Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijus,kad šventė

Nors musu krikstynos jau irgi kada praejo, bet vis laikas nuo laiko cia ikisu savo nosi. Ir kaip visada esu nustebinta mamyciu isradingumu, o apie ievuschkos torta isvis neturiu zodziu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif good.gif
Atsakyti
QUOTE(aurimk @ 2008 10 02, 21:04)
Nors musu krikstynos jau irgi kada praejo, bet vis laikas nuo laiko cia ikisu savo nosi.

Ir aš taip pat drinks_cheers.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
įlendu ir aš pavėpsoti į visokiausius grožius thumbup.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
as ir ilendu,nes tikrai yra graziu dalyku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 03, 00:12)
įlendu ir aš pavėpsoti į visokiausius grožius  thumbup.gif

tai tuomet ir aš pasirodau... Va tokia pagalvėlė rankų darbo:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vitaliux @ 2008 10 03, 10:40)
tai tuomet ir aš pasirodau... Va tokia pagalvėlė rankų darbo:

Kaip miela wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos , gal kuri vilniuje zino kass raso zodzius ant samoto ax.gif , nes graviruoti neimanoma nieko nesimatis doh.gif ,aciu
Atsakyti
labai saunus sumanymas su tuo tortu, tiesiog thumbup.gif

As savo dukryte planuoju kt.pavasari ar vasaros pradzioj krikstyti, dziaugiuosi kad sia tema aptikau dabar 4u.gif , turesiu laiko su jusu visu pagalba ir patirtimi pasiruosti sventei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lcooll: 13 spalio 2008 - 23:30
Dėkui už pagyrimus mano krikštynų atributikai smile.gif Stengiausi, kad būtų nuotaikinga, spalvinga ir šiokia tokia atrakcija svečiams tongue.gif

QUOTE(blondinas Nr.89 @ 2008 10 13, 22:36)
lankstyti tortus- tavo gyvenimo tikslas?

Jetau-koks tu fainas, blondine Nr.89 tease.gif Ir tavo giminaitis blondinasNr.82-toks neblogas, nors gal jam šiek tiek trūksta teisingo humoro jausmo, nors matosi-jis stengiasi. Jūs, blondinai, per visą Supermamą šuoliuojat, nepailstat mielo žodžio kievienam ištart ar švelniai paklaust-kaip sekasi? Ir toliau taip tongue.gif smoke.gif dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2008 10 14, 19:44)
Dėkui už pagyrimus mano krikštynų atributikai  smile.gif  Stengiausi, kad būtų nuotaikinga, spalvinga ir šiokia tokia atrakcija svečiams  tongue.gif
Jetau-koks tu fainas, blondine Nr.89  tease.gif Ir tavo giminaitis blondinasNr.82-toks neblogas, nors gal jam šiek tiek trūksta teisingo humoro jausmo, nors matosi-jis stengiasi. Jūs, blondinai, per visą Supermamą šuoliuojat, nepailstat mielo žodžio kievienam ištart ar švelniai paklaust-kaip sekasi? Ir toliau taip  tongue.gif  smoke.gif  dirol.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
4u.gif Laba vakara, brangiosios mirksiukas.gif ,
pagaliau karsta.gif perskaičiau šia tema. Mano pagranduko krikštynos tik birželio 2d., bet jau dabar visus rausiuosi ir galvoju kaip čia viska padaryt thumbup.gif .
Pirmos dukrytės krikštynos buvo paprastos, bažnyčia ir pietus, nes nebuvo iš ko padaryt geriau, gal ir per jauna dar buvau ax.gif , antros dukrytės krikštynos buvo extra verysad.gif Kliniku palatoje, tai dabar musu suneliui noriu padaryt tokias krikštynas kad už visus atstotu. tongue.gif
Žaviuosi jumis mamytės kad surenget tokias thumbup.gif krikštynas savo angeliukams.
Net nežinau nuo ko reiks viska pradėti bet tikiuosi su jusu pagalba bus viskas ČIKI mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites!! Skaitineju ,skaitineju sia ir pries tai buvusia tema- bet jus jau cia viska zinote ir tik konkreciai kalbate -sirsiu medus, muilas,grudai ... Prasau pagelbekit!!! Busiu kriksto mama pirma karta-konkreiciaI ko reikia kriksto tevams, bent jau pagrindiniu dalyku.. Gal galetu parasyti ta, kuri zino- ka turi tureti kriksto tevai ( muila jau issiaiskinau del ko ir kam blush2.gif-turim , tortas uzsakytas smile.gif,zvake nupirkta ir uzrasytas vardas, rubeliais mamyte rupinosi ), ko dar reikia?
Taip pat ieskau ( skubiai,susivelinom aisku..) kurios uzsiima siuvimais- reiketu zvakei papuosimo, skraistes, taip pat noreciau bent jau tuos isakymus tevams iteikti ant audinio pvz. uzrasytus, nes nelabai spesiu koki scenariju ar kalbas pasiruosti -krikstynos savaitgali...
Padekit! smile.gif 4u.gif
Atsakyti