Taip. Bet tokius filmukus reikia moket kurt.
QUOTE(Orintux @ 2008 06 24, 14:11)
Taip. Bet tokius filmukus reikia moket kurt.
cia ideta labai daug darbelio Bet kaip sakoma,viena karta pavargai,bet ir turi visam gyvenimui
Nuostabus filmukas! jauciasi siluma, meile, dziaugsmas...
Vitaliux, aš tau išsiunčiau emailą, ar gavai? Na va, gaudau ir per mamų forumą
QUOTE(xaida @ 2008 06 25, 13:27)
Vitaliux, aš tau išsiunčiau emailą, ar gavai? Na va, gaudau ir per mamų forumą
gal ir gavau... gavau kelis... nežinau kuris jūsų
QUOTE(vitaliux @ 2008 06 25, 13:56)
gal ir gavau... gavau kelis... nežinau kuris jūsų
kur užsisakiau maišelių komplektėlį (be butelio) ir papildomai plaukučiams ir dantukams. Na mano telefoną turit, parašiau ir skaipa. Kaip sakėt, iki šio penktadienio spėsit? na nebent dar porą dienų............... Ačiu
sveikos mamytes, gal galetumet padeti, kazkurioj temom skaiciau apie saukstu isdeginima labai susidomejau gal galetumet parasyti kaip susisiekti , kaip juos galima uzsisakyti.DEKUI
QUOTE(kristullee @ 2008 06 25, 17:37)
sveikos mamytes, gal galetumet padeti, kazkurioj temom skaiciau apie saukstu isdeginima labai susidomejau gal galetumet parasyti kaip susisiekti , kaip juos galima uzsisakyti.DEKUI
Tėmelėje Įvairi krikštynų atributika.Jei neklystu Jolanta Š.Pats paskutinis pasisakymas.
Turiu klausimeli mamytes gl kuri matete skryneliu mediniu? jos neturi buti labai dideles
Sveikos mamytes,
padekite pirma karta busiu kriksto mamyte, bet nzn kaip ir ka pirkt, nzn kaip viskas vyksta, gal koki scenariju turite kas, atsiustumete,
labai aciu!!!
zzameta@gmail.com
padekite pirma karta busiu kriksto mamyte, bet nzn kaip ir ka pirkt, nzn kaip viskas vyksta, gal koki scenariju turite kas, atsiustumete,
labai aciu!!!
zzameta@gmail.com
QUOTE(xaida @ 2008 06 25, 14:21)
kur užsisakiau maišelių komplektėlį (be butelio) ir papildomai plaukučiams ir dantukams. Na mano telefoną turit, parašiau ir skaipa. Kaip sakėt, iki šio penktadienio spėsit? na nebent dar porą dienų............... Ačiu
dabar jau žinau kas čia rašo
va nesenai jums parašiau e-meilą... jau padaryta darbeliai
QUOTE(vitaliux @ 2008 06 25, 23:54)
dabar jau žinau kas čia rašo
Valioooooooooooooooo , paskambink man ir susitarsim kaip toliau . Tai didelis didelis dėkui