Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijus,kad šventė

QUOTE(rutaa @ 2008 08 08, 18:03)
niekaip nesugalvoju kokį daikčiuką iš E prasidedantį dėt mastau.gif  vardas AISTĖ, iš Ė tikrai nieko nesugalvosiu tai bent iš E reiktų smile.gif  ir iš I mažai variantų g.gif  gal turit minčių  flirt.gif ?

Esu mačiusi minkštą žaisliuką - ėriuką, tikrai tiktų.
Atsakyti
QUOTE(VikiPiki @ 2008 08 10, 20:18)
slenkstis seimos paprociuose nelabai pasizymi gera simbolika. slenkstis - tai dvasine riba tarp gyvuju ir mirusiuju pasaulio (jaunoji nesama per slenksti, per slenksti nesisveikinama - susipyksi). taciau tradicijomis, mano numone, reikia ne aklai laikytis, bet "suzaisti". idomu, kaip gyvenant 7 aukste paduoti vaika per langa krikstateviam?smile.gif gali kriksto teveliai issivesti vaikeli per duris - juk kriksto tevai priisiima atsakomybe saugoti vaikeli, tai ir apsaugos nuo visu negangu, kurios tyko uz duru:)
kai mes krikstyjom, tai padejome aprengti, nusiprausti - kartu su teveliais ruosiame vaikeli krikstui. nuo aprengimo, prausimo kaip ir simboliskai prasideda kriksto teveliu rupestis savo kriksto vaikeliu.

tikint prietarais tai nuo nuziurejino,laumiu ir visokiu blogybiu galima apsisaugot cesnaku,druska ir iki baznycios rankoje laikyti sermuksnio sakele.bet man atrodo ,kad siais laikais ne kiek prietarais tikima,o kiek norima suruost grazia svent.as ir ruosiuosi but kriksto mama ir tikrai ne tik sakele iduosiu i rankute,bet ir ant akmens pastovesim,ir molini asoti dauzys,ir pinigeli i batuka desim...ir idomu,ir grazu,bent man ax.gif
Atsakyti
Laba, va, mes dar karta tapom kriksto teveliais wub.gif Be SM sios krikstynoms tikrai nebutu buvusios tokios smagios, idomios ir originalios. Aciu visoms, kurios pasidalijo savo mintimis, idejomis, sumanymais. Padariau trumpa (nors is tiesu gavos gana ilga lotuliukas.gif ) reziume - ka ir kaip mes darem. Gal kas ras ka nors idomaus savo sventei 4u.gif

SAULUTĖS KRIKŠTYNŲ SCENARIJUS

1.Prie bažnyčios mūsų krikšto mama su vaiku palypėja ant akmens, kad vaiko dantys tvirti būtų ir visiems sutiktiems dalinam saldainius, kad mūsų krikšto dukrytė dosni būtų,

2.Bažnyčioje visiems į atlapus įsegam po kaspinėlį, kad Saulutę ne tik ant rankų laikytų, bet ir širdy nešiotų.

3.Po bažnyčios valgom „krikštynų kūdikėlius“ (krikštamotės kepti sausainukai - į tešlą įvyniotas obuolys atrodo tarsi suvystytas vaikiukas, perrištas šilkine juostele)

4.Saulutės pusbrolis Paulius – laiškanešys išdalina svečiams krikštynų laikraštuką „Krykštuką“

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

5.Iš bažnyčios grįžus namo, dovanojom Saulutės tėveliams krikšto tėvų „palinkėjimus“:

•veltos vilnos angeliuką (jam ant kaklo užkabinom mergytės akmenuką – malachitą) – kad vaikas angelą sargą turėtų
•kruopų – kad sotus gyvenimas būtų
•muilo ir rankšluostį – kad švari ir skaisti būtų
•vilnones kojines – kad nesušaltų ir sveika būtų
•mažą pintinėlę – Velykiniam margučiui įsidėti
•cukraus - kad pienelis saldus būtų
•pinigėlių – kad turtinga būtų (sudėjom metalinių lietuviškų litų ir centų visus nominalus – kai Sualutė užaugs, turbūt jau „su euru“ gyvensim, tai bus lietuviškų pinigų atsiminimas)
•maišiuką pirmiems dantukams
•šiaudinį sodą – kad lengvą gyvenimą lemtų
•tos dienos, kai gimė Saulutė, laikraštį – kad užaugus pasiskaityt galėtų, kas ypatingo tą dieną įvyko

