Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijus,kad šventė

Merginos padėkit 4u.gif
perskaičiau temutę bet lyg neradau žodžių, kurie tikrų svečiams susėdus prie stalo unsure.gif
tipo kaip šie:
Šiandien tave pakrikštijom,
dabar tu katalikas.
Užaugsi didelis, stiprus,
nors šiandien dar visai ridikas.

bet norėtųsi ilgesnių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepista @ 2008 08 04, 14:45)
bigsmile.gif  4u.gif

Aš dariau su programa Magic Photo Editor, ten galima ką nori iš savo kompo įkelt  rolleyes.gif

as niekaip nerandu is kur atsisiusti sita programa, kaip jus gavote
Atsakyti
QUOTE(asta sal @ 2008 08 04, 22:42)
as niekaip nerandu is kur atsisiusti sita programa, kaip jus gavote

as turiu pas save kompe sita programa,rytoj galeciau atsiusti per skype. rasyk Az jei domina mirksiukas.gif
bet kazkaip su sita programa man nelabai iseina panasias korteles padaryt verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitele12: 04 rugpjūčio 2008 - 22:35
QUOTE(Lepista @ 2008 08 04, 17:02)
Merginos padėkit  4u.gif
perskaičiau temutę bet lyg neradau žodžių, kurie tikrų svečiams susėdus prie stalo  unsure.gif
tipo kaip šie:
Šiandien tave pakrikštijom,
dabar tu katalikas.
Užaugsi didelis, stiprus,
nors šiandien dar visai ridikas.

bet norėtųsi ilgesnių  g.gif

gal tik kas as irgi cia kazkurioj temoj radoj irgi ruosiuosi krikstynom gal kiek pagelbesiu
Sveikinu visus susirinkusius į reikšmingą šventę. Dekojame, kad džiaugetes kartu šia Aurytės ir jos tėvelių švente. Šiandien man teko
didelė atsakomybė. Esu laiminga ir dėkinga, kad atiteko tokia garbė man tapti mama,ir nebetkokia, o krikšto.
Šiandien dalyvavome labai gražiose apeigose, kurios vyko Garliavos bažnyčioje. Aurytė iš pagoniuko tapo tikra krikščione ir tai įrodo šis svarbus dokumentas (perskaito įteikia jį tėvams).

4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Lepista,2008 08 03, 21:28]
pasinaudosiu šia idėja thumbup.gif jei galima blush2.gif

mano padarytos kortelės bus tokios ax.gif
user posted image
user posted image
ir tokios ax.gif
user posted image
as labai pirmiausia noriu padekoti jurgitele12 kad atsiunte sia programa. tikrai sauni programa bet man labai idomu kaip sumazinti iki korteliu dydzio.
Atsakyti
Labas mamules, gal galit padeti?
Noriu krikstynom laikrastuka pasidaryti, bet nezinau kaip? blush2.gif Net nezinau nuo ko pradeti...Gal galit patarti arba atsiusti koki pvz. i el pasta amarkize@gmail.com. Buciau labai labai dekinga smile.gif Arba gal kas zino pas ka galima butu uzsisakyti toki dalyka, kad padarytu?
Krikstynos 28d. tai tenka skubintis doh.gif norisi, kad svente butu isimintina ax.gif labai lauksiu pasiulymu..
Atsakyti
QUOTE(Amarkize @ 2008 08 06, 08:06)
Labas mamules, gal galit padeti?
Noriu krikstynom laikrastuka pasidaryti, bet nezinau kaip?  blush2.gif Net nezinau nuo ko pradeti...Gal galit patarti arba atsiusti koki pvz. i el pasta amarkize@gmail.com. Buciau labai labai dekinga smile.gif  Arba gal kas zino pas ka galima butu uzsisakyti toki dalyka, kad padarytu?
Krikstynos 28d. tai tenka skubintis doh.gif norisi, kad svente butu isimintina ax.gif labai lauksiu pasiulymu..

Bandyk kreiptis pas *Zavinga*.Ji man pridare nuostabiu darbeliu.Pas ja ten gali rasti visko,ko tik sirdis geidzia thumbup.gif Viska atliko labai greitai ir gerai thumbup.gif Jos temele yra cia http://www.supermama...howtopic=312796

Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agataa: 06 rugpjūčio 2008 - 10:09
[quote=asta sal,2008 08 05, 20:16]
as labai pirmiausia noriu padekoti jurgitele12 kad atsiunte sia programa. tikrai sauni programa bet man labai idomu kaip sumazinti iki korteliu dydzio.
[/quote]
mano spausdintuvas leidžia pasirinkti kiek ant vieno lapo spausdinti smile.gif galbūt pas visus eina pasirinkti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lepista: 06 rugpjūčio 2008 - 12:34
QUOTE(Lepista @ 2008 08 06, 13:33)
mano spausdintuvas leidžia pasirinkti kiek ant vieno lapo spausdinti  smile.gif  galbūt pas visus eina pasirinkti  g.gif

tai kai spausdinsiu tada ir bus matyti aciu labai
Atsakyti
[quote=asta sal,2008 08 05, 18:16]
pasinaudosiu šia idėja thumbup.gif jei galima blush2.gif

mano padarytos kortelės bus tokios ax.gif
user posted image
user posted image
ir tokios ax.gif
user posted image
[/quote]

labai grazios korteles. sias idejas ir as galvoju panaudoti.. O kas tai per programele? Is kur ja gauti? blush2.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

labai prasau, kas daret saldainiuku popierelius savom jegom, gal galite parasyti kokiu ismatavimu turi buti ar pavyzduka atsiustumet su lenkimo linijom blush2.gif bigsmile.gif

mano email: my2000life@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2008 08 06, 17:02)
labai grazios korteles. sias idejas ir as galvoju panaudoti..  O kas tai per programele? Is kur ja gauti? blush2.gif

na man ta programele atsiunte jurgitele12, man atrodo ji nesupiktu jei tau atsiusciau bet abejoju ar as mokesiu atsiusti. Bet dar noreciau paklausti Lepista, kaip jus padarete balta fona ir atsiprasau kad vis trukdau su savo klausimais.
Atsakyti