Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijus,kad šventė

Taip. Bet tokius filmukus reikia moket kurt. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Orintux @ 2008 06 24, 14:11)
Taip. Bet tokius filmukus reikia moket kurt.  blush2.gif

cia ideta labai daug darbelio doh.gif Bet kaip sakoma,viena karta pavargai,bet ir turi visam gyvenimui thumbup.gif
Atsakyti
Nuostabus filmukas! clap_1.gif jauciasi siluma, meile, dziaugsmas... thumbup.gif
Atsakyti
Vitaliux, aš tau išsiunčiau emailą, ar gavai? Na va, gaudau ir per mamų forumą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xaida @ 2008 06 25, 13:27)
Vitaliux, aš tau išsiunčiau emailą, ar gavai? Na va, gaudau ir per mamų forumą  lotuliukas.gif

gal ir gavau... gavau kelis... nežinau kuris jūsų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaliux @ 2008 06 25, 13:56)
gal ir gavau... gavau kelis... nežinau kuris jūsų  ax.gif

kur užsisakiau maišelių komplektėlį (be butelio) ir papildomai plaukučiams ir dantukams. Na mano telefoną turit, parašiau ir skaipa. Kaip sakėt, iki šio penktadienio spėsit? na nebent dar porą dienų............... rolleyes.gif Ačiu 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, gal galetumet padeti, kazkurioj temom skaiciau apie saukstu isdeginima labai susidomejau gal galetumet parasyti kaip susisiekti , kaip juos galima uzsisakyti.DEKUI
Atsakyti
QUOTE(kristullee @ 2008 06 25, 17:37)
sveikos mamytes, gal galetumet padeti, kazkurioj temom skaiciau apie saukstu isdeginima labai susidomejau gal galetumet parasyti kaip susisiekti , kaip juos galima uzsisakyti.DEKUI

Tėmelėje Įvairi krikštynų atributika.Jei neklystu Jolanta Š.Pats paskutinis pasisakymas.
Atsakyti
Turiu klausimeli 4u.gif mamytes gl kuri matete skryneliu mediniu? g.gif jos neturi buti labai dideles
Atsakyti
Sveikos mamytes,
padekite pirma karta busiu kriksto mamyte, bet nzn kaip ir ka pirkt, nzn kaip viskas vyksta, gal koki scenariju turite kas, atsiustumete,
labai aciu!!!

zzameta@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(xaida @ 2008 06 25, 14:21)
kur užsisakiau maišelių komplektėlį (be butelio) ir papildomai plaukučiams ir dantukams. Na mano telefoną turit, parašiau ir skaipa. Kaip sakėt, iki šio penktadienio spėsit? na nebent dar porą dienų...............  rolleyes.gif  Ačiu  4u.gif

dabar jau žinau kas čia rašo mirksiukas.gif
va nesenai jums parašiau e-meilą... jau padaryta darbeliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaliux @ 2008 06 25, 23:54)
dabar jau žinau kas čia rašo  mirksiukas.gif
va nesenai jums parašiau e-meilą...  jau padaryta darbeliai  mirksiukas.gif

Valioooooooooooooooo thumbup.gif , paskambink man ir susitarsim kaip toliau drinks_cheers.gif . Tai didelis didelis dėkui thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti