Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijus,kad šventė

QUOTE(goduke @ 2008 07 18, 20:56)

visus gautus dovanu kryzius reikia sventinti mirksiukas.gif bet maziau klausykite mociuciu, geriau vadovaukites savo jausmais mirksiukas.gif as nuo anytos gavu auksini kryzeli, tai jau nesu kryziu  apie 9 metus lotuliukas.gif

labai sirdingai dekoju uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
labai grazus fotomontaziukas, net sugraudino blush2.gif
bet siulau mamytems ir kriksto mamytems per krikstynas juodai nesipuosti mirksiukas.gif tai vyru spalva mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

noriu paprasyti pagalbos, kur Vilniuje galima padaryti kelias grazias meninias nuotraukas krikstynu.

Aciu
Atsakyti
mamytes jei kam reikes medaliu radau sporto prekiu parduotuveje ir kaina nesikandzioja
Papildyta:
mamytes niekaip negaliu sugalvoti rungties moterims, vyrams jau sugalvojau, na, o moterims niekas nelenda i galva, gal galetumet ka nors patarti?
Atsakyti
QUOTE(leluxs @ 2008 07 19, 08:28)
Super  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu flirt.gif
Atsakyti
aūūūūūū gal žinot mamytę niku burns ar kažkaip panašiai blush2.gif lyg susirašinėjom tokiu niku o dabar neberandu jos... Sakau gal pasikeitė niką g.gif
Atsakyti
mamytes kas gali isdeginti saukstus ir uzrasyti ant taupykles
Atsakyti
Labai graziai degina Jolanta_Š thumbup.gif . Mums dezutes isdegino, tai labai patenkinti. good.gif
Atsakyti
taip bet jinai atostogauja o man iki sestadienio reikia, gal zinot kas dar galetu tai padaryti
Atsakyti
O kur Vilniuje galima nusipirkti taupykliu krikstynom? ax.gif
Atsakyti
mamytės,gal kas padarytumėt saldainiams popierėlius? ax.gif
viena man darė,sumokėjau pinigus-pasirodo atspausdinus viskas susilieja,sako,negeros foto,nu bet jos atrodė ryškios unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(**kiškutė** @ 2008 07 24, 23:21)
mamytės,gal kas padarytumėt saldainiams popierėlius? ax.gif
viena man darė,sumokėjau pinigus-pasirodo atspausdinus viskas susilieja,sako,negeros foto,nu bet jos atrodė ryškios unsure.gif

dariausi pas *Zavinga* saldainiu popieriukus ir ne tik.Gavosi viskas ciki thumbup.gif thumbup.gif Ten pas ja gali rasti visko kas liecia krikstynas nuo A-Z.Viskas vienoj vietoj thumbup.gif Cia jos skelbimai http://www.supermama...howtopic=312796
Atsakyti