6.Įteikiam krikšto dukrai dovanėlę – liaudies meistrų medžiaginę lėlę ir atviruką su žodžiais:

Kur tu beeitum ir ką tu beveiktum,
Lai ant peties angelėlis sėdės.
Kas benutiktų ir ką bekalbėtum,
Tegul jis viską išspręsti padės.
Kaip besielgtum ir ko benorėtum,
Lai gėrio pradas tave tolyn ves.
Kas tik bebūtų ir ką besakytų tau,
Leisk savo širdžiai pasiekti žvaigždes.

7.Įteikiam dovaną tėvams– įrėmintus Saulės įsakymus tėvams

user posted image

10 SAULUTĖS ĮSAKYMŲ TĖVAMS

1.Mano rankos dar mažos - nereikalaukit, kad aš gerai pasikločiau lovą, gražiai nupieščiau piešinį ar toli numesčiau kamuolį.
2.Mano kojos dar trumpos – eikit lėčiau, kad aš suspėčiau kartu su jumis.
3.Namų ruoša niekur nedings – skirkit laiko paaiškinti man apie šį nuostabų pasaulį ir darykite tai su noru.
4.Nebijokite būti griežti - mokykite mane laikytis taisyklių, reikalaukite iš manęs atsakomybės už savo veiksmus ir drausminkite mane su ypatinga meile.
5.Man reikia paramos, kad galėčiau augti - neskubėkite manęs kritikuoti ir lyginti su kitais.
6.Duokite man laisvę spręsti pačiai. Leiskite man suklysti, kad galėčiau pasimokyti iš savo klaidų.
7.Neatlikite už mane to, ką galiu padaryti pati. Tai verčia mane jausti, kad mano pastangos neatitinka jūsų lūkesčių.
8.Būkite atidūs mano poreikiams, įsiklausykite į mano žodžius ir išmokite pajausti, kas dedasi mano mažoje širdelėje.
9.Aukite kartu su manimi – išmokite džiaugtis mažais stebuklais ir bent kartais žiūrėkite į gyvenimą smalsaus vaiko akimis.
10.Būkite mano dvasiniais vadovais. Išmokykite mane tikrųjų vertybių ir rodykite man pavyzdį, kuriuo galėčiau sekti, eidama per Gyvenimą.

8.Sėdam prie stalo.
9.Užvalgius, įteikiam Saulutės tėvams diplomą

user posted image

Diplomo tekstas:

"Organizacinis GANDRŲ ASOCIACIJOS komitetas prie Vaikystės Reikalų Ministerijos

Šiuo dokumentu pažymima, kad naujosios krikščionės Saulės Gudavičiūtės tėveliai LAURA ir DONATAS dalyvauja Gandrų asociacijos iniciatyva rengiamoje savanoriškos savišvietos ir savarankiško mokymosi programoje “Auginu vaiką”.

Per 8-is šios programos mėnesius Laura ir Donatas savarankiškai išstudijavo šiuos modulius:

Pampersologija – puikiai
Neverbalinės kalbos dešifravimas – gerai
Neverbalinės kalbos dešifravimas – puikiai
Primaitinimo abėcelė – gerai
Derybų su mažumos valdžia pradžiamokslis – patenkinamai

Remiantis aukščiau pateiktu įvertinimu, komitetas patvirtina, jog Laura ir Donatas sėkmingai išlaikė pirmąjį egzaminą ir linki sėkmės, kantrybės ir stiprybės tolesnėse studijose, maloniai primindamas, jog studijų trukmė - visas gyvenimas."

ir pergamentą (drobės gabaliukas tarp dviejų bambuko lazdelių), kuriam aprašyta eilinė:

