Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijus,kad šventė

QUOTE(Žmona @ 2008 07 28, 14:15)
Sveikutes..žadėjau, kad parašysiu po šventės padėka..tai va mes jau po krikšto nieko naujo nepasakysiu, bet esu labai dėkinga SM..lygiai taip pat dėkingos mūsų krikštomamos su SM pagalba sukūrusios mums begaliniai nuostabia švente  smile.gif
Musu šventes akimirkų galite pamatyti čia
Cia
Buvo ir ta pasaka su Širšių medum ji niekur neužfiksuota, bet visiems svečiams laaaaaabai patinko tas bendrumas susikaupimas, tik pas mus nesistojo, o kėlė rankas,,,čia ta pasaka apie raudonkepuraitę  biggrin.gif  tai baisiniai dėkui už šia idėja, nes pasaka skaiciau aš  biggrin.gif
Tai ka pati dariau krikštynoms Cia
Tikrai visos besiruošiančios ir prašančios pagalbos nepatingėkit perverst kelių temų rasite daug daug visko tik belieka atsirinkti kas tinka Jums  smile.gif Sekmes  4u.gif

labai grazi detali melyna su balta spalvos thumbup.gif Grazus drabuzeliai wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Mes planuojame kitamet krikstyti,tad gausis kaip ir keturguba svente sunaus krikstynos,2-asis gimtadienis sunycio,(klausiau kunigo ar galetu tada pasventinti musu sutuoktuviu ziedus,kadangi issituokus tai negalejau sliubo imti antrakart),kaip ir antra sutuoktuviu svente,ziedeliai pasventinti bus,o dar ir zoline ispuola.... bigsmile.gif ax.gif

Tad bandysiu kazka ispudingo sumastytizmogeliuku butu 12 suaugusiu ir 4 vaikuciai be sunelio....
Atsakyti
QUOTE(HenriLuk @ 2008 07 30, 13:16)
Sveikutes,

Mes planuojame kitamet krikstyti,tad gausis kaip ir keturguba svente sunaus krikstynos,2-asis gimtadienis sunycio,(klausiau kunigo ar galetu tada pasventinti musu sutuoktuviu ziedus,kadangi issituokus tai negalejau sliubo imti antrakart),kaip ir antra sutuoktuviu svente,ziedeliai pasventinti bus,o dar ir zoline ispuola.... bigsmile.gif  ax.gif

Tad bandysiu kazka ispudingo sumastytizmogeliuku butu 12 suaugusiu ir 4 vaikuciai be sunelio....

Oho,akip tu is anksto planuoji viska bigsmile.gif Man tai va krikstynos si penktadieni,tai dabar pats pasiruosimo ikarstis(busiu krikstamote).
Ir niekaip nesugalvoju vieno dalyko. Vaikucio mama norejo,kad pasirupinciau dezute(skrynele), i kuria sudetume visu sveciu palinkejimus.Tai dezute ja esu nuziurejus,tik niekaip nesugalvoju, ant ko tuos palinkejimus rasyt??? nei tai ant atviruciu kazkokiu,nei ant popieriaus paprasto g.gif ?Please,gal turit ideju kas nors 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Tasira @ 2008 07 30, 19:11)
Oho,akip tu is anksto planuoji viska bigsmile.gif Man tai va krikstynos si penktadieni,tai dabar pats pasiruosimo ikarstis(busiu krikstamote).
Ir niekaip nesugalvoju vieno dalyko. Vaikucio mama norejo,kad pasirupinciau dezute(skrynele), i kuria sudetume visu sveciu palinkejimus.Tai dezute ja esu nuziurejus,tik niekaip nesugalvoju, ant ko tuos palinkejimus rasyt??? nei tai ant atviruciu kazkokiu,nei ant popieriaus paprasto g.gif ?Please,gal turit ideju kas nors 4u.gif ?

Aš padariau knygute uzversta ir atversta
ant kiekvieno lapelio svecio vardas, o parase sventes metu su sniureliais užriso savo įrašą "užrakino" iki kol ateis laikas skaityti smile.gif
o perpildytos mano sūnų dežuts po krikštynų atrodo įspudingai smile.gif viena jų user posted image
Beje dezutes irgi iš batų dežiu padariau pati...zodz daug ka savo sunums nuo saves krikstynu proga padariau..nuo dūšios wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žmona: 30 liepos 2008 - 20:43
QUOTE(Tasira @ 2008 07 30, 20:11)
Please,gal turit ideju kas nors 4u.gif ?

