Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijus,kad šventė

QUOTE(Buttuke @ 2008 08 01, 17:10)
koks cia scenarijus rolleyes.gif jei galima ir as noreciau ax.gif sandra.iene@gmail.com

jau radau keleta ideju, super temuke thumbup.gif

Betina kaip tas atvirutes darei? g.gif  ax.gif

Su Photoshop'u uždėjau tekstą ir viskas, paveiksliukus radau tokius kaip yra. Ačiū jų autoriui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(asta sal @ 2008 08 01, 19:58)
labukas as tikrai radau labai graziu atviruciu, bet mamytes tikrai nesuprantu ar ant ju galima su kompu uzrasyti ar tik su ranka. bukite geros parasykite jei galite siandien vargstu ir man kažkaip tai nelabai gaunasi. is anksto dekui
ir jei galima tai kaip

Galima ir su kompiuteriu tekstą uždėt, galima ir ranka parašyt, kaip kam gražiau. Jei su kompiuteriu - tai reikia programėlės kokios nors, aš naudoju Photoshop'ą.
Atsakyti
Betina tikra saunuole. Tik uzsiminiau, kad gal galetu padet ir iskart taip. Aciu tau uz geruma.
Atsakyti

Galima ir su kompiuteriu tekstą uždėt, galima ir ranka parašyt, kaip kam gražiau. Jei su kompiuteriu - tai reikia programėlės kokios nors, aš naudoju Photoshop'ą.
[/quote]
dekui uz informacija bet kad as nezinau tokios programos, as isikeliau i worda ir ten man kazkas nebesigauna, ar ta programa ir yra worde. siaip tai as tikrai noreciau pasidaryti su kompiuteriu, bet manau kad be jusu pagalbos tikrai nepaviks blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, turiu tokį klausimėlį: mes su vyru einame krikštatėviais, skaitau aš skaitau kiek jūs čia gražių idėjų prigalvojote, ir man pradeda darytis visiškai neaišku - kas ką turėtų dayti per krikštynas? Turiu omenyje, ką daro ir organizuoja krikšto tėvai, ką tėveliai? Pvz. širšių medus, vaikelio košė? Žaidimai - ar visi krikšto tėvų organizuojami ar ir tėvelių?
Nes tokia kvaila situacija, kad kiek aš suprantu tėveliai krikštynas daro na ura - kaip bus taip, tą pačią dieną bus ir jų vestuvės... Pasimečiau visai. Patarkite, prašau...
Atsakyti
QUOTE(Anqeliukas @ 2008 08 02, 23:04)
Sveikos, merginos, turiu tokį klausimėlį: mes su vyru einame krikštatėviais, skaitau aš skaitau kiek jūs čia gražių idėjų prigalvojote, ir man pradeda darytis visiškai neaišku - kas ką turėtų dayti per krikštynas? Turiu omenyje, ką daro ir organizuoja krikšto tėvai, ką tėveliai? Pvz. širšių medus, vaikelio košė? Žaidimai - ar visi krikšto tėvų organizuojami ar ir tėvelių?
Nes tokia kvaila situacija, kad kiek aš suprantu tėveliai krikštynas daro na ura - kaip bus taip, tą pačią dieną bus ir jų vestuvės... Pasimečiau visai. Patarkite, prašau...

man buvo ta pati situacija ir galiu pasakyti kad visas demesys bus jauniesiems o vaikelio pakrykstyjimas tai tik oficelumas ir manyciau kad nereiktu sukti sau galvos nes galite buti nesuprasti kitu zmoniu, bet ziurin ar jaunieji daro dideles vestuves ar ne, jei jos nedideles tai galite kazka ir daryti na sekmytes
Atsakyti
QUOTE(asta sal @ 2008 08 02, 23:47)
man buvo ta pati situacija ir galiu pasakyti kad visas demesys bus jauniesiems o vaikelio pakrykstyjimas tai tik oficelumas ir manyciau kad nereiktu sukti sau galvos nes galite buti nesuprasti kitu zmoniu, bet ziurin ar jaunieji daro dideles vestuves ar ne, jei jos nedideles tai galite kazka ir daryti na sekmytes

Didelių vestuvių jaunieji nedaro: viso apie 20 žmonių. Tai aš pagalvojau taip: mes rūpinamės drabužėliais, dovana vaikeliui, aš ruošiu vaikelio įsakymus tėveliams, sveikinimus seneliams, žaidimuką visiems Pasižadu, krikštynų diplomą tėveliams ir pažymėjimą vaikeliui, butelį su krikštynų etikete ir manau užteks. Kaip manote?
Atsakyti
mamytes bukite geros padekite jei galite parasykite kaip padaryti etikete su vaikelio nuotraukyte ir ant jos uzrasiuku, kokios programos reikia. zinau kad yra mamyciu kurios daro, bet kad viskas remiasi i finansus, o taip norisi grazios sventes
Atsakyti
QUOTE(Betina @ 2008 07 30, 23:38)
Tasira, gali kiek pagelbėsiu: aš padariau tokias korteles profesijai:
user posted image

Palinkėjimams tokias, jie pas mus bus pagal pirmas vardo raides:
user posted image

pasinaudosiu šia idėja thumbup.gif jei galima blush2.gif

mano padarytos kortelės bus tokios ax.gif
user posted image
user posted image
ir tokios ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
smile.gif dariau su kita programa, ne tokios gražios kaip pirmos, bet galbūt tiks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepista @ 2008 08 03, 21:28)
pasinaudosiu šia idėja  thumbup.gif  jei galima  blush2.gif

mano padarytos kortelės bus tokios  ax.gif
user posted image
user posted image
ir tokios  ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
smile.gif dariau su kita programa, ne tokios gražios kaip pirmos, bet galbūt tiks  blush2.gif

labai grazus darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
mamytes bukite geros pasakykyte su kokia programa ikeliate vaikelio nuotraukyte. ir kiap ant ju rasote.
Atsakyti
QUOTE(*Zavinga* @ 2008 08 04, 09:11)
labai grazus darbeliai thumbup.gif

bigsmile.gif 4u.gif
QUOTE(asta sal @ 2008 08 04, 14:41)
mamytes bukite geros pasakykyte su kokia programa ikeliate vaikelio nuotraukyte. ir kiap ant ju rasote.

Aš dariau su programa Magic Photo Editor, ten galima ką nori iš savo kompo įkelt rolleyes.gif
Atsakyti
labai ačiū, gal kaip nors išeis ir pasidaryti.
Atsakyti