TĖVŲ DIENA

Palauk minutę, aš dabar užsiėmęs.
Prašau, nusinešk savo lėkštę į virtuvę.
Neskriausk brolio.
Myliu tave.
Aš su tavim kalbu, ar girdi?
Ar išsivalei dantis?
Kodėl tu dar ne lovoje?
Kelkis, pavėluosi.
Ką reiškia „Nėra ką veikti“?
Eik paskaityk knygą.
Pasiimk megztinį - šalta.
Papasakok, kas tave nuskriaudė?
Pabūk ramiai. Nieko neliesk.
Susirink žaislus iš prieškambario.
Žinau, kad tu mane myli.
Ar supranti, kad gali ką nors sužeisti?
Paskubėk, mes vėluojam.
Skaičiuoju iki dešimties ir einu be tavęs.
Pasakyk, kas yra? Aš tavęs klausiu: kas yra?
Aš tavęs taip pasiilgau, mažuti.
Jei nesiprausti, niekur neisi.
Susitvarkyk kambarį.
Aš nejuokauju.
Nebeverk, mielasis.
Leisk man, tu dar mažas.
Tu jau didelis, pasiimk pats.
Kodėl tau liūdna?
Liaukis, arba tuoj pat eisim namo.
Pabučiuok mane.
Neišsitepk.
Tu toks geras vaikas.
Pasiklok lovą.
Nenoriu apie tai girdėti.
Apsikabinkime.
Patylėk.
Atsiprašau, kad supykau ant tavęs.
Paragauk nors truputį. Visko gali nevalgyti.
Kaip tau šiandien sekės?
Baik žaisti ir valgyk.
Matai, ką padarei?
Kaip gražiai tu nupiešei!
Ko nori?
Patrauk stiklinę, ji visai prie krašto.
Tu negali gauti visko, ko nori. Toks gyvenimas.
Nesiginčyk su manim.
Eik į savo kambarį.
Palauk minutę.
Ateik čia.
Kiek kartų sakiau, kad taip nedarytum?
Aš labai didžiuojuos tavimi.
Vienas suvalgei visus saldainius?!
Nustok rėkti. Jei nori ko nors paklausti, ateik čia.
Kodėl tu manęs šitaip neklausai?
Ar padarei, ką liepiau?
Ne dabar. Kitą kartą.
Klausyk savo tėvo.
Nesėdėk taip arti televizoriaus.
Nusiramink ir papasakok viską.
Prašyk mamos.
Šaunuolis.
Prisisek diržą.
Atleisk, tokios yra taisyklės.
Aš tave irgi, dukryte...

Papildyta:
10.Senelių pasižadėjimai (užtvirtinant Saulutės koše):

MOČIUTĖS:

Aš, Saulės-Marijos močiutė, XXX, savo valia, eilinį sykį neklausydama vyro, būdama blondinė (abi močiutės iš tiesų – blondinės) ir apakus iš meilės Saulutei, visų čia dalyvaujančių akivaizdoje iškilmingai PASIŽADU:

•Kad ir kas benutiktų, nepamiršti, kad vaikai būna arba švarūs, arba laimingi. Todėl nepyksiu, kai Saulė riebaluotais pirštais nučiupinės ką tik perdažytas namų sienas, žemėtom kojom nutapens per naują kilimą ar į šuns būdą paklos ką tik iš valyklos parneštą kostiumėlį.
•Be jokių atsikalbinėjimų pažiūrėti Saulę savaitgaliais, švenčių dienomis, per jos tėvų ir krikštatėvių atostogas ir šiaip be jokio reikalo.
•Pamokyti Saulutę:
… kaip išsireikalauti pakvietimo į restoraną, užuot virus sriubą iš kirvio…
… kaip vienu blakstienų mirktelėjimu apsukti vyrus aplink mažąjį pirštelį…
… kaip elgtis, kad šeimos kaklas visuomet vadovautų galvai…
•Būti tikra močiute – nelepinti anūkėlės.