Nežinau ar tiks jums, bet mes per savo vaikinuko krikštynas spėliojom jo būsimą profesiją, tai rašėm ant lapelių, kurie buvo širdelės formos ir rožinės spalvos wub.gif. Lapeliai buvo ne maži ir dar limpantys, tai mes juos sudėjom į voką ir atplėšim, kai baigs 12klasę biggrin.gif
Atsakyti
Tasira, gali kiek pagelbėsiu: aš padariau tokias korteles profesijai:
user posted image

Palinkėjimams tokias, jie pas mus bus pagal pirmas vardo raides:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betina: 30 liepos 2008 - 22:42
QUOTE(Tasira @ 2008 07 30, 19:11)

gal ant medžiagos užrašyt? g.gif g.gif ir ant mažų pagaliukų susukt?? blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Tasira,2008 07 30, 17:11]

Labasrytas,planuoju,kadangi gyvename ne Lietuoje,noris kaip reikalas viska apmastyti,apgalvoti,suplanuoti,nes daug ka teks pavesti krikstamotei ir mociutei mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz idejas 4u.gif

QUOTE(Žmona @ 2008 07 30, 21:41)
Aš padariau knygute

Super knugutes wub.gif -as taip nemokeciau,o jau ir nespeciau ax.gif

QUOTE(Gabred @ 2008 07 30, 21:42)
Nežinau ar tiks jums, bet mes per savo vaikinuko krikštynas spėliojom jo būsimą profesiją, tai rašėm ant lapelių, kurie buvo širdelės formos ir rožinės spalvos wub.gif. Lapeliai buvo ne maži ir dar limpantys, tai mes juos sudėjom į voką ir atplėšim, kai baigs 12klasę biggrin.gif

O kur gaut tokiu sirdutes formos?O jie nesulipo vienas su kitu,kai i voka dejot g.gif ?

QUOTE(Betina @ 2008 07 30, 23:38)
Tasira, gali kiek pagelbėsiu: aš padariau tokias korteles profesijai:
user posted image

Palinkėjimams tokias, jie pas mus bus pagal pirmas vardo raides:
user posted image

Geras,va cia tai liuks bigsmile.gif Kaip man toki dalyka dabar gaut g.gif Pati nemoku padaryt doh.gif schmoll.gif

QUOTE(HenriLuk @ 2008 07 31, 10:03)
Labasrytas,planuoju,kadangi gyvename ne Lietuoje,noris kaip reikalas viska apmastyti,apgalvoti,suplanuoti,nes daug ka teks pavesti krikstamotei ir mociutei mirksiukas.gif

Suprantama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasira @ 2008 07 31, 10:22)
Geras,va cia tai liuks bigsmile.gif Kaip man toki dalyka dabar gaut g.gif Pati nemoku padaryt doh.gif  schmoll.gif

Ačiū už pagyrimus blush2.gif Galiu pagelbėt, jei reikia mirksiukas.gif Tam čia ir esam, kad viena kitai padėtume smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betina: 31 liepos 2008 - 10:46
QUOTE(Betina @ 2008 07 31, 11:16)
Galiu pagelbėt, jei reikia  mirksiukas.gif Tam čia ir esam, kad viena kitai padėtume  smile.gif

Labai labai labai ačiū už pagalbą 4u.gif 4u.gif 4u.gif Net negaliu patikėt, kad žmogus be jokio atlygio pagelbėjo , retenybė šiais laikais .... Tikrai nuoširdžiai dėkoju 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasira @ 2008 07 30, 16:11)
Tai dezute ja esu nuziurejus,tik niekaip nesugalvoju, ant ko tuos palinkejimus rasyt??? nei tai ant atviruciu kazkokiu,nei ant popieriaus paprasto g.gif ?Please,gal turit ideju kas nors 4u.gif ?

Mes ant baltų lapukų rašėm ax.gif Paskui visi lankstė, kad niekas nenusižiūrėtų biggrin.gif

Betina, bet tavo darbeliai tai pasakiški wub.gif
Atsakyti