
Žaviuosi jumis mamytės kad surenget tokias krikštynas savo angeliukams.
Net nežinau nuo ko reiks viska pradėti bet tikiuosi su jusu pagalba bus viskas ČIKI
pagaliau perskaičiau šia tema. Mano pagranduko krikštynos tik birželio 2d., bet jau dabar visus rausiuosi ir galvoju kaip čia viska padaryt .
Pirmos dukrytės krikštynos buvo paprastos, bažnyčia ir pietus, nes nebuvo iš ko padaryt geriau, gal ir per jauna dar buvau , antros dukrytės krikštynos buvo extra Kliniku palatoje, tai dabar musu suneliui noriu padaryt tokias krikštynas kad už visus atstotu.
Žaviuosi jumis mamytės kad surenget tokias krikštynas savo angeliukams.
Net nežinau nuo ko reiks viska pradėti bet tikiuosi su jusu pagalba bus viskas ČIKI
Mergaites!! Skaitineju ,skaitineju sia ir pries tai buvusia tema- bet jus jau cia viska zinote ir tik konkreciai kalbate -sirsiu medus, muilas,grudai ... Prasau pagelbekit!!! Busiu kriksto mama pirma karta-konkreiciaI ko reikia kriksto tevams, bent jau pagrindiniu dalyku.. Gal galetu parasyti ta, kuri zino- ka turi tureti kriksto tevai ( muila jau issiaiskinau del ko ir kam -turim , tortas uzsakytas ,zvake nupirkta ir uzrasytas vardas, rubeliais mamyte rupinosi ), ko dar reikia?
Taip pat ieskau ( skubiai,susivelinom aisku..) kurios uzsiima siuvimais- reiketu zvakei papuosimo, skraistes, taip pat noreciau bent jau tuos isakymus tevams iteikti ant audinio pvz. uzrasytus, nes nelabai spesiu koki scenariju ar kalbas pasiruosti -krikstynos savaitgali...
Padekit!
Taip pat ieskau ( skubiai,susivelinom aisku..) kurios uzsiima siuvimais- reiketu zvakei papuosimo, skraistes, taip pat noreciau bent jau tuos isakymus tevams iteikti ant audinio pvz. uzrasytus, nes nelabai spesiu koki scenariju ar kalbas pasiruosti -krikstynos savaitgali...
Padekit!