Sertifikatas močiutėms
user posted image

Dovanos močiutėms - po medinį šaukštą košei virti ir po pagalvėlę anūkėlei migdyti.
user posted image

SENELIAI:

Aš, Saulės-Marijos močiutės vyras, XXX, savo valia, neįtakojamas žmonos ir būdamas pakankamai blaivios galvos, visų čia dalyvaujančių akivaizdoje iškilmingai PASIŽADU:

•Kad ir kas beatsitiktų, išlaikyti šaltakraujiškumą ir savitvardą situacijose, kai pasireikš Saulės savarankiškumas ir fantazija. Todėl nepyksiu, kai Saulė visą gyvenimą rinktą pašto ženklų kolekciją iškeis į vienaakį katiną nušiurusia uodega.
•Pamokyti Saulytę, kaip dirbti sode, nes jos tėvai tikrai to tikrai nepadarys…
•Išmokyti Saulytę vairuoti ir gimnazijos baigimo proga nupirkti jai automobilį, ne prastesnį nei savo
•Sutaupyti iš pensijos Saulutės mokslams ir vestuvinei suknelei…
•Per Kalėdas persirengti Kalėdų seneliu ir, žinoma, neužmiršti dovanų.
•Būti tikru močiutės vyru – neleisti močiutei lepinti anūkės.

Sertifikatas seneliams:
user posted image

Dovanos seneliams – po taupyklę, kad anūkės pirmai mašinai ir vestuvinei suknelei taupytų.
user posted image

DĖDĖ sako pasižadėjimus ir gauna diplomą:
Aš, Saulės-Marijos dėdė, XXX, beveik nejausdamas visų čia dalyvaujančių bežodžio spaudimo, prisiimdamas pilną atsakomybę už savo žodžius, iškilmingai PASIŽADU:

•retkarčiais leisti Saulutei pailsėti nuo tėvų, senelių ir krikštatėvių.
•padėti mažajai įkalbėti tėvus, kad nupirktų šuniuką / kačiuką / žiurkėną / papūgėlių / akvariumą…
•pamokyti, kaip elgtis per pirmąjį pasimatymą.
•kai ateis laikas, surasti Saulytei gerą piršlį, o jei nerasiu, pats piršliausiu jos vestuvėse
•išmokyti Saulę gerti tekilą su citrina ir druska (žinoma, kai sulauks LR įstatymų numatyto amžiaus).

KŪMŲ pasižadėjimai:
Mes, Saulės-Marijos kūmai, XXX, visų čia dalyvaujančių akivaizdoje iškilmingai pasižadame:

•Nesišvaistyti pažadais, nes juos reikės ištesėti.
•Palaikyti Saulutės tėvelius morališkai, auklėjant ir auginant dukrą.
•Nelepinti Saulutės saldumynais, kad paskui netektų apmokėti sąskaitos už dantų gydymą.
•Padėti skaičiuoti senelių sutaupytus pinigus.
•Užtarti prieš tėvus, kai Saulytė paryčiais grįš iš pirmojo pasimatymo.
•Kasmet išpildyti bent vieną Saulutės svajonę.
• Švęsti kartu šventes, net ir po 50 metų.
• Būti tikrais kūmais – neleisti seneliams lepinti anūkėlės.

11.Viktorina „Ką žinai apie Saulutę?“ ir prizai. Iš anksto buvom apgalvoję, kam ir kokį klausimą pateikti, bei kokius prizus dovanoti. Klausimus ėmėm paprastus, kad „neišmuštume iš vėžių“, pvz.:
•Kokios spalvos Saulutės akys? (2,5 m. ir 4 m. pusbroliukai - prizas - smėlio žaislų rinkinys ir metalofonas)
•Kiek Saulutė paaugo per 8 mėn.? 1) 10 cm; 2) 20 cm; 3) 30 cm (močiutė - prizas – perlų karoliai ir pirštinės)
•Pagal Saulutės vardo raides pasakyti būdo savybes (t.y. S – sveika, stipra / A – atkakli / U – užsispyrusi / L – linksma / Ė – ėdri, energinga) (senelis - prizas – laikraščių prenumerata)
•Kur toliausiai Saulutė yra nukeliavusi? (dėdė - prizas – žemėlapis su raktu)
•Kada ištekėjo mūsų Saulutė? (žodžių žaismas) (senelis - prizas - klausos aparatas)
•Kokiu būdu atsirado Saulutė? 1) Atnešė gandras; 2) Rado kopūstuose; 3) Koks gandras, kokie kopūstai sausio mėnesį? Tai grynų gryniausias jos tėčio klonas (močiutė - prizas - Statkevičiaus suknelė ir kojinės)
•Kaip manote, kokia krizė tėvams sunkiausia? 1) Daiktų pakėlimo į aukštesnį lygį krizė; 2) 3 m. NENORIU-NEDARYSIU-MOKU PATI krizė; 3) Amžinoji vaiko auginimo krizė (Saulutės mama ir tėtis: prizas mamai - skalbimo mašina + prizas tėčiui - belaidė kirpimosi mašinėlė)

