Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijus,kad šventė

QUOTE(asta sal @ 2008 08 06, 18:57)
na man ta programele atsiunte jurgitele12, man atrodo ji nesupiktu jei tau atsiusciau bet abejoju ar as mokesiu atsiusti. Bet dar noreciau paklausti Lepista, kaip jus padarete balta fona ir atsiprasau kad vis trukdau su savo klausimais.

aš Paint'e išsaugojau baltą foną ir užrašiau žodžius kuriuos atkėliau iš wordo biggrin.gif ir visą šitą reikalą įkėliau į tą programą bigsmile.gif ir paskui apdirbau jau su ta programa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepista @ 2008 08 06, 21:55)
aš Paint'e išsaugojau baltą foną ir užrašiau žodžius kuriuos atkėliau iš wordo  biggrin.gif ir visą šitą reikalą įkėliau į tą programą  bigsmile.gif  ir paskui apdirbau jau su ta programa  mirksiukas.gif

labai labai aciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asta sal @ 2008 08 01, 20:58)
labukas as tikrai radau labai graziu atviruciu, bet mamytes tikrai nesuprantu ar ant ju galima su kompu uzrasyti ar tik su ranka. bukite geros parasykite jei galite siandien vargstu ir man kažkaip tai nelabai gaunasi. is anksto dekui
ir jei galima tai kaip

Labukas. Ant ju galima rasyti power paint programoje, labai paprasta mirksiukas.gif, joje viska ir pasidarai.
Atsakyti
QUOTE(lamur @ 2008 08 06, 23:10)
Labukas. Ant ju galima rasyti power paint programoje, labai paprasta mirksiukas.gif, joje viska ir pasidarai.

Ta prasme kur skaidres darosi cia ta programa.
Atsakyti
QUOTE(kristullee @ 2008 08 05, 13:57)
gal tik kas as irgi cia kazkurioj temoj radoj irgi ruosiuosi krikstynom gal kiek pagelbesiu
Sveikinu visus susirinkusius į reikšmingą šventę. Dekojame, kad džiaugetes kartu šia Aurytės ir jos tėvelių švente. Šiandien man teko
didelė atsakomybė. Esu laiminga ir dėkinga, kad atiteko tokia  garbė man tapti mama,ir nebetkokia, o krikšto. 
Šiandien  dalyvavome labai gražiose apeigose, kurios vyko Garliavos bažnyčioje. Aurytė iš pagoniuko tapo tikra krikščione ir tai įrodo šis  svarbus dokumentas (perskaito  įteikia jį tėvams).

4u.gif  mirksiukas.gif

dėkoju tau 4u.gif pasinaudosiu ryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(asta sal @ 2008 08 07, 16:38)
Ta prasme kur skaidres darosi cia ta programa.

Niu taip
Atsakyti
Sveikos, supermamos:)

Noriu pasiulyti vieną gražią atrakciją, kuri tiktų krikstynoms, bet galima pritaikyti bet kokiai progai.

"Svajonių išsipildymas"

Kirkstynų atveju - tai žaidimas tėveliams arba jei vaikas jau pakankamai didelis ir supranta, gali zaidimas būti jams. Bus nuspėjama vaiko ateitis:)

Krikstateviai pasirupina spalvotomis kortelemis su linkejimais ar norais, pvz. "Pirmūnas (pirmūnė) mokykloje", "Mamos pagalbininkas", "Dainu daineles laureatas", "Mergaičių (berniukų) numylėtinis" ir t.t.

pakvieciami teveliai (kitais atvejais - sukaktuvininkas), korteles metamos virš jų - kurias pagaus, turi perskaityt - tas issipildys.
Atsakyti
Arba kaip mes darem, tai smagu buvo, gal ir pasenusi atrakcija, bet smagu, ypac vaikams. Surasem savo norus, juos sudejom i balionus, ir paleidem i dangu...kad dievulis juos ispildytu... smile.gif
Atsakyti
su balionais labai grazu....
Atsakyti
kaip manot, ar butu tinkama vaikeli paduoti krikstateviam ne per langa, o per duru slenksti? ar jau tada visai geriau to nedaryti. Per langa juk paduodama, kad apgautu piktas dvasias, o cia vis tiek per duris g.gif
kitas dalykas, del ko vaika prausia ir rengia kriksto tevai? kokiais zodziais tai butu galima pagristi, ar paraginti kriksto tevus unsure.gif

Aciu

dar vat toki radau dalyka: kad abu krikstateviai turi sedeti arti vienas kito, susiglaude, nes manyta, jog priesingu atveju, pas kriksto sunu/dukra bus tar pirmuju dantuku didelis tarpas smile.gif
Atsakyti
nu gi dar prisiminiau ko norejau paklaust doh.gif

toki zaidimuka kazkas minejo, kai pagal vaiko vardo raides i lininius maiselius idetas daiktelis, kuri atspejes svecias gauna dovanele-priziuka. Taigi kokie tie daikteliai galetu buti, kazkaip nesauna nieks i galva apart saldainiu ir sausainiu biggrin.gif ir kas per priziukai g.gif galvoju gal angeliukai kokie maziukai, ar saldainiai su tais popiereliais nautrauka vaiko g.gif bet negalvoju ju daryt doh.gif

na gal turit kokiu minciu 4u.gif
Atsakyti
man visai patiko saldziuose majuose saldainiai-soskes:) linksmai atrodo, galetu buti puikus prizas.
del pacio zaidimo nezinau ar gerai supratau - i maiseli dedamas daiktas, prasidedantis vaiko vardo pirmaja raide?i kita maiseli - daiktas is antrosios vardo raides ir t.t.?
gal tada galetu buti prizas tas daiktas, kuris atspejamas:) su visu lininiu maiseliu...smile.gif
o koks vaiko vardas? padeciau pagalvoti smile.gif 4u.gif
Atsakyti