na va mes irgi jau po krykstynu
na jau kaip markizaite vaizdziai papasakojo savo svente
as tai tuomet trumpai atejo kriksto mama aprenge savo busima krikstasuni tuomet as ji padaviau krikstotetei pro langa vaziavom i baznycia po jos fotografavomes gerem sampana tuomet vaziavome prie pilies vel fotografavomes vyras mane nese per 2 tiltus nes buvo 10metu kaip vede ir dar plius ziedus sventinom tuomet nuvykom i pokylio vieta vel fotografavomes na ir prasidejo dovanu iteikimas uztvirtinimui kiekvienas gavo po sauksta Jogailos koses
buvau etikete patim pasidariusi su jo foto sedant prie stalo krikstoteveliai isdalino laikrastuka kuri reikejo simboliskai nusipirkti buvau paruosusi taupykle ant kurios uzrasiau Jogailos knygom atsisedus uz stalo as padekojau krikstateviam perskaiciau iremintus isakymus ir iteikiau dar jie gavo pagalves su krikstasunio foto tuomet jau krikstateviai savo ruoztu iteike dezute kurioje buvo maldaknige sidabrinie grandinele su pakabuku ant kurio buvo isgraviruoti vaiko inicialai ir gimimo data ir sv.mergeles marijos abrazelis
dar padekojau diedukui ir iteikiau tan pacia taupykle su pradiniu inasu knygom padekojau mociutem iteikiau po buteli kaip nuo pieno gad sveiku gerimu visad turetu ir po magnetuka ant saldytuvo su zodziais apie mociutes dar pirsliam padovanojau aliuminini puoda o jie savo ruoztu mums aliumininius saukstus ant kuriu buvo isgraviruota 10metu su sirdutem dar veliau isdalinom sveciams lapus rozinius nes rozines/aliuminines vestuves ant kuriu kiekvienas rase kas jie yra musu seimai ir Jogailai po to rase palinkejimus ir dar kuo mato ji uzaugusi ta prasme profesija
jau kaip Jogaila turbut pavargo nuo tokio didelio demesio tai kavineje miegojo kai atsikele puse vienuolikos as ji pamaitinau ir tevai isvaziavo su juo namo na o jaunimas likom toliau baliavoti
visas idejas pasisemiau is SM taip par goduke pagelbejo aciu dar karta jai
visu zaidimuku kuriuos buvau suplanavusi net nepanaudojau bet ir nieko tokio nes ir taip turejom ka veikti
sekmes visom ruosianciom savo svente