PRIZAI:
•Belaidė kirpimosi mašinėlė ČIK-ČIRIK – puikiai tinka plaukų, nagų, popieriaus bei gyvatvorių dekoratyviniam IŠkarpymui – figūrinės žirklės
•Daugiafunkcinė skalbyklė S.A.M. - plastmasinis dubuo
•Vasaros pramogų abonementas – smėlio žaislai
•Kelionė aplink pasaulį (su) oro balionu, beieškant rakto nuo buto, kur sudėti pinigai – Europos kelių žemėlapis ir didžiulis metalinis senovinis raktas
•Naujos kartos klausos aparatas “2 + 2” – lankelis su kiškio ausytėm
•Gyvo garso muzikinis centras "Groju pats" - metalofonas
•Haute Couture suknelė iš 1-osios dizainerio Juozo Statkevičiaus kolekcijos “Yellow submarine” + bekulniai ir bepadžiai gyvatės odos bateliai – ryškiai geltonas plastikinis apsiaustas nuo lietaus ir nailoninės ryškiai geltonos dryžuotos kojinės iki kelių
•Unikalus 200X metų leidinių rinkinys – senų metų Verslo klasė ir pan. žurnalai
•Rankų darbo natūralių perlų perlu karoliai ir pirštinės iš baltojo lokio odos – ant virvutės sumauti sausų pusryčių rutuliukai ir baltos pirštinės daržui ravėti

12.Vakare, kai sutemo, leidom vandens žibintus. Kiekviena šeima turėjo po vieną žibintą ir prieš paleisdami turėjo sugalvot po palinkėjimą Saulutei. Paleidom dainą “Baltoji varnelė” (Koks vakaras ilgas, kaip širdį man gelia. Nuskink man jazminą, baltoji varnele…). Paskui dar visi užsidegėm po žvakelę ir prašėm dangaus palaiminimo visiems vaikams. Atrodė nuostabiai.

Tiesa, iš nuotraukų įsisvaizdavau, kad tie vandens žibintai gana nemaži, tačiau iš tiesų jie nedideli ir gana “popieriniai”, bet vistiek buvo gražu wub.gif

13.Kitą rytą dovanojom Saulytei dėžutę su krikšto rūbais, žvake, pažymėjimu ir kt. krikštynų atributika

Papildyta:
NAUDINGOS NUORODOS:

Rūbelius mažajai nunėrė koti
user posted image
http://public.fotki.com/Laimute777/

Maišiukus cukrui, kruopoms, pinigėliams, dantukams, muilui bei rankšluostuką
user posted image

ir pergamentą TĖVŲ DIENA padarė
user posted image

vitaliux http://public.fotki.com/vitaliux-fotki/

veltinuką-angeliuką – jura_jurate
user posted image
http://www.supermama...;#entry18925751

kojinytes numezgė – valentinuke
user posted image
http://www.supermama...;#entry18901368

Nuostabus darbai, kupini meiles, šilumos, jaukumo.

Vandens žibintų yra pirkti Balionų centre, Kaune, bet jie gali per siuntų skyrių atsiųsti į bet kokį miestą.
user posted image
http://www.balionuce...main.php?m_id=1 arba http://www.dangauszi....com/index4.htm
Kaina – 7 Lt + pristatymas

Tortą užsakinėjom iš Alkavos (ji turi platinimo tinklą visoje Lietuvoje) –
user posted image
http://alkava.lt/?vk...colfoto;img,176

