QUOTE(Žmona @ 2008 07 28, 14:15)
Sveikutes..žadėjau, kad parašysiu po šventės padėka..tai va mes jau po krikšto nieko naujo nepasakysiu, bet esu labai dėkinga SM..lygiai taip pat dėkingos mūsų krikštomamos su SM pagalba sukūrusios mums begaliniai nuostabia švente
Musu šventes akimirkų galite pamatyti čia
Cia
Buvo ir ta pasaka su Širšių medum ji niekur neužfiksuota, bet visiems svečiams laaaaaabai patinko tas bendrumas susikaupimas, tik pas mus nesistojo, o kėlė rankas,,,čia ta pasaka apie raudonkepuraitę tai baisiniai dėkui už šia idėja, nes pasaka skaiciau aš
Tai ka pati dariau krikštynoms Cia
Tikrai visos besiruošiančios ir prašančios pagalbos nepatingėkit perverst kelių temų rasite daug daug visko tik belieka atsirinkti kas tinka Jums Sekmes
Musu šventes akimirkų galite pamatyti čia
Cia
Buvo ir ta pasaka su Širšių medum ji niekur neužfiksuota, bet visiems svečiams laaaaaabai patinko tas bendrumas susikaupimas, tik pas mus nesistojo, o kėlė rankas,,,čia ta pasaka apie raudonkepuraitę tai baisiniai dėkui už šia idėja, nes pasaka skaiciau aš
Tai ka pati dariau krikštynoms Cia
Tikrai visos besiruošiančios ir prašančios pagalbos nepatingėkit perverst kelių temų rasite daug daug visko tik belieka atsirinkti kas tinka Jums Sekmes
labai grazi detali melyna su balta spalvos Grazus drabuzeliai