mergaitės, nerandat todėl, kad jos nick'as Jolanta_Š, ji ir dabar yra prisijungusi vienoje temoje
QUOTE(ra-mune @ 2008 06 19, 22:27)
Sveikutes
Va niekur nerandu kiek kainuoja balionai su heliu??? Gal kas galit pasakyt...Aciukas
Va niekur nerandu kiek kainuoja balionai su heliu??? Gal kas galit pasakyt...Aciukas
mes mokėjom po 7lt balionų šalyje
didesni brangesni
QUOTE(Bahama mama @ 2008 06 19, 22:29)
įdomu, ar jie jau šiuo metu turi tų vandens žibintų Vis varvinu seilę į juos bežiūrėdama , paprašyčiau gražiai draugutės kaunietės, kad per autobusą įdėtų
Viena mergina jau skambino,sake,kad turi .Bandysiu gal ryt ir as iki ju nuvaziuoti
QUOTE(vyšniux @ 2008 06 20, 21:15)
Viena mergina jau skambino,sake,kad turi .Bandysiu gal ryt ir as iki ju nuvaziuoti
oo, tai liuks, bandysiu ir aš susiorganizuoti keletą O kaži jie ryt dirbs?
QUOTE(Bahama mama @ 2008 06 20, 22:20)
oo, tai liuks, bandysiu ir aš susiorganizuoti keletą O kaži jie ryt dirbs?
Gal ryt pasiskambink jiems,kad butum tikra dirbs jie ar ne
Ju telefonas kontaktuos yra
QUOTE(Bahama mama @ 2008 06 19, 16:20)
gražu (o maišeliai ar tik ne iš saldžiųjų majų? )
Aš dar neapsisprendžiu, kaip supokuoti savo lauktuves, dabar, kai laikraštukas baigtas, turėsiu daugiau laiko šitiems darbeliams. Gal kažką įdomaus sumąstysiu tuo klausimu, tada įdėsiu irgi pasirodyt
Aš dar neapsisprendžiu, kaip supokuoti savo lauktuves, dabar, kai laikraštukas baigtas, turėsiu daugiau laiko šitiems darbeliams. Gal kažką įdomaus sumąstysiu tuo klausimu, tada įdėsiu irgi pasirodyt
grazu
Sveiki
Vitaliux, prašau, man skubiai reiktų komplektėlio (be butelio) ir maišelių dantukams ir plaukučiams (5dienas). Ar jau pavėlavau?
Papildyta:
Būtų didelis didelis ačiū, jei i až atsiustum pasižadėjimus
Vitaliux, prašau, man skubiai reiktų komplektėlio (be butelio) ir maišelių dantukams ir plaukučiams (5dienas). Ar jau pavėlavau?
Papildyta:
QUOTE(sandritalt @ 2008 06 04, 23:32)
musu sestadieni krikstynos laukia, tad intensyviai prisiskaiciuis ruosiausi, tai dar paskubomis sirsiu meduti darydama pamirsau kiausiniu trynius sudeti, db tik paskaicius atsiminiau
scenarijus vis dar intensyviai taisomas, galutini varianta galesiu ideti, gal kam pravers
Papildyta:
turiu 30 pasizadejimu korteliu, jie norit parasyk i AZ atsiusiu, pas mus 25 zmones turetu buti, tai bus kiekvienam, laikrastuka dariau siemoms.
scenarijus vis dar intensyviai taisomas, galutini varianta galesiu ideti, gal kam pravers
Papildyta:
turiu 30 pasizadejimu korteliu, jie norit parasyk i AZ atsiusiu, pas mus 25 zmones turetu buti, tai bus kiekvienam, laikrastuka dariau siemoms.
Būtų didelis didelis ačiū, jei i až atsiustum pasižadėjimus
Sveikos merginos.Gal kuri turi tekstus ka per krikstynas pasakyti ar paskaityti.Na pvz teikiant dovanas mociutem ir kriksto vaikeliui.kazkur skaitydama maciau,bet nepamenu kur ir neissisaugojau,o isnaujo versti labai daug laiko vel reikia
Labai noreciau, kad atsiustum ir man tuos pasizadejimus i AZ. LAbai aciu!!!!!!!
Sveikos mamytės ir krikšto mamytės .
Mes jau po krikštynų.Viskas praėjo puikiai ir sklandžiai . Visi labai patenkinti,sakė,kad pasiruošus buvau kaip vestuvėms.
Ačiū Jums ir Supermamai,kad galėjau įgyvendinti nuostabias idėjas .
Mes jau po krikštynų.Viskas praėjo puikiai ir sklandžiai . Visi labai patenkinti,sakė,kad pasiruošus buvau kaip vestuvėms.
Ačiū Jums ir Supermamai,kad galėjau įgyvendinti nuostabias idėjas .
Kaip grazu Labai fainas filmukas
QUOTE(Orintux @ 2008 06 24, 14:00)
Kaip grazu Labai fainas filmukas
Aciu.tokie filmukai gali buti sukurti ivairioms progoms.Mano manymu,tai tikrai grazus prisiminimas.