Stai tokia buvo musu svente. Sorry, kad isipleciau, bet labia norejau pasidalinti su visom tuo dziaugsmu, kuri patyriau pati, kol ruosiausi krikstynoms.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Markizaite: 11 rugpjūčio 2008 - 09:36
Super. Saunuole Markizaite, truksta zodziu, kokia nuostabi buvo jusu svente bigsmile.gif

tik norejau paklaust ar is teveliu puses kokia programele buvo?
Papildyta:
QUOTE(VikiPiki @ 2008 08 10, 17:18)
slenkstis seimos paprociuose nelabai pasizymi gera simbolika. slenkstis - tai dvasine riba tarp gyvuju ir mirusiuju pasaulio (jaunoji nesama per slenksti, per slenksti nesisveikinama - susipyksi). taciau tradicijomis, mano numone, reikia ne aklai laikytis, bet "suzaisti". idomu, kaip gyvenant 7 aukste paduoti vaika per langa krikstateviam?smile.gif gali kriksto teveliai issivesti vaikeli per duris - juk kriksto tevai priisiima atsakomybe saugoti vaikeli, tai ir apsaugos nuo visu negangu, kurios tyko uz duru:)
kai mes krikstyjom, tai padejome aprengti, nusiprausti - kartu su teveliais ruosiame vaikeli krikstui. nuo aprengimo, prausimo kaip ir simboliskai prasideda kriksto teveliu rupestis savo kriksto vaikeliu.

tai tarkim jei vaikeli paduosim per duris, bet per slenksti perkelsim, tai gal galima traktuot kaip piktu dvasiu apgavima, butent kad ne perzenge, neisejo is namu g.gif
ai, taip ir padarysim bigsmile.gif
Atsakyti
na va mes irgi jau po krykstynu smile.gif
na jau kaip markizaite vaizdziai papasakojo savo svente thumbup.gif
as tai tuomet trumpai atejo kriksto mama aprenge savo busima krikstasuni tuomet as ji padaviau krikstotetei pro langa vaziavom i baznycia po jos fotografavomes gerem sampana tuomet vaziavome prie pilies vel fotografavomes vyras mane nese per 2 tiltus nes buvo 10metu kaip vede ir dar plius ziedus sventinom tuomet nuvykom i pokylio vieta vel fotografavomes na ir prasidejo dovanu iteikimas uztvirtinimui kiekvienas gavo po sauksta Jogailos koses lotuliukas.gif buvau etikete patim pasidariusi su jo foto sedant prie stalo krikstoteveliai isdalino laikrastuka kuri reikejo simboliskai nusipirkti buvau paruosusi taupykle ant kurios uzrasiau Jogailos knygom atsisedus uz stalo as padekojau krikstateviam perskaiciau iremintus isakymus ir iteikiau dar jie gavo pagalves su krikstasunio foto tuomet jau krikstateviai savo ruoztu iteike dezute kurioje buvo maldaknige sidabrinie grandinele su pakabuku ant kurio buvo isgraviruoti vaiko inicialai ir gimimo data ir sv.mergeles marijos abrazelis
dar padekojau diedukui ir iteikiau tan pacia taupykle su pradiniu inasu knygom padekojau mociutem iteikiau po buteli kaip nuo pieno gad sveiku gerimu visad turetu ir po magnetuka ant saldytuvo su zodziais apie mociutes dar pirsliam padovanojau aliuminini puoda o jie savo ruoztu mums aliumininius saukstus ant kuriu buvo isgraviruota 10metu su sirdutem dar veliau isdalinom sveciams lapus rozinius nes rozines/aliuminines vestuves ant kuriu kiekvienas rase kas jie yra musu seimai ir Jogailai po to rase palinkejimus ir dar kuo mato ji uzaugusi ta prasme profesija smile.gif jau kaip Jogaila turbut pavargo nuo tokio didelio demesio tai kavineje miegojo kai atsikele puse vienuolikos as ji pamaitinau ir tevai isvaziavo su juo namo na o jaunimas likom toliau baliavoti smile.gif
visas idejas pasisemiau is SM taip par goduke pagelbejo aciu dar karta jai
visu zaidimuku kuriuos buvau suplanavusi net nepanaudojau bet ir nieko tokio nes ir taip turejom ka veikti smile.gif
sekmes visom ruosianciom savo svente smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2008 08 11, 09:49)
Super. Saunuole Markizaite, truksta zodziu, kokia nuostabi buvo jusu svente bigsmile.gif
tik norejau paklaust ar is teveliu puses kokia programele buvo?

