Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijus,kad šventė

mergaitės, nerandat todėl, kad jos nick'as Jolanta_Š, ji ir dabar yra prisijungusi vienoje temoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ra-mune @ 2008 06 19, 22:27)
Sveikutes  4u.gif
Va niekur nerandu kiek kainuoja balionai su heliu??? ax.gif  g.gif  Gal kas galit pasakyt...Aciukas notworthy.gif

mes mokėjom po 7lt balionų šalyje
didesni brangesni
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2008 06 19, 22:29)
įdomu, ar jie jau šiuo metu turi tų vandens žibintų  g.gif Vis varvinu seilę į juos bežiūrėdama  ax.gif , paprašyčiau gražiai draugutės kaunietės, kad per autobusą įdėtų  rolleyes.gif

Viena mergina jau skambino,sake,kad turi thumbup.gif .Bandysiu gal ryt ir as iki ju nuvaziuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšniux @ 2008 06 20, 21:15)
Viena mergina jau skambino,sake,kad turi  thumbup.gif .Bandysiu gal ryt ir as iki ju nuvaziuoti  4u.gif

oo, tai liuks, bandysiu ir aš susiorganizuoti keletą thumbup.gif O kaži jie ryt dirbs? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2008 06 20, 22:20)
oo, tai liuks, bandysiu ir aš susiorganizuoti keletą  thumbup.gif O kaži jie ryt dirbs?  g.gif

Gal ryt pasiskambink jiems,kad butum tikra dirbs jie ar ne mirksiukas.gif
Ju telefonas kontaktuos yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2008 06 19, 16:20)
gražu  thumbup.gif  (o maišeliai ar tik ne iš saldžiųjų majų?  biggrin.gif )
Aš dar neapsisprendžiu, kaip supokuoti savo lauktuves, dabar, kai laikraštukas baigtas, turėsiu daugiau laiko šitiems darbeliams. Gal kažką įdomaus sumąstysiu tuo klausimu, tada įdėsiu irgi pasirodyt  rolleyes.gif

grazu wub.gif
Atsakyti
Sveiki biggrin.gif
Vitaliux, prašau, man skubiai reiktų komplektėlio (be butelio) ir maišelių dantukams ir plaukučiams (5dienas). Ar jau pavėlavau? verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(sandritalt @ 2008 06 04, 23:32)
musu sestadieni krikstynos laukia, tad intensyviai prisiskaiciuis ruosiausi, tai dar paskubomis sirsiu meduti darydama pamirsau kiausiniu trynius sudeti, db tik paskaicius atsiminiau  lotuliukas.gif  doh.gif

user posted image

scenarijus vis dar intensyviai taisomas, galutini varianta galesiu ideti, gal kam pravers  bigsmile.gif

Papildyta:
turiu 30 pasizadejimu korteliu, jie norit parasyk i AZ atsiusiu, pas mus 25 zmones turetu buti, tai bus kiekvienam, laikrastuka dariau siemoms.

Būtų didelis didelis ačiū, jei i až atsiustum pasižadėjimus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.Gal kuri turi tekstus ka per krikstynas pasakyti ar paskaityti.Na pvz teikiant dovanas mociutem ir kriksto vaikeliui.kazkur skaitydama maciau,bet nepamenu kur ir neissisaugojau,o isnaujo versti labai daug laiko vel reikia doh.gif
Atsakyti
Labai noreciau, kad atsiustum ir man tuos pasizadejimus i AZ. LAbai aciu!!!!!!! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės ir krikšto mamytės 4u.gif .

Mes jau po krikštynų.Viskas praėjo puikiai ir sklandžiai thumbup.gif . Visi labai patenkinti,sakė,kad pasiruošus buvau kaip vestuvėms.
Ačiū Jums ir Supermamai,kad galėjau įgyvendinti nuostabias idėjas thumbup.gif .
Atsakyti
Kaip grazu 4u.gif Labai fainas filmukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Orintux @ 2008 06 24, 14:00)
Kaip grazu  4u.gif  Labai fainas filmukas wub.gif

Aciu.tokie filmukai gali buti sukurti ivairioms progoms.Mano manymu,tai tikrai grazus prisiminimas. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Zavinga*: 24 birželio 2008 - 13:06