Aciu blush2.gif Svente tikrai buvo neeiline ir man ypac smagu, kad visiems patiko siurprizai thumbup.gif
Is kriksto dukters teveliu mes gavom dovanu - albuma su Saulutes nuotraukom nuo pacio gimimo, iki dabar, su pazadu, kad jis ir toliau bus papildomas (kaip sake mergytes tetis - su nemokamu abonementu nuotrauku papildymui lotuliukas.gif ). O daugiau jokios programos kaip ir nebuvo, bet ir gerai, nes gal tada visko perdaug butu buve arba butu dubliavesis, jei su sese butume ka nors vienodai/panasiai pasiruosusios smile.gif
Atsakyti
Markizaite, tu nereali wub.gif
Ne tik viską suruošti, sudalyvauti, bet dar ir viską išsamiai aprašyti, nuotraukomis pailiustruoti bigsmile.gif Medalis Tau 4u.gif
Atsakyti
MArkizaite, tokio išradingumo krikštamotę kur dar gaut pasakyk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2008 08 11, 10:43)
Markizaite, tu nereali  wub.gif
Ne tik viską suruošti, sudalyvauti, bet dar ir viską išsamiai aprašyti, nuotraukomis pailiustruoti  bigsmile.gif  Medalis Tau  4u.gif

QUOTE(Čili @ 2008 08 11, 10:48)
MArkizaite, tokio išradingumo krikštamotę kur dar gaut pasakyk lotuliukas.gif

Aciu, merginos blush2.gif ax.gif Darbo ir laiko idejau tikrai daug, bet tikrai vertejo, nes visiems buvo labai smagu, idomu ir nereikejo vien tik prie stalo sedet smile.gif

CILI, sakyc, stok i eile lotuliukas.gif , ale su MB jau apkalbejom, kad gal jau ir savu, ir kriksto vaiku uzteks, nes mes labai rimtai i sias pareigas ziurim ir siuo atveju manom, kad jau turim pakankamai isipareigojimu, nes per abu jau turim 3 kriksto vaikus ir dar 4 savus doh.gif
Atsakyti
tai taip,Markizaite, norisi,kad vaiko krikštatėviai nebūtų apsikrovę įsipareigojimais visokiais, tik šiaip sakau - super krikštamotė esi (nors taip ir įsivaizdavau kai pasakojai kiek ruošeisi doh.gif ) 4u.gif
Atsakyti
Markizaite, na, super, be zodziu thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Reiks nusikopijuot ir pasinaudot kai kurioms mintim (gal ir visom) ateity blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belly: 11 rugpjūčio 2008 - 11:49
QUOTE(Viktorijag @ 2008 08 11, 09:13)
na va mes irgi jau po krykstynu  smile.gif
na jau kaip markizaite  vaizdziai papasakojo savo svente  thumbup.gif
as tai tuomet trumpai atejo kriksto mama aprenge savo busima krikstasuni tuomet as ji padaviau krikstotetei pro langa vaziavom i baznycia po jos fotografavomes gerem sampana tuomet vaziavome prie pilies vel fotografavomes vyras mane nese per 2 tiltus nes buvo 10metu kaip vede ir dar plius ziedus sventinom tuomet nuvykom i pokylio vieta vel fotografavomes na ir prasidejo dovanu iteikimas uztvirtinimui kiekvienas gavo po sauksta Jogailos koses  lotuliukas.gif buvau etikete patim pasidariusi su jo foto  sedant prie stalo

o ziedu sventinimas tai cia + tokia ceremonija po kriksto? as ir noreciau pasventint, bet iki sukaktuviu dar siek tiek laiko, ir ne sitiek metu doh.gif
matyt, su kunigu reikia tartis g.gif

QUOTE(Belly @ 2008 08 11, 10:46)
Markizaite, na, super, be zodziu  thumbup.gif    wub.gif  wub.gif  wub.gif
Reiks nusikopijuot ir pasinaudot kai kurioms mintim  (gal ir visom) ateity blush2.gif

as jau nusikopinau ateiciai blush2.gif 4u.gif
Atsakyti